Julmusik o klär granen

hehe tidigt att klä granen ? NEEJJ inte för plastgranar ^^
Det dumma var att ljusen som jag fick av mamma var lite för lite ljus på, så får försöka fixa andra i morgon.  Men fint blir de, hehe en stjärna behöver jag också, samt en julstjärna som jag kan hänga i tråkiga garderoben.
Tände i brasan när jag kom hem förut. Farsan hade med träpinnar i lördags, o dom brann som fan, men för fooooort. haha, så nu vart de tomt igen . . . Dags att söva nu snart, så man somnar varmt iallafall.
Har vovven i knäät förtillfälligt, så han värmer lite gosegrisen .


baiis

Tja

var ett tag sen igen ja.. helgen har bestått utav att julpynta lite smått ,umgås lite med älski igår. Var typ en vecka sen igen.. underbart & ses då  . :)
Sen idag, så har jag,mamma,mormor,morfar & 2 av mina kusiner bakat tunnbröd inför julen. 250 stycken blev det. haha fan va många timmar det blev, men skojsigt var det.  :) så åt nyss 2 brööö med ägg på,  så jävla gött! Snart är det juuuuuul, i morgon ska jag nog pynta granen om jag orkar. hehe. .
Är gött trött nu iallafall, så stannar kvar hos mor & far.  . Vädret snöar på , önskar det kunde ligga still bara, så vore allt bra. . krångligt för mig att komma ut, när ingen snöslungar varje halvtimme, haha för så jävla fort blåser de igen. Hejjaaaa . :>
filip & fredrik strax. baaii

Vart är all snö ?

Kan det inte börja snöa , finns ju ingen snö ute. hahah not . Övermycket snö !
Jag hämtade min vovve i flo förut, det gick bra & han blev överlycklig min gooseegris! Så var det bara att åka hem då . Svängde av på min väg & när jag åkt förbi mina postlådor så va de kööört! Som vanligt fastnar jag , som vaaanligt. Jävla rövbil som slirar för allting! Så jag försökte ett tag, sen fick jag gå fram, och eftersom jag inte vart hemma på 3 dagar så hade jag ju ingen väg fram till dörren.  hahaha snön gick till magen på mig & jag skojar inte. haha för såklart stod ju snöskyffeln på trappan! Så hämta den & fick gå till bilen & försöka skotta bort massa runt däcken. Men näedå de hjälpte inte, eftersom en är så jävla låg i mitten bilen . Haa så fick ringa grannen, han kom med sin fyrhjulsdrivna stora bil. Men vi hitta inget & sätta draget i fram på min bil, så fick dra mig baklänges , men de gick inte heller. haha, som tur va kom en med traktor som snöslungar framfarsvägarna. Så han fick dratt upp mig rätt, sen fick han köra undan all snö . De yrar ju igen lika fort... Men ja jag kom ju hem tillslut iallafall .
Kom in & det var 11 grader inomhus, fun ..... Tände i brasan , blev helt svart om händerna, skulle tvätta mig. Å märker att jag inte har något vatten på toa!!! Så ut i köket, där hade jag kallvatten, typ -20 på de vattnet. haha så ja då har varmvattnet frusit.. Blev galen, ringde farsan & han tyckte jag kunde komma dit istället. Eftersom dom inte skulle slunga bort snö i morgon på morgonen så va de lika bra. . Så sitter hemma hos mor & far , helt sluut är jag. Å än är det inte helg! En dag till ute i snövädret. . .
hääpp godnatt med er.

Hemma igen .

efter 3 dagar i Stockholm . Underbart var det. Underbart hotel med supergod frukost!! Vi bodde nära till precis ALLTING, så detta hotellet var de bästa vi haft. Rica Hotels var det, finns dock 2 stycken ganska nära varandra, men den här låg precis vid Sf bio sergel .  YEey, har man handlat något då ? OJAA haha. Jag har 1 julklapp kvar att köpa bara, & en bild jag ska skriva ut på mig själv till mormor. hehe sen är det klart.
Köpte massa ringar igår för 200 kr, 6 stycken för 200 va billigt tyckte jag;D Sen kanske dom inte är dom bästa, men köpta på guldfynd iaf. .Så dom duger bra, mina ringar lyckas alltid försvinna hemma. Köpte även en vit julgran igår(JAG VET riktiga silvergranar eller vanliga gröna granar måste man ha inne innan jul) men det blir inte så för mig i år, för då kommer den granen barra direkt . Så de fick bli en plast i vitt, men den kommer bli fiiin fiiin, med mina kulor som jag köpt också .
Jag och morsan hade sammanlagt 2 resväskor på hjul 2 stora väskor att bära, 2 handväskor , 1 fylld clas ohlssons påse, och en låda med julgran att bära på till centralstationen . Inte för att det var överlångt dit, men tuuuuungt!
Var på stationen runt 15:00 . Eftersom vi ville va i god tid till tåget som gick 16:51. Haha för när vi åkte i måndagsmorgon var det svinhalt ute, jag vågade inte köra så fort, så jag & mamma fick springa till tåget,  vi hann precis med. Därför ville vi vara i god tid. Men ja de va ju inte lönt direkt, vi gick upp till spår 11 klockan 16:40 . Väntade , väntade, och väntade. Dom sa ändrad tid hela tiden , 5, 10 minuter åt gången ändrade dom vårat tåg. Så jävla dåligt, eftersom dom egentligen visste att det kommer ta låång tid. Dom kunde ju sagt de så alla resenärer slapp stå där i 1 1/2 timme att frya ihjäl. Min & morsans näsa va som rudolf med röda mulen . haha
När klockan blev 17:30 när den premilinärt skulle komma, då ändra dom till 18:00 . En suck utbröts & alla gick ner & värmde sig. Sen hade dom tagit bort vårat spår. haha men kom tillbaka, så gick upp klockan 18, men näe då ändra dom till 18:05, sen som tur va kom den 18:10 ..  haha och åkte ett antal minuter efter . .
Dom hade tydligen väntat på andra tåg i någon timma någonannanstans. MEN säg de då förhelvete i högtalarna istället för att de ska stå ' SJ håller tiderna' eller vafan de står. hahah.
Sen fick vi stanna några gånger på vägen också, samt i herrljunga, 1 station från Vara. Då fick vi vänta 30 min . Så ja vi var framme 22:15 i Vara. FUN :D Var hemma 23 . Svintrött..
Så fick jag ju inte hämtat min hund med , saknar min gosegriiiiiiiis vovve . Men Tina tyckte det var onödigt igår eftersom vädret är som det är. Så får bli ikväll istället!
Sov ju hos mor & far i natt, för hemma hos mig är det väl 0gradigt inomhus. haha har ju inte eldat på några dagar nu .
Farsan kör undan snö här på gården, så mjölkköraren kan komma fram. Våra småvägar blåser ju igen så jävla fort, så farsan ska köra ner mig till Grästorp vid halv 12, för morsan hade tydligen tagit min bil.
Börjar lite senare idag, skulle börjat 11, men folk ringer återbud i detta väder. haha
JUUUUUUUL om en månad.  längtar!
baii

Moooot Stockholm

med mamma. Älski ligger här i sängen & är trött, han ska köra oss till Herrjunga så vi slipper ställa bilen där:p
Hoppas tågen går idag bara.. bai

Söndagsfrukost

Lite sen frukost så här vid 1. Jag gick däremot upp vid 8, men inte hunnit äta förrän nu .
Dagen började med Lois & Clark på 3an ;D Sen blev det datan ett tag. Sen ville jag ha hjälp av min mor att sätta upp julbelysning ute, men noe hon skulle se på skidåkning i tv. Så de va bara att bege sig ut själv med vovven & grejja. Anledningen till att jag ville ha hjälp var att den stegen som står här, va liiite trasig. haha . Jag satte upp en blå belysning i ett träd igår, blev inte bra så slängde i den i en vinbärsbuske istället, blev jääätefint! Sen skulle jag ju ha upp den andra belysningen över garagetaket, å behövde stegen . .Benen där fram på stegen sitter inte ihop så den va väldigt ostadig. Så jag vågade inte spika mer än 3 spikar igår.. Så tänkte jag skylle få hjälp idag, men noe jag blev grinii & tänkte jag fan ska klara de själv. Å jag klara mig ifrån att inte trilla ner. Fick ställa en soptunna som stöd osv. . hehe men vackert blev de. Ska ta några kort sen när de mörkt , då är de finare.
Sen så har jag damsööget med min nya dammsugare älsk gav mig i födelsedagspresent, svinbra var den!

Annars igår så va vi hos mormor & morfar, käka mat spela kort & tjööta som vanligt. Så när jag & älsk va ute med vovven, så öppna grannen sin dörr & en kille kom ut som visste vem stefan va. Så sprang deras hund ut & hälsa på Casillas, en Basset ( stavning) Så säger älsk ' vilken stor tax :) ' hahah !  lite kul va de.. !


baiii


God morgon snööland

Fast snölandet försvinner nog snart, om det inte fryser på rejäält:p
Vad som hänt sen sist då, hmm. I onsdags ringde jag på en häst, som var besiktigad OCH såld precis samma dag.. Lite typiskt, men men det kommer väl fler. På torsdagen var jag & Emely på ridskolan. Fick rida en mycket arbetsvillig häst, haha har haft några som inte vill förstå direkt.  Så den här va sööt.. Det var en bra lektion också, men har ont i vaderna som faen . Det var torsdagen de, & igår kollade jag idol hemma hos mor & far, sov här som vanligt, så jag slapp sova i kylan hemma hos mig. haha, inte så kul att tända brasan & så ska man lägga sig, & man vet att den dör efter 20 min.. noe bäst att tända vid 7, så är det lagom varmt när man ska sööva. Yeey, kollade ju idol som sagt, jag tyckte det var synd weize åkte ur, han var faktiskt riktigt bra igår.. Jay va ju som vanligt bra igår, samt alla dom andra också, så de börjar bli lite så att det spelar ingen roll vem som åker ut nu . :>
Ikväll är det så mycket bättre, men vet inte om jag hinner se de idag , vet inte om jag ska till mormor, eller om älsk kommer hit. Han jobbar ju hela helgen. Men i morgon får han fan söva här, för jag & morsan ska åka hemifrån halv 5 på måndag morgon. Tåget gick 05:50 från herrjunga.Det blir tidigt det, men samtidigt skönt, för då är man uppe i sthlm tidigt. Om nu tåget går som dom ska, när det finns snö ? :D
baai

MorsningKorsning

Är ni uppe med töppen ? Knappt jag. hehe ska ju iväg & jobba om en stund. Ska ut på en promenad med Casillas först i det kalla, ser riktigt skönt ut faktiskt . Man får ta på sig bra bara!
Annars i eftermiddag blir det nog lugnt, ska ringa ett förhoppningsvis kul samtal i eftermiddag ;D
baaiien komer

Tisdag?

veckorna, dagarna går fort. 38 dagar kvar till julafton. Mysiiiigt;D På måndag åker ju jag & mamma till stockholm. Whooohoo va jag längtat efter att få kika i julskyltfönster & köpa fina julklappar till mig själv, & några andra också kanske;D hähä!
I morgon blir det jobb 9 -13:30 . Sen hem till vovven & hitta på något skoj .Kanske hälsa på husse ? ^^
baii

Dags att sova?

Afan ögona går i kors. Så jävla trött är jag :) Ändå fick jag massa återbud idag, sjukdomar osv. Men fick klippt några stycken iallafall .
I morgon var det mer att göra iallafall, så kanske daggen går fort? .
Onsdag jobbar jag ju också på förmiddagen, sen ledig eftermiddagen . Tänkte rida på torsdag igen, om det blir några anmälda dvs :p
Jaja, kanske orkar jag läsa lite bok nu innan jag somnar? eller så blir det bara slutet på fotbollsgalan .
BAAI

Söndag . Fars Dag

Jao söndag idag igen då. Fredagen spenderades hos mamma & pappa. Käkade tacos , kollade idol & spelade wii! Kul :) Lördagen spenderades på samma ställe. Fast igår tillbringade jag,mamma,pappa,brorsan & morfar inne i ladugården. Eller a brorsan körde in halmbalar, morfar stack i klon i balen, pappa hissade upp den med hissen, jag & mamma rullade in balarna på plats. . haha, började 11. Tog lunch halv 1. Började 1, var klara 3. Så lite jobbigt var det allt;D Sen på kvällen blev det super8 filmkväll , gamla filmer på duk utan ljud. Så jävla roligt äre!! :D
Idag är det Fars dag, sitter & gör farsans paket. Ska ge han Smallville serien.


baii

Tjalalaaa

Fredag idag! Skönt, helg snart!
Idag har man allt lite träningsvärk i rööva igen, å låren såklart. Men de bra!
Ikväll blir det nog bara idol & kanske något gött att äta. Sen i morgon blir det filmkväll på kvällen;D Gamla filmer som mormor & morfar har. Så de inget ljud , men lika kul att se varje gång. Hur morsan & dom såg ut, är nog med själv på någon film också. . YEey, de blir nog nice!
dags att åka iväg till jobbet nu . Jobbade ganska sent igår, va hos morsan 8, så orkade inte åka hem. ^^ Kollade på en äcklig serie också, men kunde somna ändå . hih . A iallafall, jag skulle hem & hämta hundmat vid 7. JO framfarsvägen här till morsan är ju bajs bajs bajs, varje jävla år! Å ingen som kan ut o köra bort snön, nääe då . Nu hade det dessutom smält, så jag fick stopp 5 gånger, bilen la av minst 5 gånger. GAAAH, va jag skrek & gasa. Brukar ju dra mer på 2ans växel, men ne då inte ens de. Fick rivgasa på 1 . Mycket bra för min bil, icke! Så efter typ 10 min så va jag hemma. hahah!! KUL! Så ringde morsan direkt, o sa att någon får köra undan snöö . Men ne pappa han hann inte! Så jävla knäpp . Så morsan fick ta traktorn & åka bort o fram så jag kunde komma fram. haha :> duktiga morsan!
Det är ju grannen som äger vägen, men dom är alltid så sent ute, aldrig har dom röjt undan!
Aja, ska se om jag kommer ut nu igen då .
bai

Ännu mer bilder.

Dom här är tagna i morse runt halv 8  . Lustigt att allt ser blått ut. haha ! Men visst ser det kallt ut på bilderna, även ett snyggt skatbo fick jag med , inga pippisar där i nu förhoppningsivs, då är dom nog döda isf.








Sover du sover jag levande charaader

Näe jag sover inte än, med är nog på god väg. Slänger in lite bilder från när jag & emely var ute med vovven & spåra :D Kolla bara dom läckra stövlarna Emely fick låna av min mor.  Sitter som en smäck . hahaha en gubbe vi mötte sa hej & tittade snabbt ner på hennes fötter ^^  Stövlarna slaffsade sådär som små barn går med jobbiga stövlar.




Ser ni den lilla pricken under dom 2 stora träden. Där är hon påväg att gömma sig. haha


En skojjig dag iallafall & de tyckte min kära vovve med. Blir tokglad över att få spåra. :>

TJA .

Kurrikurr i magen & samt en gäspning.
Jobbade 9-14 idag, sen åkte jag hem ,slängde i en tvätt, hämtade in ved & packade ner Wii & åkte hem till morsan.
Där jag mor & bror spelade Wii i 2 1/2 timme . haha satan va svettig jag blev. Spelade tennis som fan, så min arm kommer jag nog ha träningsvärk i morgon.
I morgon blir det ju även en sväng till ridskolan & rida med flickorna Sandra & Emely. JIppiiiyeeeeey :D Undra om de snöar i morgon också eller om de är jävligt kallt ? ÅTerstår att se . :>


bonde söker fru snart, hihi . :)

bai

Fram med julskinkan gott folk!

För nu snöar det ju, å de är inte alls långt kvar till jul. Se de snöar nej se de snöar de va ju roligt HAHAAA :> Jul jul strååålande jul, gläns över sjö & strand ,  :> Osv osv . Myspysit.
Jag har ju vart ledig idag också, så jag ringde älsk runt halv 8. Då han va inte så grinig, & skickade ett sms & sa att han kommer till mig, för man kan ju faktiskt sova här också ;D Så han kom väl runt 9.
Så idag har vi spelat wii, kollat vampire diaries, Lost & busat med Casillas i snön, SAMT skottat 2 gånger redan. Fick skotta ut hans lilla bil, haha. Hoppas nu plötten kört försiktigt hem ..
Strömmen gick även här nyss, jävlar va mörkt de blir här inne i skogen.. Som tur är har stömmen kommit tillbaka. OK jag har ju bärbardata, men mitt batteri i den är pajj så inte alltid den klarar sig utan sladd;D



näe hoppas nu det är kvar lite snö & inte blir massa blask, men det får gärna sluta blåsa bara, då är jag nöjd. :>




nöff bai

Så mycket bättre

Måste bara säga, att programet Så mycket bättre, är ett av det bästa programet som körs just nu. Har kollat alla gånger, först med Lasse Berghagen, sen Tomas Dileva & nu i lördags Petter . Så jäkla roligt att höra hur alla tolkar låtarna ! På lördag, vem var det då tro ? :)








Halv 8 hos mig

Kikar ni på de? Ja de är ett skojjigt program enligt mig. Har dock inte hängt med så mycket i dagens program, har ju iof bara gått 10 min. Så ska kika fortsättningen nu . . Har haft fullt upp med att kika runt på hästar. Får nog köpa mig en tidning också, så jag kan se lite mer. . Anmälde mig även till att rida på tors i Troll . Lika bra att hålla i gång litee, när träningsvärken ändå sitter kvar i rövaa..
Yey. Haft ont i skallen hela dagen typ, så har vart en välbehövd vilo dag.
I morgon kommer älski hit, spela Wii i massor blir det nog :)


bai

Ledig Måndag

Japp, skönt som fan! Sparade ju 2 veckor i somras från semestern. Så nu har jag ledigt i 2 dagar, sen har jag ledigt 3 dagar om 2 veckor.  Har vart fullt upp hela helgen, så jag behövde verkligen en vilodag nu! Gick ut på en timmes promenad vid 8a. Så nu är både jag & Casillas lagom trötta. Har precis gjort i ordning varm choklad, som jag ska avnjuta med Toffifee & Desperate Housewives und Greys Anatomy. :)

baii

Gäsp

Jovisst är man trött nu efter att vart igång i 12 timmar. Var ju hos kusinen runt halv 7, då åkte vi direkt iväg. Vi var framme 8 i Mariestad. Sen var det snabbt ut med hästarna, då hon startade med Hasko tidigt. 95 cm va första & andra va 1 m. Så jag fick hålla igång Felicia, skritta runt lite överallt. När hon hoppat med Hasko vare bara att byta häst, så fick jag skritta runt med den store killen på 1,74. :> Gisela fick placering med Hasko, men Felicia rev 1 hinder i båda omgångarna. Hasko rev även i omhoppningen i andra omgången. Men den  andra banan var så jävla svår, varenda jävel rev i grundhoppningen. .  Men det var kul & se när alla gjorde samma fel . Jag hade troligtvis gjort likadant  . hehe . Så jag har ridit i typ 5 timmar idag, barbacka en sväng med. Så jag är GÖTT trött! Men de va de värt, så kul att va med & kika. Får fan ta & köpa mig en häst nu, så jag kan följa med OCH;D





baaiiiiiii

Tidig morgon

Ställde klockan på halv 5 igår, så ja jag är tidigt vaken idag. Ska nu åka & lämna vovven hos mamma där han ska va under dagen när jag är i Mariestad.
Hoppas det går bra för kussan nu  .
baii

TJOHO.

Var ju hemma & lämna vovven hos mamma. Innan jag åkte så gick vi ut på en promenad. Å precis när vi börjat gå, så ser jag i ögonvrån på gärdet, MAMMA titta va många ÄLGAAAR. haha så kom de 4 stycken, 2 små ungar & honan & en tjur antagligen . . Casillas blev så glaaaad, haha. Men han fick bara sitta still & piiipa & titta. .  Dom stannade & tittade på oss, så vi vände & gick, då sprang dom i väg.  Sen vände vi igen då, för vi skulle ju gå våran promenad. haha va händer då, jo 2 älgar till kommer travandes. Mamma skrattade & dom stannade & kollade in oss också . Så gjorde vi likadant, å då stack dom med . hahaha, så otroligt vackra djur. Dom små ungarna försökte galoppera med så gott de gick, dom större travade långa kliv bara. :D  Så de va en härlig utsikt vi fick, jag kunde ju filmat dom så nära vi stod, men jag va helt facinerad så inte en tanke på att jag skulle ta kort eller filma. :>
Sen åkte jag iväg till kusinen & red. Jääävlar va länge vi galoppera i skogen, uppför nerför svängar hit & dit, sån jävla fart de blev för att hänga med. haha men kul va de som fan! :D Felicia är runt 1,65 men Hasko är 1,74 , så han tar ju lite större kliv & är snabbare. Men vi hängde allt med tillräckligt !


Jaoop, sen hade jag fått en paket på mitt utebord här på verandan, Grattis stod de. Jag trodde de va farmor, eftersom hon skulle bort & inte kunde komma till mig (ovanligt, NEJ ) aja, haha. Men det var inte farmor, de va grannen(hyresvärdarna) Fick en sån big toffée låda. NamNam. Har försökt ringa dom här, för att komma in på lite kaffe. Men dom svara inte . Kanske lika bra det, för jag ska ju ha kalas om några timmar. Å har endel att göra!

baii

Idag fyller man år ;D

Japps. 1 år äldre då, hela 22 år. Jööses, jag vill inte fylla år mer, de räcker nu ;D haha. Noe man ska se positivt för varje dag man lever!
Igårkväll kom Älskling, mamma & pappa hit. Så kollade vi idol & käka körv med bröö! Idol va bra igår, speciellt Minnah & Olle, enligt mig iallafall :) Jag kom på att vi kollade ju aldrig vem som åkte ut, Geir va de ju. Han har vart bra länge, men dom låtarna han kört nu de sista har varit lite för gamla för mig. Men men. Efter idol så spelade vi wii, bowling allihopa. Pappa tyckte det var skumt, han fatta inget första omgången, då JAG vann. hihi
Andra omgången förlora jag & den som kom sist, nämligen pappa HAAAAAAAAN vann! hahaha så glad han var, såg så lycklig ut.:P
Sen åkte dom hem, & älskling stannade kvar , vi kollade vampire diaries . Sen när klockan närmade sig 00, så skulle han ut & hämta tuggumi i bilen. Ja så kom han in med massa presenter till mig, min gölleee:D
Jag gjorde ju sönder min damsugare, så det hade jag ju önskat mig. Å FICK :D  Det var ju de enda jag ville ha, men fick massa annat med.  Leggins,tshirt,tröja,massa kroppslotion & duschtvål & handtvål. . Å en ring, haha som älskling gjorde sönder när han skulle förminska den åt mig, :P Hoppsan kersin, kanske den går att byta, så dåligt ska de ju inte va..  Det var för mycket saker jag fick, men det är ju bara tacka & ta emot, min sötnos!
Han åkte hem runt 2, då jag somnade hårt som fan, eftersom jag druckit några smirnoff, så man blir sådär lagom trött :D Så sov till klockan 8 idag, då mormor & morfar ringde & sjöööööööng;D Halv 9 ringde även mamma! hehe
Så fick jag sms av kusinen, hon gratta mig & undra om jag ville komma & rida . Wiiiie. Vilken födelsedag, ahah. Hon tävlar ju i morgon, så hon behöver ju ha båda hästarna ridna. Hennes mamma min ingifta faster blir de va? :D haha, a hon rider ju den ena hästen hemma, men hon va förskyld, så då ställer jag gärna upp :p
Nää nu väntar körvarna som jag åt igår, dom vill typ ut .

baiii



btw, jag fråga min hund här i soffan som satte sig bredvid mig & titta på mig.
''va får jag av dig idag då Casillas, får jag en puss ?
NEEEEEEPP de fick jag inte, en kram fick jag iaf. haha sen sa jag jag behöver inget har ju min vackraste vovve. Dååå la han sig i mitt knä , haha så jävla söt, de brukar han inte göra på mig ;D

Jaa jag är vaken

sedan 2 ungefär.. ja jag somnade 21:15 typ. Så har ju sovit 5 timmar. . Men jag är ändå lite slö, så vetefan vad jag gör vaken då . haha. Min vovve ligger här bredvid & sover så gott. Jag brukar alltid lägga armen mellan hans tassar & klia hans mage. Då när han somnat så ska han alltid drömma & morra, haha tänker alltid'tänk om han bits i sömnen'  haha näe sån är han väl inte, men lite läskigt, man vet ju själv va dumma saker man gör i sömnen . Morfar bet ju sig i armen tex.. haha! Sen så brukar vovvsen alltid smaska som han äter något gott i sömnen . GÖÖÖLLL :>
Annars då, igår var kusinen & klippte/färga sig.  :> Jag är så glad att jag har börjat ta tag i saker ! Äntligen får man tummen ur röööva, säger jag bara!
På söndag ska jag även med kusinen till Mariestad, där hon ska tävla(hoppning) Så blir att gå upp vid halv 5 eller något för att hinna iväg vid halv 7. Det blir kul, var några år sen jag var med nu .
Fyller ju år på lördag också.. paah , inte lika kul längre, men lite kalas får det väl bli ändå .

bbaaaaaaaai

MATMAT

Hungrig som ett as. Sitter & äter rostat bröd & ostriskakor, vaniljyoghurt o vatten . Yumm. Kom nyss hem, så ska bara sätta igång Bonde söker fru nu & kolla tv hela kvällen. Missade ju bonden igår. Gårdagen börjades med stäldning hemma, damsuga & skura. SÅ typiskt går damsugaren sönder också:/ Den har ioförsig varit dålig innan, har haft eltejp så den skulle sitta ihop. haha. MEn men den va ju så bra  !:/
EFter städningen, åkte jag & min vovve till Grästorp & köpte lite gott & sen iväg & hämtade Emely. Sen for vi upp till Hunneberg & spårade med Casillas. Han var jätteduktig :) Sen på kvällen blev det sminkparty med töseraa. Kul. .. nää fan nu har jag skrivit detta i en halvtimme eller något, casillas har börjat hosta som fan, kennelhosta eller satt sig i halsen ? :((

Det var en gång...

en gammal gammal dam. Hennes namn var Berit.
Berit bodde i en myrstack, där hela hennes släkt bodde. Det hade dom alltid gjort, ingen gick därifrån någonsin, man föddes där & man dog där.
Men Berit var inte som alla andra, hon var trött på livet i myrstacken. Hon hade ändå bott där i 73 hela år.
Så en natt hade hon bestämt sig, hon skulle därifrån, innan hennes liv tog slut!
Det var höst, och alla myror jobbade inför vintertiden då alla myror går i ide.
Den 4 december, när snön precis hade landat på marken, då hade Berit tänkt att sticka iväg på sin Eumoppe.
Natten till 4e december var lång, Berit kunde inte sova , inte en endaste blund. Men när klockan slog 7 , då hennes farbror skrek 'UPP ÅÅ JOBBA UPP ÅÅ JOBBA SIGGGGGGGG!! , vilket han skrikit i hela 97 år. Så log Berit & tänkte ' nu är det dags'
Hon hoppa upp ur sängen, tog på sig sina vinterskor , samt sin regnjacka.
Berit bodde på första stackvåningen, så hon skulle hinna ner för trapporna på 1 timma innan släkten hunnit ner från andra stackvåningen.
Väl nere för trapporna, så var Berit trött, men hon tänkte minsann inte ge upp. Hon sprang ut genom stackdörren & hoppade upp på sin Eumoppe, som hon trimmat själv, för bra för att vara sant!
Berit gasade upp moppen i 80km, hon skrattade & sjöng. EFter ca 10 minuter börjar hon höra sirener.
Berit vänder sig om & får se att hennes farbröder jagar henne på sina motorcyklar, som endast gick i 60km.
Men dom var ändå henne hackihälen.
Berit blev så rädd & nervös, så att hon rapade varje sekund, samt tittade bakåt varannan sekund.
Tillslut blev hon så yr, att hon tappade kontrollen över moppen, å flög rätt ner i ett dike. 'vaaaaaaaaaaaaaaafan gööruuu bryden?' hördes ett ljud under Berits rumpa. Berit hoppade upp & fick se att hon satt sig på en svart färglad skalbagge. Färglad såg hon att den var, då den hamnat upponer.
Detta var en stark skalbagge så den klarade sig att ta sig upp själv. *vaaaaaaaafan gör du' skrek skalbaggen igen.
Berit hukade sig för farbröderna, som precis börjat leta i diket. Så hon började viska hela historian för skalbaggen & skalbaggen tyckte så synd om henne. Skalbaggen hette Jöns, å tryckte genast på ett granbarr, då en dörr flög upp till hans hus. Där hoppade dom in & hann precis stänga den osynliga dörren för farbröderna.
Berit blev så glad att hon kösste Jöns i en hel kvart. Sen levde dom lyckliga i alla sina dagar, eller a i 3 dagar, sen fick Berit skalbaggeinfluensa, & dog på den 5 dagen. Men dom dagarna var hennes lyckligaste dagar iallafall.
SLUUUUT


Sirenfarbröderna & Berit med ett extremt avgasarör.




Jag är ledig..

idag, men vaknar klockan 7 ändå, som är den vanliga tiden. Innan jag titta på klockan tänkte jag'ska jag våga kolla va klockan är, är den halv 4,5 något så blir jag depp' MEN jag kollade, så de va väl tur. Nu ser jag på Vakna med the voice. Det kom någon bullman dit, med bullar & stora tårtor, faaaaaan va gott det vore med tårta!
Ska ju förmodligen ut i skogen idag, får se om jag kan få med mig lite fika, så emely kan äta något medans hon är bortappad ;> haha vore ju kul om hon går jättelångt & tappar bort sig, så åker jag hem :>  Noe, det är nog ingen risk att Casillas inte hittar henne, för det har ju regnat som fan, då känner dom dofterna mycket mycket bättre! 
Noe om man kanske skulle ta sig en chokladbit till frukost ?  Har typ ingen frukostmat ju . Cornflakes är slut, mjölken går ut idag, inget bröd framtaget. . .gaah!



Men finns det någon skönare känsla att klia ögat sådär jävla hårt på morgonen! NÄ

bai

Jag är ledig..

idag, men vaknar klockan 7 ändå, som är den vanliga tiden. Innan jag titta på klockan tänkte jag'ska jag våga kolla va klockan är, är den halv 4,5 något så blir jag depp' MEN jag kollade, så de va väl tur. Nu ser jag på Vakna med the voice. Det kom någon bullman dit, med bullar & stora tårtor, faaaaaan va gott det vore med tårta!
Ska ju förmodligen ut i skogen idag, får se om jag kan få med mig lite fika, så emely kan äta något medans hon är bortappad ;> haha vore ju kul om hon går jättelångt & tappar bort sig, så åker jag hem :>  Noe, det är nog ingen risk att Casillas inte hittar henne, för det har ju regnat som fan, då känner dom dofterna mycket mycket bättre! 
Noe om man kanske skulle ta sig en chokladbit till frukost ?  Har typ ingen frukostmat ju . Cornflakes är slut, mjölken går ut idag, inget bröd framtaget. . .gaah!



Men finns det någon skönare känsla att klia ögat sådär jävla hårt på morgonen! NÄ

bai

Regnrusk

Uteomhus är det kålsvart redan när klockan är halv 6 & riktigt regnigt! Sen hjälper det ju inte att det har varit grått & tråkigt hela dagen. Man blir så trött!!
Tur att man är ledig i morgon, så man får lite sovmorgon! FAAAAAAASt känns lite tråkigt att inte kunna rida denna veckan, men men, det får bli nästa!
I morgon blir det lite spårning med vovven & Emely iallafall, sen på kvällen ska jag på sminkparty.


baaaaaaaaaaaaaaaaaaiiis, nu väntar supermario!



Muuuuuuuuuuuuuuuuusiikaaa


Rapar Köttbullar

Mindre trevligt & mindre gott. Gott att käka köttbullar, men fifan måste man alltid rapa skiten sen ?!
Försöker få bort rapen med att käka Vinter vit marabou choklad! GOTT ! Bara det inte blir för mycket ;D
Måndagen gick rättså fort ändå, lämnade in min bil idag igen . Bytte ju vinterdäck men den drog ju sjukt mkt till vänster, så ja, KUUUUUUL att dom nya däcken man köpte förra vintern var PAJJ nu ? ! Kulor/bubblor o ja vet inte vad på framdäcken. Så de va ju bara köpa 2 nya av shell . Tur att dom va billigare än dom jag köpte förra året. Men åååh börjar bli trött på att lägga pengar på bilen. Å köper jag en annan nu, så kommer man inte veta vad som är bytt på den & va som är gammalt osv. Så min får bli kvar ett tag till!









baiiiiiiiii


Klockan har blivit Måndag

Den supertråkiga måndagen.. Jaaaja! Man får tänka tillbaka på helgen att den var bra iallafall!







Några kameror hade väääääääärldens blixt, så jag blundade på ganska många kort :D haha!


bai & godnatt!





RSS 2.0