KULKUKFITTHELVETE.

Då har man slängt hamburgarna igen!! DAAMN jag vakna vid 3, har somnat till & från men inte helt! Sved som satan i halsen. Jag tänkte måtte jag bara inte spy. Finns ju inget värre. Så jag blev glad när det kom naturligt den vanliga vägen. haha. MEN när jag satt där & va klar, så kände jag hur halsen börja bränna igen. .. . Då va de kört. ÅÅ äckligt äckligt . Brännande gurka i halsen, fuck! Ska aldrig äta gurka mer, inte hamburgare heller. Om de nu ens va de, kan ju vart för jag åt för fett idag. Men ändå äckligtttt som satan. Hoppas de bara inte är magsjuka eller någon shiit nu, för de har jag inte lust med bara. Jag gjorde mitt Julen 2009 så please säg att detta bara va tillfälligt! PLEASE.
Extra kul att va ute med hunden också som sprang som en idiot med pinnar, medans jag snöt mig som ett as.. shit nu räckr de. Ska försöka få blunda lite nu.
bai



Dags att fimpa

Älskipälski åkte hem nyss, saknad redan. Idag åt vi hamburagre, notera ÅT . haha , blev dock 5 över tills i morgon. Men det är ju aldrig fel, då slipper ju jag göra någon mat :P
Vi har kollat lite Lost avsnitt som vanligt, den är väldigt avancerad för mitt lilla huvud, men jag hänger med ganska bra, & de är inte illa för att vara mig :p
Näe va ska jag säga mer tro? Hummm, jo doggii är jävligt avundsjuk & lite beskyddande, vet inte vad som är lek oså... Älsk drog ner mig i soffan, PANG så kommer det en hund i full fart & lägger sig på oss & rivs som fan. Svider gött på armen nu. haha . Så skulle älsk försöka tala som till ett barn' du man hoppar inte upp sådär i soffan, titta mig i ögonen' hahaha en viftande nervös svans ;D Nu ligger han här i soffan & sussar gott med huvudet på en kudde.
Tror jag ska gå & fimpa nu jag också... Lördag i morgon, bättre väder har jag hört?
pssssssssssssss, blir nog inget badväder för mig i år!
Får väl säga som min bror sa, när jag fråga han för några år sen, om han ville åka med & bada. Till svar fick man
' det finns dusch'  Yeey sant så.

Baiiis dags för att fimpa för dig också* ?

Finns det något skönare än..

att RAPA en stor fet hög jävla lång gaaaaaaaaaasrap! Underbart!!

skriver man rap på youtube så blir de ju något annat;D Så fick bli en sån här istället..


någon mer än jag som längtar till julen?
bai

En ny hamburgerkväll

Yes, det ska vi försöka oss på idag. haha .  Jävla töööööntar man är ibland(ganska ofta) :p
Så just nu sitter jag & plockar i mig lite godis, aldrig fel . Ska plocka upp hamburgarna ur frysen strax. Sen blir det att kika lite tv tror jag, om jag inte somnar ..
Jag gick upp runt 10 idag, telefonen ringde. Baah vem orkar resa sig upp & sträcka en arm efter hemtelefonen ? Inte jag. . .  Men efter de ringt färdigt , ja då va de ju dags att gå upp ändå.
Sen tog jag på mig fort & åt, sen ut med voffsen & sen iväg till Grästorp. Jag var ganska snabb, så jag hann gå en promenad med voffsen där också, men det var ju inte nådigt blött, (inte de lååååådiiit, inte de låååååååådit)
Sen var de dags att färga håret då, färgade voffsens hår också, rosa fick gossen idag.;)
Jag & mamma missförstod varandra idag när hon färga mitt huvve, det brukar vi aldrig göra. hahah, men det kvitta, allt går ju fixa . Är inte som andra personer som sätter sig & lipar & tror hela livet är förstört. haha;D
Mormor & morfar kom även tilll salongen, så mamms bjöd på lunch idag. Grillad noisette från kvarterskrogen fick slinka ner i magen. GÖTT!

Nä fan inget vettigt skrivet här.

Goodbaii

Underhållande kväll

Jag & älsk satt i var sitt hörn. Jag slängde alla hamburgarna ute i soptunnan som jag lagat. Så kul vart de. haha. Man får va glad så länge man inte slår ihjäl varandra. ;D  Vi fick kollat lite Lost iallafall . Å det regnar ju underbart ute. Svinskönt, men vovvsipoffsen blev ju pisseblöt direkt & han ville då inte bajsa i detta väder..Nä :>
Men skönt när det regnar & man ska sova tycker jag, skönast när man har någon att krama om iof.
Turken kom & hämta Älski nyss, så det får väl bli en kudde att krama som vanligt ..
Fick iallafall köpt riktig grön pringles idag, jamm namm.  Har dock inte öppnat den än, då skulle min mage krampat ihop. I morgon får de bli!
Nä nu dags för sängen, ska ju upp i någolunda tid i morgon.
Bai

Det var en gång...

2 knäckebröd som satt & åt frukost. Ann & Bali hette dom. Till frukost åt dom endast fetaost & drack alltid ett glas med ättiksprit. Bra för magen tyckte dom båda.
Efter frukosten gick dom alltid på toa , borstade tänderna, tvättade ansiktet & grävde ur kråkor ur näsorna, som samlats under natten. Efter det kände dom sig väldigt fräsha & färdiga för att upptäcka den nya dagen.
Dom tog på sig sina regnstövlar & traskade ut i regnvädret. Dom hade en speciell morgonrunda som dom gick varje dag.
Det som var bra, var att  dom behövde bara en stövel var, så det var billigt att handla skor/stövlar.
Iallafall, dom hoppade runt i alla vattenpölar dom såg & lekte sjörövare. Spännande tyckte dom .
Deras morgon promenad låg på ungefär 2 km. Så när dom kom hem var dom alldeles svettiga & blöta utav regn.
När Ann hoppade ur sin stövel så skrek Bali till ' - DU HAR JU INGA KLÄDER PÅ DIG BRÖHUVVE!
Då blev Ann nervös & tittade ner på sin kropp, & nej hon hade inga kläder på sig. Hon tittade i sin stövel , och där låg det en hel hög med rågismulor. Hon blev så ledsen så hon grät 2 liter innan hon stoppade & sa ' - jag måste ha fått mjäll, eller skabb? ''

Snipp snapp slutt så va sagan slut.




Köttbullar & Mos

till frukost...jajamen. Om det inte vore för att jag hatar mos. Men det är ju så enkelt & slänga i en påse. Men satan va äckligt det är. Speciellt om man inte har lingon, endast ketchup. Pff. Men köttbullar är ju aldrig fel. ?
Föresten, är jäkligt seg idag, seg i huvudet igen. Sov inte så mycket i natt. Så blir att jag får slänga mig en stund till i sängen & vänta på att tvätten ska bli klar. Tar ju 100 år innan den snurrat färdigt. . Men men , vänta är väl det enda jag gör nu för tiden.
Torsdag idag, Fredag i morgon. Ska ner till salongen & fixa mitt hår i morgon. Morsan hade en lucka, så väldigt bra! Har nog inte färgat mig på 2 månader nu, mycket för mig... Så har äckligaste utväxten, flintiiis .


Baiisi.

Raap

Tjoo. Dags för sängen strax. Kom hem för en timma sen . Har vart hos Sandra & fikat med lite folk. Jätte gooood tårta hade Sandra gjort ^^ Sen var de ju så skönt väder så vi gick till Emmas & käka mat. Jag käkade kycklingfilé & pommes med bearnesås, fick så jäkla mycket mat så blev mätt fort. Barnpizzorna dom andra tog va ju typ lika stor som en vanlig pizza.. haha.. Jaja. Sen traska vi hem till Sandra igen & satte oss utanför & spela kort någon timma. Musiit.
Sen jag kom hem så har jag provat mina kläder från HM . Allting passade , sköönt med tanke på att det var en hel del jag köpte ^^ Typ 3 bh, 2 trosor, 3 tröjor , 3 toppar, 2 tunikor, leggins, en klänning, ett nattlinne. . har köpt 2 grejjer till men dom kommer om någon månad eller så... Oså köpte jag lite till älski tills han fyller år. Ett tag kvar men de såg fint ut iaf ! Det fula var att jag hade fått en påse där det stod 'svart linne' & sen en annan lapp där de stod 'knästrumpa', jag bara whaat. Och innuti var det ju knästrumpa , gråa fula med typ vitt hundhår på ? haha de har jag fan inte beställt... Måste blitt något fel. Vill jag ha såna strumpor är dt ju bara klippa av ett par leggins & lägga lite Casillas hår på, så äre klart :) ! haha . Nää. Får se om jag orkar skicka tillbaka skiten. Får la elda med dom i vinter annars.

Nu ska jag lägga mig i sängen & lyssna på sommarprat från någon, inte bestämt än. Men skönt & lyssna på innan man somnar faktiskt. .

Hepp höpp. baai

SommarKungen !





















Har inte så mycket mer att säga just nu .Vaknade några gånger i morse , sen somna jag om till 1 . Sjukt! Vaknade en gång av ett avi sms från posten. WEIIIIII, HM kläderna har kommit. Nu är det roliga kvar, att se om det är något som passar. haha ;D
Ska dra mig ner till Grästorp nu & gå skubbet med voffsen, & sen hämta pöösen.
Baii

Tjenuus

Har pillat lite & ändrat lite här, 100 år sen. Så lite nytt skadar väl aldrig även om man inte är världsbäst på´t ;D
Mams ringde mig förut & fråga om jag ville ha tacos. Så jag har tryckt i mig hur mycket som helst, typ 6 små tortilla & 3 såna chipsbågar med fyllning. Jääävlar va mätt jag är!
Älsk kanske kommer sen, vet inte än.. Men känner huvudvärken kommer tillbaka. BARA för jag sprang lite väl mycket med vovven ute. Men de va ju så roligt & gömma sig  & springa.. Ja, jag leker som ett barn fortfarande ^^
haha . I morgon kommer Emely hem förresten. Gött, det har man väntat på :p
Blir även en sväng till Sandra i morgon på fika med lite fölk. Vädret i morgon skulle väl va sådär? Men kanske håller upp iallafall. Hoppas på de. .
Bbaiis

Var va de jag sa...

att jag skulle åka på huvudvärk. OM jag fick, den satt ju i ögonen o tryckte som fan när jag la mig. Men lyckades somna till 03:30.  Då fick jag panik, så ont de gjorde. Men jag tänkte DENNA gången ska jag strunta i att ta treo. Bara jag ligger tillräckligt still med huvudet så går de över tänkte jag...men icke sa nicke.. Mådde illa så ont de gjorde. Så upp & tog tablett, la mig. Sen kom jag på de är inte så smart att ha tv på, men jag kan inte ha helt tyst för det dunkar ju i hela huset då & då. Sånt gillar jag inte höra :p Så tillslut kom jag på att jag har ju sveriges radio i mobilen, så fick på sommarpratare, det var om christer sjögren . haha . Men efter 1 timma så somna jag allt.. Men hade cpont när jag vakna igen vid 10:30 , så upp & tryckte i mig smörgåsar & yoghurt. . . Sen vila jag lite till. Jag vet att det blev så här för jag inte hade några linser när jag kolla datan flera timmar, + så åt jag potatischips till kvällsmat. . mycket smart när man tappar blod. . TOPPEEEN . Nä nu ska jag bli duktigare på & laga mat. Har ju handlat massa, men hur KUL är det att stå & göra hamburgare till sig själv, eller laga någon avancerad mat.. inte alls kul! Jaja. Huvudet är okej nu iallafall, fick åkt ner & köpt målefärg till innetaket. Så har målat 4 brädor. Jag tänkte de bäst jag slutar, för man får ju stå med huvudet uppåt hela tiden. Så jag tänkte jag inte ska anstränga mig så . Tar mer i morgon eller till helgen.

Sitter dessutom nu & dricker Ramlösa Jordgubb & lime. Har alltid hatat ramlösa, men denna är riktigt god faktiskt :) hih.

Nu ska jag klunka på här. Bais

Huvudvärk i ögonen

sitter jag med just nu, efter att ha kollat ett antal avsnitt med Tre Kronor. Utan linser... smart bea smart!
Så förmodligen har man skalleont när man vaknar i morgon eftersom ögona gör ont nu . Jag behöver tvätta som en gris också. Har inga stora badhandukar kvar. haha, och jag har väldigt många... Men alla har visst hamnat i tvättkorgarna. Jag skyller på vädret för det har ju pissregnat & idag har jag inte orkat. . Men i morgon ska det ju bli fint väder, eller hur ? :)


GODNATT BAI

Måla Måla

Måla är skoj , iallafall i några timmar, sen är man trött ;D Har ju min gamla stuga som morfar & gammelmorfar byggde ihop . Så köpte min morbror den, sen köpte jag den av han. Så jag & älski började måla om hela utsidan för 2 år sen . Så utåt sett är den fin :) Men så börja jag förra året & måla om inomhus också. Men gjorde inte klart det. Så idag gjorde jag klart det mesta, fattas en liten bit som jag inte nådde till med den stegen jag hade^^ Så den biten får jag ta när jag målar om inne taket. Det var ju limegrön lite mattare än riktig lime, men det blir mycket frächare med ljusare färg. Så de är nästintill vitt , lite mattare bara. Men fint blev det iallafall :) Har man ingen bråtska så är det riktigt skoj. Så jag får se när jag fixar taket. Måste köpa mörkbrun färg först & främst . Det fula var att pinnen jag rörde om i färgburken med, den hade Casillas tagit & tuggat sönder. JÄVLIGT smart, dumma hund :/ Får la se om han skiter vitt sen. . . Han fick iallafall gått ett litet spår jag gjorde idag, jätteglad blev han . heh

Btw, förut när jag skulle se Lost, så skulle jag äta Pringles som jag sa.... Fan vilken besvikelse, jag stoppade in chipset i munnen & skulle njuta. NÄ vafan då smakar det dill . Så har jag köpt fel sort :( Inte fan visste jag att det fanns dill i pringles också.. Hummf, tur man har lite potatischips här hemma iallafall . haha
BAI

Trötthet

Trött trött trött. Hämtade morsan vid halv 2 i natt, så var hemma 2 här. Så jag orka inte åka hem ens. hahah, även fast det tar 2 min typ :p Så sov här på soffan. . När vi gick ur bilen igår så var det sopor här ute överallt, ööööööööverallt! Så nu har rävoongarna vart i farten antog morsan:p haha, hon hade sparat sopor i en sån svart sopsäck i en vecka, så tjenna där fanns det mycket smått & gott. :D
Sen gick vi in & somna. Jag blev väckt av hundkraken som inte ville sova mer, typ vid halv 6 när farsan gick upp, & sen vid 7. Så jag somnar nog snart igen .,. Har försökt koppla in datan i tv, men har prövat alla 3 sladdarna, 1 funkar men i den är det glapp i. Dom andra funkar inte alls. Åååh, antar att min data uttag är knas.. Så jag får la kika om Lost avsnitten nu då på datan ändå. Å med morsans fetingljud i högtalarna,...haha låter lite dumt att ha så högt & så liten skärm .
Yeey, nog snack nu. Pringles & Lost nu. baii


Lost Lost Lost

Jag och älsk har tittat Lost i 4 timmar typ. Jag somnade dessvärre, så jag får väl titta i morgon så jag hänger med på vad som hänt . Stekte vitlöksbollar & hade köpt någon kycklinglåda på ica, tex mex eller ngt...  DEN kycklinglådan köper jag tamejfan aldrig mer. Vart fan va kycklingen? inget kött, bara massa jävla ben . Dom såg så fina ut kycklingbrösten, men det var nog en täckmantel för jag & älsk hitta då fan inte det goda ! Tur man hade sallad & vitlöksbollar att äta, så man blev mätt ändå. Men besviken vart jag, jag som var så hungrig på kyckling! Noe det blir bäst när man tillagar det själv, bara att det tar också en jävla tid. Tid som man inte har ibland..
Sitter förresten här & väntar på att min kära mor ska ringa, så jag kan åka & hämta henne. Är riktigt trött så får se hur sent det blir .. Btw, det regnar fortfarande ute.. haha det har ju regnat konstant hela dagen ? Märkligt , men regn behövs också. Mysväder är det! Men jag skulle gärna vilja ha lite mer vackert väder på min semester.. Har ju som sagt inte ens badat ute än.  ^^


Noe nu ska jag klappa min vovvepoffe, idag har det vart en tråkig dag för honom. Det blev inget spår lagt, eftersom vädret var inte topp för min smak. . Inte hans heller tror jag, har ju blivit pessblöt så fort man gått ut 2 min. Men hoppas på bättre i morgon :)


baiiisi

Nu mår man mycket bättre




när man fått sova lite extra . JA jag somnade tillslut. Drack upp mjölken sen började det regna lagom, så öppna dörren & somnade skönt! Vaknade nu för en stund sen, barnprogramet står på fortfarande. haha. Nyss var det Tjooorven korven :p  Så söt.
Jag har ingen bil här hemma, älski tog den till Troll igår. Men kommer väl & lämnar den sen, för ikväll ska jag ju köra mamma till sina 5 gamla klassvänner . 1 tjej hade hon nog inte sett sen hon var 16, haha fatta va kul . Det blir ju så om man bor i ett annat land eller väldigt långt ifrån:p Dom var tydligen det dära gääänget som inte var så pluggiga , så ikväll ska dom supa till & snacka minnen. Så då får man ju vara taxi såklart :) hehe. Jag undrar själv vilka vänner man kommer umgås med i framtiden, det är ju redan annolunda nu, så det kommer nog ändras en del mer , men vem vet , ingen som vet men minnen kan ingen ta ifrån iallafall :)

Happ, vad ska man göra under dagen tro.. Det blåser idag, så kanske inte så smart att lägga spår till vovvsen. Beror iof vilket håll de blåser & hur mycket & hur fort man går det. Fast det har ju regnat så då är det ganska enkelt för han juu. :p Ja de blir nog bra.
Huvudträningen är ju det bästa för att göra en hund utmattad . Mycket godis & ge de precis i rätt tillfälle.
Om man vill kan man ju skaffa en Clicker för att göra det enklare & som gör det enklare för hunden att förstå snabbt när den gjorde rätt . Gör hunden rätt, klicka till direkt & sen ge godis. Det är samma, det är ju enklare om man ska träna hunden på avstånd. Har man bett hunden stanna kvar, och man går iväg. Så kan man ju klicka när man är 20 meter bort, & då fattar hunden att den gjort rätt & kommer få godis. Samt då kanske den inte blir så uppspelt som om man står där borta & ropar'duuuuuuuuuuuuktiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiig vovve' Då kanske den rör på sig & kommer springandes för att få godis eller leka :p Bättre att klicka , sen godis, & seeeeeeeeeeeen hopp & lek & busa som ett as , haha. A de är en bra grejj iaf , smidig att ta med sig överallt också :)










byggarebob

ja han hade visst inte försvunnit från tv. Det var värstans :D haha

Godmorgon eller Godnatt?

Fan jag kan inte sova. Är typ antingen för bakistrött eller halv full. Så jävla trött så jag inte kan sova. Ok har sovit 3 timmar iaf sen älsk åkte hem. Men behöver gärna liiite mer sömn... Någon mer än mig som värmer mjölk & lägger i massa socker? =) Cpjävla gott & värmer magen bra så man kanske deckar snart. Har på barnprogram, om man kan kalla det barnprogram. Massa små gubbar som typ står & skakar hela tiden..Så jävla löjligt, finns ju inga riktiga barnprogram nu för tiden. Något enstaka kanske, byggarebob & postis kanske. haha men bob går ju inte på tv längre.. men det är ju inte som när jag själv var mindre. Nää, ska bannemig ta och köpa mig Astrid Lingrens hela samling med filmer, så mina ungar i framtiden får något bra att se på, så kan man ju sitta där själv och kolla också, eftersom dom är så bäst. hahah. Det enda man ska skippa då, är ju whiskyn som jag & emely råkade dricka till pippilotta en kväll för hundra år sen . :) Jao tiderna förändras, tänk va fort det går. Fyller ju fan 22 i november....omg.. Nej ingen åldersnojja än inte, är ju fortfarande närmare 20 än 30 .. :P Men rättvare är så sitter man väl där & undrar hur man hamna där . Knepigt de där. Tur att man har barnasinnet kvar ändå,
Hej hej vill du leka med oss, hej hej . .vill du leka med mig... klappa händerna när du är riktigt glad, du kan också .. stampa fötterna när du är riktigt glad stampa fötterna när du är riktigt glaaad, du kan också glädja andra som på denna jorden vandra lalala.hahah nä jag ska ge mig .... Men som sagt lite mer barnprogram tittande för folk, så blir man nog inte så tråkig morsa tror jag :p

hepp höpp bai

Kakmätt

Som fan! Magen är kakmätt. Har vart inne hos farmor. Hon kom ju hem ifrån Åland i förrgår. Så var inne & lyssna lite på vad hon hade att berätta. Fick även en vin flaska. Jättesnällt... Äppelvin. Jag som inte dricker vin, men jag kanske kan smaka iaf & göra någon rolig miiin. haha =) Öl & vin, inget för mig. Vänder sig direkt i halsen när jag knappt svalt... Vanesak säger många, men hell no . Tycker man inte smaken är god varför ens dricka den..  Noe, Rom & all dess spritdrycker. Deeeet går ner :)
bais

Melodikrysset

yes, melodikrysset var löst precis. Riktigt skoj de dära, men ibland är det väldigt svårt. haha, så jag & morsan hjälptes åt. Men sen om man vinner något, det är ju frågan ? Hummf.
Jej, igår va vi ju hos mormor & morfar, spelade kort . Jag & mormor vann båda gångerna;D YEEY!
Sen så kikade jag i HMtidningen igår. Fan va fint det fanns då, så jag får nog sätta mig nu & kryssa lite i den. Kan typ ingen ge mig allt i den, förutom alla kappor o skor o sånt. Resten va vackert ! ^^
Btw, drömde att jag & mamma var tjocka i natt.....tror det blivit för mkt med bebismagar nu . haha..
Noe nu ska jag greppa tag i tidningen fort, för sen skulle jag tydligen laga mat här. Spaghetti enkelt o bra. :P
baiis

mampap<3

Yes, har världens bästa mamma & pappa . Tänk om alla kunde ha såna föräldrar då voooooore världen allt väl bra!
Synd bara det finns andra svarta får i släkten som lever sitt patetiska liv utan att vara tacksamma för hur mycket man ställt upp. Det är så jävla fuckin irreterande, att man kan sitta & slänga ur sig så äckligt fula saker, när man fått så mycket hjälp. HADE det inte vart för min mor så hade denne person bott på gatan sen flera år tillbaka. Eller ens gatan, kanske inte ens hade levt! Men så är det när man är för snäll, man får inte ett piss tillbaka. Man ger & ger & ger, men får ingenting tillbaka. Bara bullshit & ljug, endast en spricka i hjärtat & ett stort frågetecken, varför?
Världen är orättvis ibland....
Men som sagt världens bästa mamma & pappa har jag iallafall ! =)

baiis
























Godmorgon

Jo jag har vart vaken någon timma sådär. Det blåser skönt idag, så har ställt upp dörren så det fläktar lite. Vovvsen ligger & snuffar på luften också . Skönt!
Nu det senaste så har jag fått in typ 1 spyfluga varje dag, å dom är baootastora & totalt cp i huvudet. Dom flyger så jäkla snabbt så man hinner knappt se dom. Men har lyckas döda några iaf. Så igår när vi skulle sova så visste jag att jag hade 1 spyfluga inne. Men jag tänkte skitsamma, dom flyger inte på mig ändå.. Men så glömde jag ju då att min kära vovve är så rädd för Getingar/Humlor som surrar.  Flugor gillar han inte heller, men dom brukar han ju jaga. Men han visste väl inte att de fanns så här stora flugor, så han trodde de va en ond geting;D Så han fick damp & ställde sig för att få komma upp i sängen. haha så söt var han när jag hämta flugsmällan, han satt & tryckte sig emot mig . haha .. Så han blev nog väldigt glad när jag döda aset !  Mamma berättade även, när hon skulle plocka vinbär i början av veckan. Så hade det byggts ett getingbo innanför busken. Så när hon plocka där så fick hon 2 stick såklart... Då blev Casillas rädd & sprang iväg på gräsmattan. Så då tänkte hon att hon skulle putta bort  boet. Så hon tog la någon grejj & putte loss boet & gick därifrån. Sen efter en stund så skulle hon ut igen, men då var tydligen inte hela boet borta så då satte det sig en geting på byxerna & stack igenom i benet. Så hon sprang ju för den inte ville lossa. Casillas han sprang in & la sig. hahah så söt.  Inne brukar han aldrig vilja vara när dörren står öppen, haha så lite ovanligt;D Så han har väl blivit stucken för ett tag sen, därför han är nojjig min lilla pluttis.

Nu blir det nog lite Tre kronor igen, är på säsong 6 nu, hehe bara 4 kvar... Har även laddat hem fler avsnitt av Lost. Så det kanske det blir i morgon med älski. Ikväll ska vi till mormor/morfar & äta gött! baiis

Minigolf

JA jag vann! :)

Tjoo

Veckan går fort. Torsdag idag redan.  1 semestervecka färdig. Shiiit!
haha jaja som sagt , det går fort!
Igår fick jag tillbaka min bil, 1700 kr fattigare. Men men nu rullar den fint igen. Var även en sväng hos mormor & morfar igår & spela kort. :p Sen kom älskii & så handla vi, eller JAG handla. Han fick va hundvakt på parkeringen. heh. Sen blev det pizza & Lost hela kvällen, tills man blev trött.
Å idag har jag vart & köpt mat till morsan i Jans kiosk, fick bli kombibricka till morsan & en pizza till mig. Jag åt ju faktiskt bara hemmagjord pizza igår. Så tyckte jag var värd en riktig idag. haha :> 
Har även trimmat Casillas lite. haha som han ser ut, men det blev nog skönt för han iaf!
Ska nu dra iväg hem till mor & far, tänkte va där en stund , sen ska jag till Trollhättan & vinna minigolf ;D VINNA! ok, jag hoppas iaf. haha :>

baiiisi

Bilbingo

JAG VANN - Eller nej, jag vann inte! Jag var inte ens nära, inte ens ett nummer ifrån ? Det var ju Mikaela iaf, men nää dålig spänning idag!  Men körv med brö är ju aldrig fel i pause, hehe. Det tyckte inte Casillas heller. Han fick 2 hundben & en körvmebrööö :> Konstigt att han inte ville ha mer mat nu när vi kom hem ? haha. Det börja ju 7, vi var där halv 7 typ. Å de va slut 22. Så tog ju en bra stund ändå. Bra sätt att fördriva en kväll iaf !
Men hade ju vart roligare om man vann såklart, men de gör jag en annan dag! =)
Nu är jag lite trött, jag hade ju hängt upp tvätt innan jag åkte. Så plockade jag ner den när jag kom hem. Men så skulle ju vovven skita, så glömde jag bort att ta in tvättkorgen. Å nu orkar jag inte gå hämta den.. haha får hoppas kläderna klarar sig till imorgon.. Lat i know, eller så är jag bara mörkrädd :)

baii

Tjenna

Andra dagen på semestern då. Underbart :) Varmt väder idag, men har inte hunnit vara ute så mkt. Var bara ute & kissa med vovven vid 8, sen somna vi om till 12. Sen så har jag städat & grejjat lite grann. Så nu sitter jag här & äter ängasoppa & smörgåsar :] Ska sätta på ett avsnitt Tre kronor. Sen blir det nog duschen, luktar nog lite apa :p
Förhoppningsvis får jag tillbaka min bil sen. Lämnade in den igår , för bromsarna har vart kass länge & avgasaröret glappar lite. Så förhoppnings vis får jag den nu i eftermiddag? Så¨jag & Mikaela kan åka på bilbingo.haha :> Var några år sen jag var på de , men de är mysigt . . Om inte biljäveln blir klar får Mikaela köra, eller så får jag la låna brorsans bil. yeeey, de löser saaaj !
Igår förresten så vakna jag 8 på morgonen. haha ovanligt.. Noe sen skulle jag somna om, men då skicka morsan sms. Hon fråga om jag ville med till Lidköping, å de tackar man inte nej till :p Så upp & iväg till morsan , sen åkte vi runt 9 . Morsan fick köpt sig en jäääävla massa kläder, men det var ju de som var meningen. Jag sprang som en idiot med kläder in till henne i provhytten' häääär, hääär, den häär' Haha men de blev bra tillslut. Jag själv fick köpt mig lite skit på apoteket, samt lite trosor & annan skit som behövs! Sen så köpte jag en 20års present till älskii i förskott...Han fyller inte förräns i slutet av september, men shiiiiiiiiiiiit samma;D haha han fick den igår dessutom. Lite oväntad present av att vara köpt av mig kanske. En hatt ^^ haha, men bara för jag tyckte den var äckligt snygg så var jag tvungen ^^


Näää soppan kallnar. baii

Godkväll eller godnatt?

Ja det är frågan. Ska man lägga sig tro ? humm. Jag har varit så jäkla trött hela dagen. Jag drack inte mycket igår men fan va bakistrött jag varit hela dagen. . Tur älski körde hem mig igår för annars hade jag la vaknat upp i Troll & velat hem & sova direkt:p Man sover ju bäst hemma också! Å ännu skönare när älskii stannade kvar här. Wiiie :> Sen så öppnade man dörren på morgonen så de blåste skönt in, för jaaaaaaaaaaa tänka sig. Det blåste skönt idag :) Annat med vädret igår, som vanligt på lördagen när det är fallens, så regnar det & är fuktigt.. Vi var ju hos Mikaela först igår, sen var vi ute & gick kanske 1 timma. Sen orka jag inte mer . haha
Jopp.
I morgon då, då börjar semestern .. . Fast jag har inte fattat det än. Den där supertråkiga Måndagen som är i morgon, den slipper jag ?  haha :>
yeey. baii

Todelooo

Första dagen på semestern så vaknar man 7, en halvtimma senare än vanligt.. haha eller det kanske är måndag som räknas som första semesterdagen iof;D Tar ett tag innan man kan sova länge igen kanske? .. Sen så var jag ju otroligt trött igår, så ingen myskväll alls igår inget blev som de skulle. Så jag la mig & sov halv 9. haha som ett barn..
Jaja. Nu blir det nog att spela lite sims , de va längelänge sen!
BAi

Semester - Hallelulia

Hur skönt är det inte! 3 veckors ledighet! Underbart underbart. Snabbt kommer de gå, det vet jag, men ändå 3 veckor känns bra iaf !
Såklart man har en hektisk dag precis innan man ska gå på semester.. De var farmor som jag var tvungen att peta in på min lunch , bara för hon ska till Åland va hon tvungen & va snygg. haha,  så jag hann slänga i mig mat på 5 min ungefär. Men de gick la fint.
Just nu sitter jag här i soffan & äter yoghurt, väntar på älskiipälski, som tydligen är i gbg & hämtar körv ? haha.
Jaja hade vart godare & äta något flöötigt idag, men tydligen va han inte hungrig. Så då får yoghurt duga till mig . I morgon får det nog något fetttt iaf! De förtjänar min mage :>
Undra om jag ens kommer hålla mig vaken på filmen vi ska se idag. Phööh troligtvis inte. Chipsskålen står laddad iaf & centerullar . Yumm :>

baii

Gomörra

Nu var det sista arbetsdagen då. Bara för de, så kommer jag säkerligen bli förskyld eller något annat. Har känt de ett tag nu. . Men men hoppas inte. :D
Ikväll blir det soft iallafall, chiiiiips som sagt. Å på lördag blir det en sväng till Mikaela & sen kanske en promenad genom stan tjalalaaala. Nää fan har inget vettigt & skriva.
baiis

Gruuff Gruff

Just nu tittar jag på Beverly Hills.  Dom firar jul i serien, underbar serie det där ;p Går på 4an numera.
Sitter även & väntar på att mamma ska komma med min mat . Hon skulle ändå handla så då fick hon med en inköpslista av mig också... Väntar på min grillade kyckling, som jag ska göra spaaaaaaalaghetti till . Men det dröjer ju, så har nästan hunnit äta upp en centerrulle :/ Opsii.
Sen efter maten blir la det som vanligt några avsnitt tre kronor att fördröja tiden med. Dagarna går i repris känns det som, nästan iaf!
baii

Godmiddag

Nu är det bara halva dagen kvar av jobb. Sen hem & slänga sig & söva som vanligt.. Lägger mig fan vid 21 typ varje kväll, så trött är jag.. Men i morgon är det fredag ?  ;D Underbart. Efter fredagen kommer den efterlängtade semestern!
Så i morgon kväll ska jag fira med endast chips, film & så kanske en älskling också . :>
baii

RAAAAAAAAAAAAP

fifan va gutt & rapa en redig gasrap efter cola. Cola är ju sååå underbart!
Jag är nyss hemkommen från Liseberg. Vann jag något?  Inte lika mycket som jag brukar.... Men 2 chipspåsar, ett rör med center , 2 gossedjur till casillas. Mamma fick en 10 av mig & vann en stor trasdocka. hahah , skitful :D Men Casillas kommer nog gilla den i morgon när han får se den. De trådarna som är som hår blir nog inte så mycket kvar av dessvärre;D  Han ligger här på golvet med sin lilla isbjörn  & fjantar sig just nu .. Alltid roligt med nya leksaker.. Mjoovars de tycker jag med.  ;>
I morgon återstår jobb igen, satans seg denna vecka ska vara, baaaaaaaaaaaaara för man har semester på måndag!
baii

En bild säger mer än ord


Jag är inte gravid

nej de är jag verkligen inte. Men jag undrade vafan en tant glodde så på mig upp o ner i salongen.. Hummf, ok för att magen sticker ut i tajt linne, men näe de va nog min tutte hon stirra på först.. haha . Jag hade fått svart färg på mitt mörkblå linne, mitt på tutten, så de såg ut som jag mjölkat av mig lite..   De märkte jag såklart inte förrän jag kom hem & morsan sa' du har färg på tutten' pinsamt....
Annars då, vackert vääädär idag . Eller inte, det hade behövt komma en rejäl åskskur så det rensar luften lite & så min bonne till pappi får regn på sina marker. Men nedå liten skur bara idag..
Fast i morgon hoppas jag på lagom väder , då det bär av till Liseberg.
Har växlat massa pengar idag, så jag kan vinna 5 stjärnvinster i morgon. hahah*drömmer*

baiii

Måndagen gjord

Japp, ännu en måndag gjord. Synd bara att sista kunden är så respektlös. Hon visste att hon var sist idag, ändå kom hon en aningen sent. Så då fick hon ju vänta bara för en annan kunds färg var klar. Hade hunnit börja med hon ifall hon kom i tid , men näe, då fick hon ju läsa massa istället. Sen när jag var färdig så började jag med den respektlösa dameeeeen..OCH när jag var klar med henne så säger hon' ne nu hann jag ju inte läsa färdigt i tidningen, de måste jag göra' Så börjar hon läsa.. Jag täntke oooooooooooooook. Så satt hon där & läste högt medans jag plockade undan. sen skrek hon till' neeeeeeeej jag har ju glömt dricka mitt tee som jag fick' DÅÅÅÅÅÅÅÅ va jag riktigt sur hon hade fan 30 min på sig att dricka teet innan, så då gick jag till kassan & sa något i stil med' ska du beställa en klipptid eftersom du inte hade råd till de idag, eller ska du ringa om den?' Bara för hon skulle fatta att jag stod där & vänta.. . 'näe jag ringer, va kostar det idag' Så sa jag va de kostade, näe då fattades de pengar,så hon gick & tog ut pengar. När hon kom tillbaka, så betala hon, sen satte hon sig & drack sitt fuckin teee, & läste högt i tidningen igen.. '''ååååååååååååh nämen var Olga sjuk i de, oj'  Jag svara fan inte.. Men sen tillslut så gick hon. typ 17:25 kom jag iväg. Ibland skulle man villa slänga ur sig'  NIIIIIIIIIIICE 35 grader inne i salongen ingen ac, har stått här sen 8 på morgonen, så ta ditt fuckin hår å ät upp de '  hahah nää men fy blir så arg, hur kul vore de liksom om jag gjorde så mot henne , gick runt där om hon ville hem , 'näää du får allt vänta 20 minuter innan du får gå här ifrån, bara för att' + hatar jag folk som inte glädjs åt när andra ska få va lediga.. Alla förtjänar väl semester någon gång eller? Bara för man är pensionär & alltid klagar på att man har lite pengar så ska inte JAG få ha semester.. Ufff förlåt, kunden har ju alltid rätt....


Näe nog tjatat om de;D
När jag kom hem för en stund sen, så ställde jag mig & plocka fina röda vinbär, så vackra är dom. haha :>
& nu sitter jag på verandan & käkar kex & oboy, eller är färdig med kexen, har gått på godiset istället;D

Slänger in lite bilder från helgen osv..




Casillas in action

Så här ser man ut när det är 33 grader, vaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjmt.











baiiiiiiiiiiii

Strålande solsken

ute idag med. Undra när jag ska komma iväg & bada? haha.. har vart dålig på de, dom senaste åren.
Igår blev det iaf en lyckad kväll, vädret höll i sig så vi kunde sitta & spela kort länge ute. Gick in vid 22:30 & käka tårta. Sen åkte de goa fölket hem. Förutom älsk som stannade en stund till & klia mig i huvudet till Hajen på tv,  så jag skulle somna, underbart.
Så nu har man vaknat upp då, & funderar på om jag ska äta. Har ju lite kvar sen igår :=)
Hepp höpp baii

vilket vackert VÄÄÄDÄÄÄÄÄÄR :>

Så nu var allt färdigt för kvällen... Eller a iaf färdig handlat=) Köpte lite olika skinka, kalkon,korv & så skulle jag ha kyckling med smak av paprika. MEN då skivade hon kalkonbröst, jag fråga ju om de va kyckling! Men tycker fan inte de smakar de ...Skit, men skitsamma. Så blir de äpple,melonskivor,vindruvor, ost & kex , potatisallad & vanlig sallad m.m
Så fick det även bli en sväng till bolaget också, hejja idag slapp jag visa legg. muhaha ^^


baii

Morrn

Gick upp runt 10 idag, satans skönt med lite sovmorgon , de behövdes verkligen! Tyckte vovvsen också..;D
Jo det blev ju bio igår.. Den va efterlängtad & underbar :) Den var ganska lik boken, men dessa böcker är nog ändå snäppet bättre än filmerna ;D Får nog ta & läsa om dom snart, var ju ett halvår sen sist.. haha
Idag då, jo då blir de lite kalasaa här hemma. En vanlig lördagskväll som vanligt alltså, mat,kortspel, lite gutt & dricka. Så ska strax åka ner & inhandla massa grejjer. . Det är redan 23 grader ute, jisses. . Då kanske man iaf klarar att sitta ute hela kvällen .

Sen igår bestämde vi att Liseberg blir denna veckan som kommer. . Hissnar redan, har nog börjat bli gammalnojjig. Specielt för den där cpgungan som älskling ALLTID ska ta med mig i. Hatar ju den så mycket. . :/ Jag åker den endast i år om brorsan åker den. haha för den jävla mesproppen säger bara 'jag tycker inte om gungor'  ååh men jag tycker man måste åka den en gång i livet iaf, så man får hela magen utgrävd av farten.. Får väl se om jag lyckas tjata med honom.

Nää nu orkar vi inte mer, korven hänger ut. baii

Gääsp.

Hemma hos mor & käkat middag. Ska tillbaka & jobba nu. Är jäkliigt trött! Men va ska man göra, de är bara & kämpa på... yeey. Beställde även biobiljetter nyss....ni kan ju säkert gissa vilken jag ska se. Om nu älsk vill följa med såklart..haha annars får jag väl ta med min schizoofreniisvän Allvar.
Baii

Vattenpipa

stinker det om mig just nu.. Men jag har inte rökt idag , nej då. Köpte ju bara en jordgubbsloation från body shop för ett tag sen. Å den luktar verkligen vattenpipa smak/doft^^ Inte mig emot. hehe

Igår på den lediga dagen så var vi ju i Lidköping en sväng, sen när vi kom hem så började vi fixa med kuddarna. Å ja dom blev fina denna gången också :) inte världens bästa bild kanske, men ljusblå blommor äre , fick till en duk i samma också utav påslakanen. yeeey;D


Här kommer lite annan bildbombgojjs från midsommar blandannat..





Världens lyckligaste baby ;D




körv mellan knäna







baiii.
bara så ni vet så söv jag jävligt skönt i natt FÖR SPANIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN gav tyskland snopp i rumpan igår. hahaha så jävla ägda blev dom. . . Underbaaart ;D

Gomörron

Jag vakna nyss, även fast jag är ledig . Men har väl blivit van, vid såna här dags.
Min sötnos vaknar så fort jag rör på mig, så kommer han me lilla huvvet i stora tratten & gäspar. Ser så sööt ut.hehe. Jag längtar tills jag får gå längre promenader nu igen, har inte gått på 6 dagar. Bara kortkorta promenix. Men nu ser såret fint ut, så förhoppningsvis så ryker trattisen på söndag. Idag är smärtstillande tiden ute, så nu ska de alltså inte göra ont? Borde la kännas ändå tycker man ju.. jaja nog snackat om ballborttagningen.
Ska strax gå upp, liggrt i sängen fortfarande. Jag får nog slänga in en matta i tvättmaskin , upptäckte att den va gött fläckig. Sen blir det väl att göra i ordning sig smått. Skulle nog åka vid 10 till Lidköping.
Mitt hår ser ut som en pudel blivit strypt, jag somna med blött hår igår. Tror nog ingen sett mig sova med blött hår & frillen på morgonen sen. haha tur är la de. De blir så jääääävla kort! Pyttelite längre än örona & helt ihopsnurrat så de bara hänger några tottar som längd, typ 3 tottar. Vackert värre.. Har ju faktiskt fått ganska långt hår nu....som jag sparat ^^ Men syns ju tyvärr inte lika mycket när man har lockigt, så får platta de ibland för att se, så jag slipper ge upp & klippa av allt ^^ .  ÅÅÅÅÅÅÅÅÅ kissebäbisar i tv4 morgon nu. Så söta dom är!! Så söta när dom tittar med sina uppspärrade ögon.. Får kanske fixa en kull snart .

Baiis


Omg.

Stressig allmänt jobbig dag. Jobb från 8-17, eller fick sluta en halv timme tidigare.. Så hem till morsan direkt, käka lite sen bar vi in en gammal gräsklippare i bilen. Åkte hem till mig & fixade all skit. Såå jävla skönt att jag fick hit en gräsklippare med motor, äntligen.. haha så fan va vackert det ser ut här nu. ^^ SÅÅÅÅ vackert. haha
Aaa sen fick jag ju flipp så städat sönder hela huset nu, såg för jävligt ut( 2-1 för holland var bara tvungen & skriva de) här. Men nu ser det både fint ut & doftar gott. Yummmiyumm.. Å jag själv luktar också ganska gott, efter allt städande, eller a iallafall EFTER duschen :D
Jag som hatar & städa....Men men efter 4 1/2 timme så känner jag mig faktiskt ganska duktig. hihi

MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL igen 3-1, Hejja, nu är det bara den hemska matchen i morgon . . Snälla gode guuud gör så spanien klår upp tyskland. Please!!
I morgon på dagen ska jag en sväng till blommaffärn Lidens i Lidköping, sen hem & sy om mina kuddar. För det har jag inte hunnit att göra än, trots tyget blev köpt för några veckor sen... Jaja.
Häärjåååbai

btw, rakade av hela hååårt igår, nice va.


Lalaa

Måndagen gjord, jippii. Var hemma vid halv 5 dessutom. wiee :)
Jag räknar dagarna till semestern, längtar som fan.. Men men snart är det min tur att njuta.
Som med annat, en dag är det min tur att ha tur!!
Annars då, så vandrar min lilla gosse fortfarande omkring med tratt, såret ser lite bättre ut nu. Så får hoppas jag slipper åka in med det.
Sitter & kikar lite på 'unika hundar' på tv. Handlar om att dom ska ta fram botemedel mot saker..Det var en bullterrier dom visa nyss, som hade tvångsyndrom att jaga sin svans. Kunde jaga den i timmar tills den antingen spydde eller tuppade av.. Så synd! :/


BTW, jag har fortfarande inte kommit iväg på Eclipse :( Jag som längtat så att få se den, men har inte kunnat nu ju när doggis inte kan vara själv . Så får bli senare helt enkelt. Snyft .. 
hehe.
jaja jag får nöja mig med tre kronor nu, hahah, för de är ju såååååå bra!
HURRA HURRA HURRA säger Gunvor.
bai

Tjoo

Varm dag idag. Här hemma var det ändå kallast. Så tillbringat hela kvällen hemma iaf. Min plutt har flåsat flåsat & flåsat hela dagen stackarN, så tvingas ha tratt på huvudet. jippi.... Hoppas bara såret läker som de ska, tyckte de såg lite skevt ut . Så får se annars får jag väl pingla kliniken. Förresten dom ringde i fredags vid 12, & frågade hur det var med casillas . .. De tyckte jag va väldigt snällt gjort iaf:) hehe.
Jaja, annars då så sitter jag här & funderar på om jag ska sova eller inte sova. Vet nämligen inte om jag ska hämta min bror i Vara(Jordgubbensdagar idag) . Så ja det återstår väl att se. Jag är rätt cptrött faktiskt... :/
Hamen , har sett fotboll hela dagen med.. Tyskland vann ju - de gillar vi INTE.  MEN SPANIEEEEEEEEEEEEEEEN VANN JU IAF , fy satan va glad jag bleeeev¨^^ När Casillas rädda straffen så skrek jag duuuuuuuuuktiiiiiig vovve & applådera. haha barnsliga jag , så kom Casillas & vifta på svansen, fatta väl inte varför han va duktig men glad blev han. haha ;D  En sjuk match var det, men seger blev det iaf. Nu vore de väldigt roligt om dom slog tyskland. =)

baii

Då var Casillas

Kastrerad. Lilla vännen, kom hem vid ca 4. . Han är så söt med lilla tratten, men vinglar endel & lite ledsen är han. Men viftar lite på svansen när jag klappar han iaf. :) Nu är bara de stora jävla problemet med hans smärtstillande. DET FINNS JU INGENSTANS!!!!!!!!!!!! Ska börja med det i morgon, men morsan har ringt runt till Grästorp,Lidköping,Trollhättan. till olika butiker i samma stad med. Men ingen som har, dom säger man måste beställa så får hem tidigast Måndag? Fan är de då... Jag behöver ju redan i morgon, har även ringt djurkliniken men såklart ingen telefontid & såklart stängde dom 16:30.. Bajs, men men får väl fortsätta ringa vidare ....
Baii på er.

RSS 2.0