Jordgubbar ?

Ja de vafan va alla äter jordgubbar helt plötsligt ? Dom godaste jordgubbarna är ju när man plockar dom själv & äter under tiden ;D häh.  Jaja hänt sen sist. Jooooooooooooo.. När jag skrev sist så var det någon som gick utanför mig . Hördes väl in eftersom sängen är längst mot väggen . Shiiit fick panik. Vem fan går ute hos mig 22:45 ? :D Så jag väntade bara på att Casillas skulle börja skälla. ÅH ja. Han började skälla, i sisådär 5 minuter. haha så jävla skönt jag hade han här iaf :) Men rädd som ett as blir man ju. Det KAN ha varit ett rådjur. Men man vet ju aldrig.. . Yeey sen igår så fixade jag Sandras hår. Sen åkte vi hem till mig kolla film, åt mat & åt massa kako, samt chips .  Shit va mätt man blev, orkade inte äta kvällsmat ens. hehe men trevligt som fan iaf!
Fick även bränt en ny skiva. Älskar att bara åka åka åka bil & lyssna på ny musik. Underbart !
Jao sen idag har jag bara jobbat. Är ganska trött. Var inte hemma förrän 1 i natt, för jag träffade älsk en sväng. Hade ju inte setts på 4 dagar. Å nu blir de väl inte förrän på söndag igen kanske. Så väldigt rolig blir helgen ? Eller. Maybe Maybe not.

BAII

Då har man vart ute i mörkret...

och tagit in tvätten. . Ja de är ett jäkla krångel med tvättmaskinen. Först så gick ju värmepumpsskiten sönder när vi prövade tvättmaskinen. Har inte tvättat på den i vinter då jag inte haft så varmt inne & ute hade man ju knappast kunna hängt de;D Så a vi prövade ju den för någon vecka sen. Så då försvann ju varmvattnet. Sen fick dom bytt de så allt funkade. Så tvättade vi om mattan & de funkade. Sen så tvättade jag & morsan en tvätt till. Men den gick hur längesom helst & va pisseblöt när jag tog ut den. Så något var fel igen med sentiblabla.. Så skulle morsan titta på den dagen efter som var igår. :p Så prövade hon igen, men då dog hela skiten igen & varmvattnet försvann. haha så idag har dom vart & fixat något igen . Vetefan va dom kopplat fel men nu förut så testade jag igen. Å jaaa de funkade men jag la fan in tvätten 7. Den var färdig nu vid 22. Orka 3timmars tvätt, å den ska va energisnål ? Jovisst, det blir nog att jag får köpa mig en egen tillslut. Hur ska man hinna hänga ut flera tvättar om den ska gå så länge. haha. jaja de löser sig nog. Yeey . I morgon kommer Sandra hit då ska vi äta kakor & dricka kaffe hela dagen lång :p
baiii

Haha

Måste uppdatera direkt eftersom jag precis kollat färdigt 2012.  haha vafan tänkte jag med när jag stängde av sist jag kolla`? De va ju fan bara 1 minut kvar utav filmen. Med massa text efter. Var nog därför de såg ut som att de var längre kvar. Jajaaa då tar vi pippi långstrump & tittar på istället;D

Kärlek

Aduuu, kärlek är bra dåligt & ännu bättre än bäst för det mesta! Yeeeeeeeees my love <3
Men för vissa kan man verkligen undra vad kärlek är ? Phhhhhhhhh, blir så arg på att det finns så sjukt äckligt folk, som tror dom kan beteé sig hur som helst?! Dom förtjänar ingen respekt alls, bara ett rent helvete till liv! Usch .Joo nog om det.

Dagen har bestått av kortspel & städning, tvättning , diskning , fixat Lost avsnnitt & en lipsill till hund.  Han vill nog ha en snygg tiiikbrud att sätta på . Stackarn. Blir väl att spara ihop till en kastrering till semestern om han inte glömmer av de .
Japp, da vinci koden på tv just nu. Men har ingen större lust att lägga ögona på tv. Den får stå på i bakrunden bara.. Kanske blir att kolla färdigt 2012 nu istället. Har kollat 2 gånger men blir alltid att jag blir trött så får stänga av .:P Men nu är det inte så långt kvar så kanske att ögona kan va öppna tills slutet. hehe

Ny vecka i morgon. Måndag, tråkiga måndag ? Kanske blir helt ok ändå. De får vi se. Posetivt tänkande var det juu. !!
Baii

Söndag idag

En riktig sovardag ska det bli. Jag är supertrött. Vart uppe lite lite för sent varje dag denna veckan. O inte sovit så länge på morgonen. . Idag gick jag upp 8 tror jag, sen runt 10 hämtade jag Sandra & körde henne. Dom bodde jättefint!! , men långt långt inne i skogen :D Så det tog en stund. Var tillbaka i Trollhättan runt 13:20.  Så kollade lite fotboll i 20 min sen stack jag & älsk hem till mig & söv 1 timma. Sen iväg till brorsan för att spela rockband ;D Kollade även lite Lostavsnitt.. Har aldrig gillat den serien riktigt. Men nu när man kollade några i rad så kom man in i de, så det blir nog att jag & älsk får börja se om dom :)
Yeyy.. Fick lön idag, blev ju lite mindre denna månaden eftersom jag var ledig 1 vecka. Så lönen är redan slut efter att jag betalt alla räkningar & lite skuld till morsan. Så de va ju roligt. Nästa månad ska jag börja spara som fan igen så jag når mitt mål . Pengar är ju skit egentligen . Bajs papperslappar som inte borde finnas. Tänk om alla kunde jobba gratis för visst vore de roligare ? Om allting var gratis, människor är ju olika, så alla gillar ju att pyssla med olika saker. Därför skulle ALLA kunna jobba gratis, för vem vill bara sitta hemma varje dag ut & in. De tröttnar man fort på. Det var ju den dokumentären jag skulle kolla på ju, glömt av det igen. Får bli en dag... Baiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii o godnatt.

Tjenus Penus .

Vad gör ni vakna tro ? Å va gör jag vaken. . Joo folket som va här stack nyss hem. Har kollat filmen hangover igen. haha älskarN! Såååå sjukt rolig!
Jaupp . Jag är ganska off härifrån nu förtiden. Har inte hunnit med riktigt. Väldigt mycket runt omkring nu! Men de kommer bli bra <3
I morgon ska jag vara lite taxi åt min kära vänn Sandra. Sen blir det att kolla fotboll OM det nu är bra väder i morgon . Alltid när jag ska se, så är det sååå typiskt att det blir regn! Finns ju inge skönare att se fotboll när det är vackert väder & VINDSTILLA . :> Hoppas kan man ju alltid göra . . YEeyy. Sen efter fotbollen så kidnappar jag nog med min älskling hem. Så vi kan dra till min brorsa på kvällen & lira lite rockband ;D Det var väldigt längesen, så de kommer väl gå uselt. hihi.
Nej dags för sängen nu, ok ligger redan i sängen men dags att stänga ögonen.
Godnatt. baiii

Här va de dålig uppdatering jaaaaaa....';D

Men men nu blev det av iaf. :D Dagarna som gått vad har hänt då...hum.  Jo i onsdags så var jag i Trollhättan på kvällen. Hämtade älskling, sen åkte vi till Vänersborg & hämta Sandra. Sen vidare på bio. De blev Farsan ;D Sköön film . Sen torsdag jobbade jag, fredag var ju igår. Morgonen började inte så bra. Åkte som vanligt till hundagiset. Det var ute några hundar som vanligt lite lösa. Så öppna jag bagaget till Casillas & då kom de en söt vovve & morrade. Men aja tänkte jag jag tar ut Casillas på andra sidan. Hopp skutt ner. Sen blev han påflygandes av den andre hunden som hade stadit grepp om ryggen med både ben & käft. ÅÅÅ jag vet verkligen hur Casillas hatar så fort någon petar han på ryggen med tex bara en liten tass. Så de blev ett jääävla liv med morrande/skällande & jag fick panik. Drog i kopplet på Casillas & i nacken på den andra hunden. Men som om de hjälpte . Cpppppphundar till att va starka & sitta fast. Sen till slut fick jag loss dom 1 sekund Så jag hann öppna en bildörr & försöka knuffa in Casillas. Men då fick jag ju den andre på köpet i rumpan på han så de blev ännu värre. hahah tillsluuuuuuuuuuut fick jag bort den andre hunden. Men shit vilken damppanik jag hade. Jag börja störtlipa så arg jag var. haha, Jag gillar speciellt inte att dra i någon annans hund, man vet ju aldrig hur glad den hunden blir om en okänd människa börjar dra den i skinnet.  Jag drog & skrek som en idiot. Men ingen hörde mig . . Men men, så kan de bli. Den hunden var ju den nya anställdas hund. Och den har vart på hundagiset hur längesom helst, Dom har gått förbi varandra förut massvis med gånger? Men bara sådär så fick den ett ryck. haha. Jag är ju van vid pinnbråk & leksaksbråk, men inte fan att någon bara flyger på en för ingenting. Tänk om de va så bland männsikor. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH han är ung & ful, jag är störst bäst & vackrast,  så den jäveln slår vi ner & sätter oss på. haha sjukt.
Men så äre med djur. Som tur var så bet inte hunden hårt så de blev inga skador. Men man blir ju skrajj, inte så jäkla kul om Casillas bitit tillbaka hårt. Inga roliga pengar att lägga på.
Jaja de va fredags morgon iaf;D Sen på kvällen åkte jag en sväng till älskling & tjöta lite.
Lördag då, ja de är ju idag :p Vaknade runt 9. Tog på mig kläderna & for iväg med hunden & hämta morsan. Sen bar det av till Lidköping , till Lidens blommor. Så jag fick handlat lite buskar & blommor samt frön . Så jag & morsan har sått som galningar & grävt i flera timmar. Så nu ser de riktigt fint här ute. Blir ju ännu finare när det kommer upp mer blommor. Fast jag har massa vilda sen förut. Massvis med blåsippor & liljekonvalj krokus osv. Fint fint . Ikväll eller a om 4 timmar typ så kommer några flickor hit. Så ska vi äta dricka & spela spel . Myyyyyyyyyys!
baiii

Dating in the dark

Är programet på tv just nu. Sen blir det Desperate Housewives  & sy . en Cougar Town  `? haha. Har min lilla grisvovve här bredvid, ligger & nanar på en kudde . Eller kanske för att jag tvingade att han skulle ha huvudet skönt ? haha..
Yee i morgon är jag ledig. Hoppas på en lugn dag, men om det blir de vet man ju aldrig.
Jag är förövrigt cpmätt, åt nyss en kebabkyckling pizza. Så satans gott va. Men nu efter så sprängs ju magen ^^
hihi . Kanske ioförsig beror på all cola jag häver i mig nu. Vadå nyttig idag ? Å igår va jag ju inte alls sugen på choklad. Gick ju bara & köpte Oboy, Nutella, 2 200g chokladkakor . Sheeet. Något fel ? :D haha.
Ska nog ta mig lite choklad till om en stund innan jag lägger mig.  Är ju så otroligt skönt att somna med bruna tänder :]
Näpp . Dags & säga baii .

Måndag snart över

Yes, Måndagen var väldigt seg, väääääääääääldigt lång! Jag försöker se posetivt på allting just nu, inte trycka ner mig själv, den onda tanken finns där precis precis bakom dom posetiva tankarna. O nej jag ska inte släppa fram dom onda äckliga fula tankarna! PUNKT PUNKT! En dag är framtiden ljus .

Emelys lilla Visavovvsingen somnade in idag. Hon leker nog med min gamla Fernando nu . De tror jag verkligen :) Snabba små lätta ben i grönt gräs eller på fluffiga moln springer dom fram .
Det bästa utav allt, MINNEN kan iallafall ingen ta ifrån en! Minnen vackra vackra minnen!

Nu ska jag lägga mig och sova, försöka iaf. Är stentrött så de borde väl inte va några problem om nu inte tatueringsjääveln hade kittelkliias ;D. Har varit varm idag när jag jobba, vilket inte gör saken bättre. :p

Baiii

Dags att säga hejdå hejdå

Telitubies, dags att säga hejdå. Sheet, de programet är otroligt jobbigt.. Dags att säga godnatt snart iallafall.
Jag kom nyss hem från Trollhättan.  Jag hämtade Sandra därifrån vid halv 4 typ, så åkte vi till överby. Jag köpte lite gojjs. Sen åkte vi vidare hem & hämta min mamma. Sen iväg till Shell för att hämta en kärra. Skulle ju hämta mina utemöbler hos mormor & morfar. :> Så lastade vi osv, sen hem till mig. :D Så nu har jag bra utemöbler på baksidan. Det som måste göras är att slå i spiker i golvet, för de glappar+ fixa all jord & så massa fina blommor. Sen ska jag även ha blommlådor på verandan på framsidan & hänga massa krukor. DET MÅSTES :p Så de ser lite hemtrevligare ut. Har fått ut små solljuslampor nu iaf . Dom lyser typ i ljusblått. Sweet;D
Jaja. Jag & Sandra kollade på Twilight också. hehe för igår hade hon tydligen sett New Moon med sin syrra, då det visade sig att dom tagit 2an före 1an;D hihi så de kan gå. Men jag har typ sett twilight 6 gånger tror jag , men jag älskar den fortfarande lika mycket :D Så kan nog aldrig tröttna på den. hehe
Yeeey, sen vid halv 9 begav vi oss till Trollhättan, körde hem henne & sen åkte jag till älsk. Var där i typ 2 timmar & nu är jag här. Btw när jag kom hem, så va min vovve så sööt. Jag la fram hans filt bredvid sängen o la mig där o han kom o la sig, så kramades vi ^^ så söt är han,för han lägger verkligen sina tassar runt mina armar.Pluttinutten, fan skulle jag ta vägen om jag inte hade vovven. Jävla skit att man fäster sig så vid djur....Men får hoppas han lever några år iallafall! Näääj, Sovdags, humm. Jag börjar jobba i morgon, de känns konstigt.... TÄnk om man vore ledig en månad i sträck. Underbart vore de. Men nej pengar e ju trots allt behövligt. Å änn har man ju inte vunnit pengar, så får väl fortsätta med jobb.

Noog tjötat.  baiii

Bästa låtarna just nu ;D






NJUUUUUUUUUUUUUT;P Ska kolla Real Madrid - Barcelona nu . Hoppas Real vinner please, så jag slipper en grinig älsk.
baiiii


Men har man som målvakt så borde de gå bra;D
baiii

Någon mer än jag som ska GRILLA ikväll ? :D

Jauuu, fy va gutt de ska bli. Man kanske inte kan sitta ute & äta men grilla ute & äta inne iaf. Skitfint väder ju. Ioförsig i morse när jag vakna så tänkte jag att ikväll ska jag fan grilla. Så skrev de till älsk direkt. Han bara' haha det är ju inge bra väder älsk' Men de fick han för deeeeeeeeeeeeeeeeeee, för just nu är det klarblå himmel & sol . Underbart. Så han skickade allt sen igen' älsk ska vi grilla , de är ju skitfint väder nu. Så han tar med 2 stycken till hit. Var på bio igår med dom också. Green Zone i Vänersborg var vi & kolla på. Den va riktigt grym faktiskt :) mmm
Idag har jag förresten vårstädat både inne & ute. Fixade min andra altan på baksidan så man kan sitta där ute . Jag lovar de var minst 20 grader där ute när jag höll på. Ingen blåst eller något;D Så på söndag ska jag hämta bord & stolar hos mormor & morfar.  Dom har nämligen för mycket såna grejjer, så de blir ju bra;D
Har även putsat alla fönster inne & ute, men mest skit sitter ju innanför dom, vilket jag inte orkade skruva loss & putsa. Så de får se ut som de gör. Bättre blev de iallafall;D
Yeeeeeeeeeeey. Min vovve är så lycklig idag. Kan de vara för att de är bra väder & han fått springa lös här ute hela dagen?;D Skönt när man bara kan släppa ut han här, istället för när jag bode i Sylte & fick gå ner för trapporna & sen ut på någon gräsmatta & sätta sig. Känns inte riktigt hemma :]
Jaja nu ska jag skynda mig & göra mig i ordning, sen iväg till Grästorp & köpa köttttt. Hoppas det finns kvar,så inte alla muppar har vart & köpt ..
Baiiiiiiiiiiiiiiiii


Godmorgon i skogen får vi säga nu då;D

Eftersom man är hemma. hehe. Igår kom älsk hit, så kollade vi på Shutter Island. Jag är glad som fan att jag inte gav med mig att byta till den sist när vi gick på bio. Då jag valt Remember Me. Såååån tur att jag inte gav med mig, för herregud va dålig Shutter Island var!! Ok man ville se klart den, men den var inte bra någonstans. Den var för enkel gjord, man visste typ allt från början. Den är lite lik Jim Carrey filmen (The number 23) i handlingen. Men The number 23 är ssåååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå mycket bättre. Har ni inte sett den så är den verkligen värd att se. Jim Carrey är cp i andra filmer, men i denna så är han grym!






Jaja nog om det. Idag veetefan va som händer. Börjar ju inte jobba förrän på måndag, så de blir väl att ta de lugnt. Tänkte dra på bio idag med älsk, men vetefan om de blir så.  Blir att vila annars :)
baiii

HEMMA igen .

Ja satans va fort dagarna gick. Åkte ju i lördags till Emely, men dagarna bara sprang iväg, trots att vi inte gjorde så mycket. Å de va skönt , för stressigt vill man inte ha:D
Vaknade vid 6 i morse, eller egentligen lite då & då under natten. Låg på mage för att inte ligga för mkt på tatton. Men då låste sig armvecken. haha så fick bli sida tillslut. Så vakna 6 av att klockan ringde. Men inte fan orka jag upp då, somnade om 1 timma till. Sen upp & duscha äta ut med vovven & köra emely till skolan. Sen bar det av hemmåt. Det rullade på väldigt fint idag, även fast jag inte körde överfort. Skönt att man är hemma nu iallafall, de är tråkigt att sitta i bil för länge :) Casillas ligger här helt avdeckad på golvet, jag tappa mat på golvet nu precis, han öppnade ögonen & sen blunda han igen. Ändå ligger de precis framför han. haha så ja han är väldigt trött;D Det är nog Buddah med, där i Malmö :>
Fick svängt in & handlat på ica innan jag åkte hem också, så nu har man lite att äta hemma iaf. De var i stortsett tomt i kylskåpet. :> Chips slank det med också. Men nu ska jag slänga mig i sängen & sova, för trött de e jaaa. :D
baaiis

Tattodag

Yeeeeeeeeeeeeeees, äntligen blev det gjort. Så som jag & Emely längtat. haha typ 2 månader eller något ? Har försökt & inte säga till någon. Nämnde nog för Sandra att jag kanske skulle göra. De blev det ju också, på hennes födelsedag dessutom ;D Grattis igen Sandra.
Tatueraren fråga varför vi inte kom igår istället, men vi trodde de va stängt då. Emely boka ju för typ 2 veckor sen eller något va de nog . Jaaaaaaja iaf idag blev det gjort . De va skönt med lite smärta. Gjorde nog lite ondare än va jag tänkte, men de kittlades längst upp. ^^ haha

A här kommer lite bilder. Åker hem i morgon, men de har vart trevligt här Emely.^^

Theres no good in lookin
back on yesterday
and wondering what
could have happened then
just look forward
better days are coming





vovvarna buus









baaaiii

Nervositet

Ja, varför får man det egentligen? Inga problem, då kör man Stefan Petterssons kneep


Gör så här

1. Tänk på en situation där du brukar bli nervös och välj ett specifikt tillfälle som du kommer ihåg bra.

2. Om du skulle vara nervös nu, eller om du skulle göra något du vet att du blir nervös av, vart i din kropp skulle du känna av nervositeten mest? I benen? Armarna? Magen? Eller kanske bröstet? 

3. När du upptäckt vart din nervositet känns, notera hur känslan rör sig. Kom ihåg att alla känslor måste röra på sig i din kropp för att du ska kunna känna dem. Följ känslan och känn efter åt vilket håll den snurrar.

4. Använd nu din hand och ta tag i känslan där den är. Lyft ut den ur kroppen och vänd upp och ner på den. Stoppa sedan in den igen.

5. När du nu vet åt vilket håll känslan snurrar åt, snurrar du känslan åt andra hållet. Snurra, snurra och snurra... Fortsätt i ungefär en minut.

Så fort nervositeten uppstår igen: ta ut den stoppa in den och snurra den åt motsatt håll.





Undra om det fungerar. Får la testa en gång . haha :)
Det som stör mest är att man vaknar alltid för tidigt när man är nervös...
jao baii

RihannaFrillor

Ja hon har ändrat mycket i sina dar, men vem fan har inte de? ;D
Men den som jag tycker hon e finast i är lååååångt hår. Speciellt den i videon SOS. Precis i början av den.







Men visst har hon haft balla frills & färger.












baii

Shulahupppp ;D

Kollat färdigt Greys Anatomy precis, samt käkat massa chips & dip så magen är mätt nu :p bläääe fan va fort klockan går . I morgon smäller det. Fuckiiiiiiiiiin nervös. Nej då inte alls. :> De går fint. Eeeeeeey pratar jag med mig själv, nej . haha
Senare vetefan vad som händer. Brukar alltid bli trötter tidigt, så får se hur länge jag blir vaken ^^
psssssssssssss. saknar min griniga älsk där hemma i Troll.
baiii

Godmorgon igen

Shit va fort tiden går. Igår var vi själva med dom 3 små liven. Men gick väl fint ändå . :p Kollade New Moon , som de tog ett jävla tag innan vi fick in ljud;D Bra Emely, att du var smart där :>
Har även laddat ner ett nytt Greys Anatomy avsnitt :p Wiee. Men orkade inte kolla färdigt igår, va så trött. Så kanske blir senare idag. Ska strax ut med min bäver som ligger i hallen o söver. Undra vad det är för väder idag tro, de är så mörkt här inne i detta ruymmet. Så man kan tro att klockan är natten ;D
baii

Godmorgon Malmö

Yes. Sitter ju hos Emely nu :D  Kom hit igår, då va de soligt & fint . Det blev en tacoskväll & sen skulle jag & emely spela något men hade inget spel. Så man tar va man haver, spela plockepinn med tandpetare. haha;D
Idag regnar det & är mulet:p Och mitt huvud är cpont! :/ Är väl för att man ansträngde ögona i bilfärden igår. Men hoppas de går över snart. . Casillas sover som en stock förtillfälligt. Dom andra vovvarna är ute på promenad. Så de blir väl snart full fart här igen.
På tisdag ska jag & emely köpa nya glas, finns en skitbra affär här i malmö med billiga glas. HAHA :D
Noe nu orkar jag inte skriva mer .Bais

Långfredag

Undra om den kommer vara mycket längre än alla andra fredagar? Eller längre än torsdagen igår kanske, då jag gick & la mig klockan 21. hahah, jag vaknade dessutom 5, sen somna jag om till 8. Så 11 timmar, det var inte dåligt sovit av mig. :] Så då gick jag upp & ut med vovven. Nu när snön försvunnit (finns lite kvar) så hittade jag kubbsspel ute på gräset. Som tydligen han innan har täljt . Men de låg iallafall en boll brevid spelet, ni kan ju gissa om Casillas blev glad. haha.  Men han fick inte ta med den in, då blev han besviken . Men de räcker med dom leksakerna han har. :p Jag får väl ta med några imorgon till emely, så han känner sig som hemma. Fast dom får väl ligga i 'sovrummet' annars blir det nog krig om Buddah vill kika närmare på dom.  Hade inte gjort mig något, men min fåniga hund blir så arg om någon rör hans vackra sanktberdnads mjukishund . haha :D
Juppsi . Igår fick jag ju förresten min bil tillbaka. Äntligen så behöver jag inte hålla emot ratten ;D & sommardäck på, så förhoppningsvis drar det inte lika mycket bensin nu . Stötdämparna bytter i fram, men hade nog behövt ibak med. Men men. Hela kalaset kostar 2600 . Mindre roligt, snyft!  Men nu håller den ett tag hoppas vi .

Fick även höra en tråkig nyhet idag om min älsta kusin . :/ Men får hoppas att allt går bra & blir bra!
Något mer tråkigt då , humm min längsta blomma  jag sått, hade vält igår!! Skiit, jag som kan vinna en trisslott om jag vinner. hahaha. nääe nu äre nog dags att gå upp & städa. För ja, nu ligger jag här i sängen & blegar på dataskärmen & tvskärmen. Skrollan va i tv förut. Den ungen e så söt! :D


baiii

Röv

åååh så trött man är! Fick ju stressa som fan i morse för att åka tidigare till salongen. Skulle ju avboka alla kunder som morsan skulle ha. Det jag inte fattar är att det är alltid NÅÅÅÅÅÅÅÅÅGON som man ringer till som svarar surt' jahaaaaaaaaaaaaaaaaa, men jag behöver ju faktiskt klippa mig(färga mig)!' jag '- jajoo det förstår jag, men det går ju inte när M är magsjuk, men hon går in och jobbar en lördag istället, så då kan du få komma' Då svarar dom 'aa ne de förstår jag, men jag behöver ju verkligen jag står ju inte ut, jag blir så deprimerad, så jag får väl hålla mig inne under hela påsken' Då tänkte jag vafan är de för jävla folk som säger så. Dom tänker ju bara på sig själva. Tänk va man skulle vilja säga till en sån kund egentligen, typ' Duu, jag tror du får en bättre påsk än M, som behöver spy hela tiden, du kanske skulle vilja bli klippt av henne & sen få magsjuka efter, KAN DU GÅ UT UNDER PÅSK DÅ HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA?!' Men noe de får man ju inte säga?... Kärringjävlar som bara tänker på sig själva! Tur att mer än hälften av dom man ringer är trevliga & säger ' hälsa att hon ska krya på sig & glad påsk' Tänk om alla kunde vara såna? Respekt & medkänsla. Men näe då de finns folk till allt.
Phuu..Jag fick tag i alla idag iallafall. Men har ju stressat hela dagen med fullt med folk hela tiden. Så jag sitter här & är väldigt trött:D Funderar faktiskt på att gå & slänga mig i sängen, efter att jagv art ute med vovven.
Börjar väl mörkna snart, så bäst att gå ut nu en sväng så man ser vart man sätter fötterna. :]
I morgon ska jag förmodligen klippa älsk, wiieeeeeeeeeeee & han får inte bestämma ett skit. Eller hur älsk? hahah;D
Sen hade han även fotbollsmatch i vänersborg. Så kanska följer med dit också, om jag nu inte blivit smittad. Har ju gått 24 timmar nu iaf.

baiii

RSS 2.0