skitväder!

Kan de inte sluta blåsa någon jävla gång ? Hellöö . Mina damer har inte ens fått gå ut idag, spöregna ju totalt & blåste redan vid 7 i morse. Jag brukar alltid tänka' dom ska uuut, å sen får dom komma in igen, så har jag hunnit mocka & gjort rent. Men idag kunde jag inte bara! Tänkte de blir nog bättre framåt eftermiddagen, men icke! Satan va de blåser, å ena hagen är fylld med vatten! BLÄÄÄ ! Men damerna värkar inte klaga iallafall. Har väl mockat 3 gånger nu, de är la de enda som kan va trökigt, att de blir så många gånger. Får hoppas de bättre väder i morgon!
bai

Längesen

längesen man skrev här. Phue, dagarna rullar på, även fast bubblan är runtomkring en, & påminner sig när man minst vill de. Alla svar man vill få reda på, vill få reda på dom nu! Varför ska man behöva vänta för ? Ständigt väntande. Skit!
Den 7 Oktober, så fyllde pappa år. Då var alla glada & lyckliga. Vi hade köpt biljetter till Tomas Ledin, skulle äta innan & mor&far skulle även legat på hotell en dag innan. Men de va ju ingen som orkade gå på de för några veckor sen.?
Skulle även gått på Melissa Horn förra lördagen, men kändes ganska onödigt att utsätta sig för deprimerande musik, när man redan är de.. Gillar hennes låtar skarpt annars !Hon gör grymma texter! Men Marie&daniel kom hem i torsdags från thailand, så dom kom hem till oss istället i lördags & satt & tjöta några timmar. Kändes bättre att va hemma!
Detta vädret gör en ju inte speciellt pigg heller. Jag försöker hålla igång hela tiden, förutom när jag sover. De är väl då mitt huvud är lugnt. Men känns inte som man fått sova ut något för den delen heller . Men de kommer väl!
Har iallafall fått köpt de mesta av julklapparna nu, har några kvar! Tycker jag hittat väldigt bra klappar i år iallafall, som dom flesta kommer bli glada över :) Fick även hängt upp belysning ute i häcken, och över garageporthålet . Å även fått upp 2 ljusstakar. Blir väl nån stjärna & lite dukar som ska bytas också.  Var även nere en sväng på salongen, då mamma fick ett återbud, så då passade vi på att pynta i salongen. Så nu är det bara för 1 advent att komma!
Btw, jag & mamma knyckte en gran igår till hästarna. Hon var skiträdd i mörkret, å hon hade aldrig gjort något så dumt i hela hennes liv. haha..hade tyvärr inte med en penna & skriva i bakrutan på bilen. Som Håkan i sunes jul ' Knyckt gran'
Inte någon vidare vacker gran, men lite belysning i så duger den faktiskt åt pållarna :)
Näe ska faktiskt bege mig ut & ta in mina troll nu. hej

Livet

Ja alla ska vi någon gång dö. Men jag skulle inte vilja få ett besked, att du har högst en månad kvar. Doktorn förklarade det för oss iaf, väldigt bra. Men när hon skulle berätta för farmor, att hon inte skulle få någon behandling, så bara hon mata fram allt, hårt och bestämt, 'du är ju gammal vettu, alla blir vi gammla'. Det var inte de enda hon sa, men hon sa de så fruktansvärt jävla fult. Kunde hon inte sagt det lika bra, sansat & lugnt, som hon sa de till oss? VA hon tvungen att säga de på helt fel sätt till den som behöver höra de bästa?! Dessutom hade dom krånglat med henne i flera timmar innnan, så hon va sjukt trött. Kunde inte ens titta. DÅ va hon tvungen att mata fram det här ? Så jävla dåligt, o fyfan va känslokall hon var. VISST dom får se sånt här varje dag, men vadå, man ska behandla alla lika, man ska väl förfan tycka de är hemskt också ? Inte bara, så är livets gång, goodbaj. Näe uselt var det! Så då lämnade vi farmor som va helt utmattad, o hon börja gråta när vi skulle gå . Hemskt. Men hon tinade upp när vi sa att de blir bra bara du får komma hem, så du slipper va här på sjukhuset. .
Så var vi hälsa på henne igår. Då hade hon fått blod, å fått flytande mat i påse i 2 dagar. SÅ hon var såååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå glad!! Å färg i ansiktet, herregud va glad hon var. Nästan som hon vore lite full, skrattade hjärtligt flera gånger. Vi spelade tillomed kort med henne, å hon tyckte de va så roligt! Helt som vanligt var hon! Sån himla skillnad, nu kan hon ju se på tv & tilloch med läsa tidningen igen. Inte ligga utslagen helt. Dom borde gett henne detta tidigare. Hon har ju inte kunnat äta på hur länge som helst, bara spytt upp det. Så det var lättare att gå därifrån igår, när hon var såpass pigg..
Dock vet vi ju, att hon har inte länge kvar. Men hon förstår nog inte de riktigt själv. Hon tror att strålningen ska ta bort cancern, medans den bara håller den kvar på samma ställe. Samt blodet som cancern tar av henne, de tror hon att de är för dom tagit så mycket blodprov, därför de försvunnit. Så hon tror ju att hon ska bli bra nu. Men de får hon väl tro då, något måste man ju tro på när man är i den sitsen! Men bara hon får va som hon va igår, nu de sista. Men man vet ju att skithelvetet förstör hela insidan ändå! ..
Å i morgon är det ännu en hemsk dag, ett nytt dåligt besked, eller ett bra besked ? Snälla gud, låt de va ett bra besked! Vi här hemma, vi orkar inte mer, vi orkar inte gråta & ha mer motgångar, de räcker nu! Vi kan inget säga till farmor heller, då skulle hon bli knäckt totalt, så man får sitta där & småljuga att allt är bra här hemma.
Yey, livet är bra komplicerat egentligen. Varför ska de va så ? Knasvärld!
<3
Det enda posetiva denna veckan, var väl att min gummigumma hade kvar fölbebisen i magen! Längtar efter att få se plutten/pluttan på riktigt, utanför magen . Hoppas allt går bra resten av tiden nu! Hoppas hoppas hoppas!
Farsan fick även en kvigkalv här nyss, så nu var väl han lite glad också!
Happ.
Nu säger vi adjö.

min födelsedag

Jahapp, idag var det min födelsedag, eller är, klockan är ju inte över 00 än.
Hela min fredagskväll gick i förvirrade tankar.
Lördag dag, så blev man helt tom, helt jävla tom. Trodde inte det var sant som jag tänkt dagen innan, men det blev det....helt sinnessjukt! Så skulle man ha födelsedagskalas på kvällen. Ville bara ställa in allt & gå lägga mig! Men måste försöka tänkte jag. Det är bara dra på sig masken & låtsas som allt är bra. Å ja, det är bra under tiden man har något att göra hela tiden , så man absolut inte kan tänka på något annat! Så det blev faktiskt en lyckad kväll med dom närmaste, med spel & lite tävling. Fick jättefina presenter också!
Visst varje gång jag inte prata eller gjorde något så gick tankarna iväg. Å när alla fått gått, så ramlade masken av mig & tankarna gick igång i snurr igen!
Idag fyller jag år, å jag har nog aldrig gråtit så här mkt på min födelsedag förut. Om jag ens har gråtit någon gång på min födelsedag, kan jag inte ens tänka mig! Men hela dagen har bestått av blandade känslor.
Har aldrig sett min mamma/pappa gråta så mycket som idag heller, man blir ju helt knäckt, hela huvudet sprängs.Man kan inte sova, man vaknar & tänker , man går i en bubbla, å den spricker hela tiden. Vart man än går är dom förbannade känslorna där, å ögonen bara rinner. Samtidigt som man måste skärpa sig & va stark!
Den här dagen kommer jag alltid komma ihåg, fyy. Bort med födelsedagen, vem fan vill fylla år egentligen? Inget viktigt i det. . Å jag ska aldrig klaga någonsin över att jag är förskyld, har feber, hosta, eller ont i någon del som min rygg tex. Aldrig, för det är fan ingenting emot den här jävla cancer jäveln!
Räckte de inte med att en i familjen fick de beskedet ? Var det tvungen att bli en till? Två i loppet av 2 veckor. Asså det är sjukt, vad världen kan ändras så jävla snabbt!
Men man måste va posetiv, men hur lätt är det egentligen ? De kommer bli bra, de kommer bli bra . Men om de inte blir de då ? Den tanken finns ju alltid med en. Men vi måste va starka, vi ska klara av de här!
De måste bara bli bra, vet inte vad jag ska ta vägen annars! fyfan vilken smärta de är, så sjukt hur mkt tårar man kan ha inom sig! Men man får gråta, & man måste,  annars blir klumpen i magen ännu större. Så det är bara att trycka ut allt & hoppas på att allt blir bra en dag igen! kärlek till min familj!<3
Nu ska jag slänga mig ner i sängen & blunda, för satan i gatan vad trött jag är!
En dag i taget härframöver!
Å ta vara på era närmaste, för vändingen i livet går på mindre än en sekund.

B.




please

-!!!!!

Optik

Ska till Sollebrunn med ögona om en timma. Så kanske dags att tvättat hövvet & göra sig i ordning ? haha behöver nog snabba mig ganska mkt faktiskt.. Tar ju en liten stund att åka!
Igår va jag ledig, gjorde väl inte såå mkt . Var iväg & hälsa på farmor på sjukhuset, på eftermiddagen ..Var ju inte så roligt direkt! Hon va så deprimerad, men tror hon blev glad över att jag kom en stund iallafall! Men jag kan bara säga FYFAN va jag hatar vårdpersonal/sköterskor eller vafan alla är på ett sjukhus! Så jävla dryga & otrevliga!
Det är ju inte så jäkla lätt att hitta på ett sjukhus ? Å morsan sa att jag skulle fråga några där inne, för dom brukar följa med & visa vart man ska. . Jaha , de satt ju inga där, så jag gick till informationen. Å sa att jag visste inte vart jag ska riktigt, men till kirurg . Skulle du kunna kolla ett namn , så jag vet vart jag ska. Sa jag. .  Ja de vet jag inte, ja de kanske jag kan, ge mig ditt legg. Jag tänkte varför ska hon ha mitt legg?  SÅ fick jag säga, alltså jag ska hälsa på någon. Å då börja hon, JAHA MEN DE KAN VI ABSOLUT INTE HJÄLPA DIG MED, DE KAN MAN INTE KOLLA, DU FÅR GÅ & KOLLA & FRÅGA PÅ AVDELNINGEN, BLALBALBALBALALALA fortsatte hon att snacka. Men då tänkte jag att jag skiter i tanten & sa HAPP BRA TACK HEJ. Medans hon höll på att snacka.. De satt ju inga bredvid informationen, de va tydligen dom jag skulle frågat isf. . Men men, jag tänkte jag ska la fan hitta!
Så iväg där, mot kirurg som var de enda jag visste. Jag följde skyltarna mot D. Å ta hissen till plan 1,2,3,4, blabla. JAg tog en hiss & tänkte vafan är jag. Operation, haha! Så fick frågat en dam där, som va trevligare & förklara att de är lätt att gå förbi den andra skylten som är innan. Så in i hissen igen, där de stod en sköterska också. Som stirra fult på mig i spegeln. Gaah, va vill hon da tänkte jag. Jag tryckte ju inget på hissen, så antagligen va de därför hon stirra. Så jag åkte med ner. Å tänkte gå ut, men vafan är jag nu då sa jag.. Då skratta hon & sa 'du ska nog till plan 1 kanske. .h haha a de skulle jag. Så upp igen då. Å börja gå tillbaka. Å tillslut hitta jag. Men de fanns 2 dörrar. Såklart tog jag fel på första. Men sen äntligen efter 20 min så hitta jag farmor. . Jööösees, blev helt yr av allt spring! Å sen att sköterskorna på den avdelningen försökte va tuffa & sa ' Har du kommit direkt från skolan eller?' HAHA NEJ jag jobbar!! Ser jag ut som 16 år eller ? Pahh. Dryga jävla kärringar! Hatar Lidköpings sjukhus. . Samma när jag åkte in för 5 år sen, med ambulans. När jag sagt 5 gånger till alla va som hade hänt, så ställer sig doktorn & frågar de igen. Då höll jag tyst & bara stirra på han, för alltså har man lipat & haft ont som en idiot, så orkar man inte mer ? Så då skrek han 'DU , NU GÅR JAG UT GENOM DEN DÖRREN, Å NÄR JAG KOMMER TILLBAKA, SÅ SKA DU PRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATA MED MIG!!!!!' Så gick han ut & slängde igen dörren!
Jävla fittgubbe, skulle anmält den jäveln! För så beteér man sig inte mot sina passienter. Jag hade ju lixom sagt allting, jag hade inte gjort något mer än kört bil till malmö på helgen, sen efter vart i trollhättan & käkat & fått cpont i ryggen så jag inte fick luft. Å de hade jag sagt tillräckligt många gånger, så de borde han vetat!
Men då va de ju så här, att han trodde förmodligen att jag blivit slagen av mina föräldrar ? HALLÅ eller, man ser väl förfan morsan var ju tillomed MED förtusan. ..
Idioter..
aaa nu har jag klagat lite .ÅVAFAN klockan går..
baji

November

Jageföddinovember lalala.
Tisdag kväll nu då . Dagen har gått hyffsat snabbt. Gäsp! Slutade lite tidigare idag. Eller jag har fortfarande telefonbokning.Men stänger nog de snart också . Dags att ta in pollarna strax. De mörknar på rätt bra ute nu :)
På måndag ska jag in med min gumma & kolla om bebbebollen är kvar. HOPPAS ! Känns fan inte som att den är de längre :/ Yeye har man otur så har man!
Har även bokat biobiljetter till twilight nu :) Fick bli den 15 november 23:59 , för jag e ju ledig onsdagen, så då orkar jag nog sätta mig & se bio så sent. hehe, gillaaaa!!
Har vart en gång med älsk så sent, på någon skräckfilm, som dessutom va kass. Vad jag minns. haha:>
baj

RSS 2.0