LENSOL

Sooooooooooooolen lyser himlen är blå, å va skönt att leva då. För högt i topp går alla bla bla bla .
Fin dag idag. En fin dag när en prinsessa föds. Grattis till dom ja !
Hoppas det är lika fint väder i morgon när jag o mina bästa drar iväg på lediga dagen! Ska väl dra runt halv 8 på morgonen, så blir att plocka ut mina gummor tidigt i hagen . Men de har dom nog inget emot, dom tycker nog alltid man kan komma liiiiiiite tidigare varje morgon. Magen kurrar väl ständigt på tjockisarna.
Ska försöka & vinna en ridbar häst i morgon med, haha man kan ju alltid försöka iallafall, men sån tur har man ju typ aldrig. :p
Ska dra tillbaka & jobba sista timmarna nu, sen följer nog M med hem en sväng ikväll, så de blir nog trevligt !
Nu avslutar vi med ett bai

FettoD

Semledagen idag, blir det någon semla då tro ? Vetefan om jag orkar gå köpa. Har ju bara ätit 5 stycken i år än så länge. Kanske räcker så? Jävligt skönt väder idag är det iallafall! Fick plocka av ett täcke på hästegömman, så blev de skönare. Dom fick även börja käka sitt nya gooooooda hö igår, så dom är väldigt nöjda nu !
Näe nu blir det snart att åka tillbaka & jobba igen . Jobbar även i morgon & på torsdag, sen är jag ledig fredag som sagt då de blir att åka & kolla på vackra hästar :) Sen lördag blir det kalas, å söndag hoppas jag blir lugn . Så man hinner vila liiiiite! Sandra kommer ju även hem i helgen, den gottegrisen har väl gått & blivit svart nu i värmen antar jag :) Får se om jag hinner träffa henne. Annars får det bli nästa vecka! .
Å vet ni vad som är det bästaste, jag kan andas lätt som en plätt, på riktigt! Å jag är så jävla lyckligt glad! Fetingsmile
jc v
en gammel låt till då

hepp o höpp, pelle .....

På torsdags

På torsdags ät de ärtsoppa på lördag äre fest. Så ja KALAS idag för brorsan!
Mammsen gjorde smörgåståtaaaa i morse & jag gjorde vanlig tårta. Som fortfarande håller på att bakas i ugnen.
Har inte heller slagit in presenterna till broder än, hade ju glömt lite grejjer på salongen. Så får väl dra dit & hämta dom också. Gäsp . Fick dessutom visa legg för trisslotter idag, helluuu kärring. ..
Melodifestivalen idag också, så jävla rötet program, men hamnar la framför tv ändå & tittar på skiten .
Å
I morgon blir de hökörning hos Marie, så då kanske min totto slutar hosta när jag får lite bättre hö, förhoppningsvis.
Synd att helgen går så fort. Men nästa vecka jag mån,tis,ons,tors , sen drar vi till gbg på fredag & göttar oss helee dagen. Kanske jag har tur & vinner en häst ? haha :) dream on  .
FU , Nu piper tårtan. BAi

Ledig dag

Skönt med en ledig dag! Har tagit de så lugnt som möjligt. Kollat några One Tree Hill avnsitt, fyfan va bra de är nya serien . . Fast nu hinner jag inte mer. Nu blir det att åka & ta in hästarna, sen ska jag iväg till Trollhättan till Näl en sväng, sen blir det väl raka vägen hem igen till dom 2 bästa.
I morgon blir de jobb igen & fredag likaså. Sen lördag blir det kalas för brorsan som fyller år i morgon! Tååårtaa är aldrig fel :) Skulle även köra lite hö på lördag, mitt jävla hö till hästarna är ju rena jävla skiiiiiiten! Onödigt att man köpa så många, å så har dom blivit så dåliga.. Jaaja, de blir nog bra de också . .

HARE .



Yeah

Måste helgen gå så fruktansvärt fort? Igår va vi hemma hos kusinen & alla spelade musik, i 100 timmar. haha, vi andra spela kort. Mycket trevligt & när jag kom hem väntade dom 2 bästa. Å idag har jag försökt sova i kapp lite timmar. Jag körde igår, men känner mig ändå bakfullstrött. Knepigt? Tillomed mormor blev lite snurriburr igår, haha söttit! Har tagit mig en promenad hit till mor&far, så nu ska jag kila in till farmor. å sen blir de väl att träna lite, fettoooooooo mage , har bara käkat massa skräp & inte rört mig på någon vecka. Men de behövde jag säkert de också! HARE .

<3

Gav hästarna lite tidigare lunch idag men destomer mat. Lili gick & åt direkt, hon äter ju jämt. Men mitt hjärta va mätt & så gosiig. Hon stod en bra bit bort & nanade som skönast i solen. Var tvungen & gå & klia på hennes hals lite, sen fick hon nana vidare :) Fick tagit lite kort, ögona var väldigt trötta..Sötpluttan!

mosika


Trött

Som en gnu . Shit, å vad har jag gjort? Gäsp!
Snart är det iallafall helg igen, på lördag ska vi hem till kussan & spela in lite musik igen . Trevlig trevligt, blir ju inte så ofta man ses nu för tiden, så varje tillfälle är skoj!
Resten av helgen ska jag sova bort känns de som, å de kan man väl få göra ibland:)
Laddade ner 4 serier igår, som jag inte hunnit kolla på, så idag har jag börjat med säsong 9 på one tree hill, gillas mycket!
Annars då? FIIIIIIIIINT ! Om 2 veckor äre scandinavium, ska väl inte köpa något speciellt, kanske någon söt liten grimma till fölis, som kan komma till användning. Annars ska vi ju in & kolla på hopp & dressyr tävling också. Kommer bli nice. Hep de här tog ju 7 år att skriva, godnatt säger vi .

190

190 dagar har min gumma gått idag! <3 'Bara' 5 månader kvar, tills trollfölis kommer ut! Längtar som en tok!
Finns det något sötare med ostadiga små ben?
någon mer som längtar efter VÅR/SOMMAR ? När man slipper palta på sig hur mycket kläder som helst, men allt har sin tid !
Är ju ledig idag, så har tagit morgonen ganska lugn . Har stressat för mycket de sista, å de har inte kännts bra. Man vill ju gärna kunna stå på benen utan att vingla så fort man tar ett steg! Men det ska de bli ändring på nu, stress är inge bra. Jag tänker för mycket' gör de nu, så slipper du de sen, gör de o de o de också, så slipper du de sen. Men SEEEN är man helt slut ! En sak i taget nu hörru !
Bai på er . Ska dra lägga mig & vila, sen ska jag vila i en bil till skara med bästa M! Hare

LAla

Ingen melodifestival låt, men dom låtarna går ju inte heller hem, så kanske den här går hem.
Den var jävligt skön iallafall! Sean Banans låt hänger ju sig i huvuvdet också, haha men så äckligt ful, tänk & skicka han, då skulle folk dö av skratt..haha .
Annars då, bra ? Fint ? Bra :) De är roligt, för farmor har vart så pigg nu de sista när vi vart inne. Hon vill fika hela tiden & spela kort . Så de är underbart att hon få va så här pigg, skojjiga tanten . :)
BAI btw , Jag är inte döv, jag är inte blind. Jag har 2 öron, å jag seeeeeeeeeeer jävligt bra ;) Visste ni de ? Plöss


HEJ


Hemskt mycket hej !





RSS 2.0