Wallanderbarnets Spökhus

Wallanderbarnets Spökhus

(Åren har gått och Wallanderbarnet har vuxit och blivit stor. Inte stor som i tjock, utan stor i åldern.
Hon bor numera med sin man norr om Björke. De har byggt ett nytt fint hus, som precis blivit klart. )

En sen söndagskväll skulle Wallanderbarnet överaska sin man med att ta en dusch, det kanske verkar konstigt att överaska sin man med något sådant. Men nu hade Wallanderbarnet luktat svett i hela 5 år.
Ja , det var så lång tid det tog att bygga detta fina hus i 3 våningar, & duschen var det sista som blev klart, så nu var det äntligen dags för bakterierna att bli bortskavda.
När wallanderbarnet stod där i duschen & sjöng' i'm strax a barbie girl' för fulla muggar, så hörde hon hur det ryckte i handtaget. Hon tyckte det var konstigt, men fortsatte duscha som ingenting.
Men när det ryckte i dörrhandtaget igen, stängde hon av duschen och ropade ' ja älskling, jag duschar fortfarande, 5 års skit tar en stund att skölja bort, du får VÄNTA!!'.
Sen satte hon igång duschen igen, å bytte låt till i'm strax sexy and i know it, yeah, hon började få söndagsfeeling. Men efter 30 sekunder blev hon avbruten av ett jätte ryck i handtaget. 'DET VA DÅ HELVETE, VA ÄR DE DU VILL ÄLSKLING?' ropade wallanderbarnet. Men än en gång fick hon inget svar, så hon klev ur duschen & kikade genom nyckelhålet som satt längst ner på dörren, vid golvet.
Ett udda ställe att ha nyckelhålet på , men hennes man var så otroligt kort, så dom hade fått anpassa vissa saker.
Wallanderbarnet såg dock ingen genom nyckelhålet,men för att va på den säkra sidan att han inte tjuvkika, så tog hon en örontops & körde hårt ut genom nyckelhålet. Ingenting hände, så hon öppnade dörren förskitigt & märkte att ingen lampa var tänd i hallen, alldeles kolsvart. Märkligt tänkte hon, så hon sträckte sig efter lampknappen, och i desamma när det tänds, så hörs det ett hemskt skrik,'AAAAAAAAAAAAAH!!!'. Men skriket slutar inte skrika, förrän wallanderbarnet inser att det är hon själv som skriker.
Hon känner hur hennes tår blir alldeles varma, så hon slutar skrika och ser ner på sina fötter.
En gyllenebrun fläck har fötterna hamnat i, märkligt tänkte wallanderbarnet igen för en sekund, innan hon känner doften, från hennes egen baj.
' FYHELVETE' hörs ett ljud från nedervåningen.Det är Wallanderbarnets man som svär urselt. 'VAD är det som luktar?' ropar han.
Wallanderbarnet inser hur pinsamt det här är, men hon har just insett att hon blev så rädd så hon sket på sig. Men detta kunde hon ju såklart inte ropa ner till sin man. Så hon kommer på en bra anledning till vad det är som luktar. Hon säger att det är en död mus i väggen, sen skyndar hon sig fram med moppen & moppar upp den gyllenebruna fläcken. Snabbt och lätt så var badrummet skinande rent igen. Hennes tår var fortfarande i fel färg, så hon lyfte upp dom i handfatet å sköljde av lite lätt. Hon orkade bannemej inte ställa sig i duschen igen. Medans hon sköljer av fötterna så sköljer hon ansiktet lite också, sedan tittar hon upp i spegeln för att beundra sig själv. Men just när hon öppnar ögonen framför spegeln så ser hon en skugga bakom sig. 'SHIT' tänkte hon, och kastade sig ut genom badrummet helt näck. Å ramlar på en tennisboll, så hon flyger ner för trappan, slår i huvudet, och svimmar.
Hennes man som sitter i soffan & ser på tv, ser sin fru dunsa ner för trappan, & skriker till' å HERREGUD!!, jag kommer älskling, lever du?!!
Efter en timma ropar Wallanderbarnets man'Jag är snart framme älskling, håll ut!!'
Wallanderbarnet låg fortfarande kvar på golvet, inte en tillstymmelse till att röra på sig.
Efter en timma och en kvart är äntligen Wallanderbarnets man framme, han böjer sig fram med sina långa ögon & blåser henne i håret & ger henne en slemmig kyss. Då vaknar Wallanderbarnet och utbrister' ÅÅÅÅÅÅH, kära STIG-OLOF, DET SPÖKAR PÅ ÖVERVÅNINGEN??!!'

.....


RSS 2.0