Då var det måndag

igen, tänkte jag säga. Men det är ju faktiskt tisdag idag. Spelar ingen roll, det betyder ändå jobb idag!
Synd att helgerna går så fort, för det hade vart skönt med några extra dagar ledigt till. Men om 2 veckor så ska jag va ledig en hel vecka. Å bara sooooooooooooooooooooooofta! Inte göra ett piss . Fan va skönt det ska bli .
Annars då . Julhelgen var väldigt fin! Fick många fina julklappar, så jag är mer än nöjd! Å min mage är mer än nöjd på julmat nu! hehe
Näe fan inget vettigt skrivit här inte. Ska sätta mig & läsa zlatan boken nu en stund , innan jag ska iväg. Den är faktiskt bra, änsålänge :)
baai

Kvällen

Yes. Sitter här med julmusik på & väntar på att skinkan ska bli färdig att smaka på . Väntar också på mormor & morfar .De va fan va påååååååååååååååååååååå de blev där da. :)
Fick vart iväg till överby idag. Var inte så mycket folk ute på vägarna. Men mycket folk inne i butikerna. Pust. Hittade inte en jävla klänning. Hitta en lång tunika, så den fick de bli. Köpte även lite småkraffs , som örhängen & en ring . Men så jävla tråkigt, var la inne i varje klädbutik som fanns . Men inte en endaste lagom klänning. Antingen var dom h*rkorta, å såna passar jag verkligen inte i . Eller så va de världens långklänning. Nej inget lagom fanns . Men skitsamma, jag har ju några gamla hemma. Så ikväll fick de bli den gamla trasrödingen. Men va kvettar de, den är fortfarande fin .
Sen i morgon får de bli de jag köpte idag. De blev ganska bra när jag väl kom hem & fått prova lite strumbyxor till. Yey ! :)
Hoppas ni får en trevlig kväll fölk & vinner massa på bingolotto . BAI
gammeltrazan & banarne är redo för julmaten .

busoonga


dan före dopparedagen

blire mkt döpp i gryta i morgon eller? haha näe.  Men hur många är de som käkar de längre ? Inte jag iallfall, & har nog aldrig gjort .Usch vidrigt ..
Jahapp, idag är det den mysigaste dagen innan julafton. Antar att det är många som kommer sitta uppe & spela bingolotto . Inte jag :) Kommer bli som vanligt, med mormor & morfar här ikväll. Dricka glögg, äta goo julmat & spela kort . Morsan ska göra skinkan i eftermiddag. Blir alltid så jäävla gott!  Skinkan ska vara VARM när man äter den, eller ljummen kanske man säger. Då är den ta mej fan godast! Så kommer vräka i mig som vanligt. ;D
Annars så blir de ganska lugn dag. Ska iof iväg till trollhättan om en timma & försöka hitta någon trasa då . Samt lite på apoteket som behöver handlas. Och brunabönor! haha jag äter de inte, men morsan satt & sa va hon handlat igår, för hon trodde hon missat något. Å mycket riktigt så hade hon glömt bruna bönorna. De är la de brorsan inte vill missa på julbordet, så får väl bli en sväng in i någon mataffär också . HAHA hur ska detta gå, hur mycket folk kommer va ute idag ?GÄSP. Jaja medans jag väntar på att få åka iväg, så ska jag fundera ut lite julklappsrim . De är roligt om man får till något riktigt bra . ;>
Förra årets julskinka. Den ser förmodligen lika smarrig ut idag .

Tjock i magen

fett fett fettis pizza nerknödd i magen, så nu vilar alla tarmar och organ på en mjuk pizza. JAMM. Gott var det iallafall! Mamma som bjöd idag på kvarterskrogen . Blev snabb ätit, sen hem till far & mata hästarna. Nu ska jag iväg tillbaka till Grästorp . Tar med mig vovven. Så får det bli en timmas promenad, innan jag börjar jobba igen . För eftermiddagen ser icke kul ut. Jaja, sista arbetsdagen idag! Skönt .
Har ju längre lunch idag, vilket är tur !
Har även fått mera julklappar idag, av marie . Mycket snällt :) Glasburkar med som har smile ögon&mun. En till spaghetti skulle jag tro, & en till något annat  . Samt ett brett pannband! Gillas mycket . Men oj.. Va nä jag har inte öppnat julklapparna alltså , jag har bara gissat mig till vad det kan vara i julklapparna . Inte skulle jag väl fuska & öppna före lördag. Nä aldrig!
HARE. KANIN.

3 dagar kvar

till julafton. Mysigt ? ! Kanske de , kanske de, vem vet hur de blir.
Nu är jag iaf hemma, HEMMA HEMMA i mitt kalla hus. 15 grader är asso skönt med ett litet sånt där vind drag på ansiktet hela tiden. haha. Men skönt & va hemma ändå, jag har inte vart hemma på ett tag kan man säga. De blir helt enkelt för kallt ibland & orken för att elda när man kommer hem 22, då ska jag ju sova? Ja samma som vanligt.. Nu är jag hemma iaf, & eldar för fullt .Hade dock inga tjockis pinnar, så får väl skaffa lite större vedträd igen.. Gäsp  .Har även ätit massa godis, så nu är magen helt röten .Usch & fy & blää! Är nog egentligen hungrig. Men har ju ätit ? Å jag har ingen mat hemma .. Ack så synd om mig . Blir väl till att handla med lite gött hem i morgon . Sista jobbdagen . Weehi. Dock en jävligt kämpig eftermiddag såg jag. 5,6 klippningar i halvtimman. Då hinner man inte sitta mö . Men jag får la vila under fredagen istället.  Eller nähä, då ska jag fanimej ut & trängas med ALLT FOLK . men jag ska inte köpa julklappar. Ska hitta mig någon trasa att ha på mig , förhoppningsvis hittar man något. Lyckades inge vidare sist när jag va på torp .Men nu får la de bli något närmare ställe. . :)
Fick 2 julklappar idag. Som jag redan öppnat. En utav hunddagiset,  2 muggar med 2 bilder på Casillas på varje mugg. Mycket fint & uppskattat ! :) Sen fick jag en fin julblomma utav mormor&morfar för att jag gjorde dom julfina i håret idag. Mycket uppskattat också! Synd att jag är så dålig med vattenkannan då, mina växter har en förmåga att torka med inte dö utan bli stelna o fina. haha


Hepp . nu blir det kolla de sista på berg flyttar in, sen ska jag njuta serier .OM jag orkar. Somnar ju alltid!


bais

JM


Snö

Snö snö snö, ja titta de snöar titta de snöar. not not not not not!
Kom igen, kan de inte bli kallare & lite till snö ? Vore fint på julafton. Men man kan inte få allt! Det enda jag önskar mig är att nästa år , kommer bli ett bättre år. För detta året har fanimej vart det jävligaste året någonsin, med många anledningar!
Men vem säger att det nya året kommer bli bättre. Man kan ju bara hoppas, inte sant?
Så då var det bara 4 dagar kvar till julafton då. Bara 2 jobbdagar kvar. Jobbar i morgon på min egentliga lediga dag. Men jobbar hellre den & är ledig på fredag. Dagen/kvällen innan julafton är ju alltid mysigast! Men dom här dagarna har ju vart överfullt upp, kan man säga! Nackhuvudvärk & annan skit till de, gör ju inte att dagen går snabbare direkt. Men va gör de, kunderna blir ju glada över att få klippt sig iallafall . Dock finns det då alltid dårar som ringer & tror det ska finnas tid kvar denna veckan ? haha, skrattar alltid för mig själv & svarar' neej det är fullt innan jul ' VA helt fullt ? ' JA, men på onsdag,torsdag,fredag i nästa vecka fins. . Å så får man till svar 'på måndag då ? HALLÅÅ måndag, annandagen, då är väl alla butiker stängda(förutom matbutikerna). . A förvånas fortfarande av ur folk stressar & inte tänker på saker i förväg. Man vet väl om när julafton är, inte behöver man väl vänta in i det sista & försöka få tag på en tid. Det går ju faktiskt göra de några veckor innan . . . Aja så kan de va..
Innan jul är väl det mesta är fixat. I söndags bakade jag, mormor&morfar julgodis. Blev knäck, fudge , marsipantomtar & marsipankulor med nougatchocklad. Det blev smaskismaskens!
Dom är nog snart uppätna, så mycket som morsan trycker i sig. hahah nää ;D men visst är de bra när dom gillart!
Noe nu ska jag lägga mig & blunda. Det räcker nog för att somna.
baii
De värsta som finns är att visa tänderna på kort. speciellt när man inte har några tänder. snnyft
¨


kom

Jag säger som morfar, KOM TE SKÖTT? !!!!!!!

Satt & kolla på titanic igårkväll sent, med trötta ögon. Men den e ju fin/sorgsen BRA . Kärlek !
Farmor skulle kommit hem igår, men hon hade ont i magen. MEN nu exakt så kom hon hem. Komiskt när jag börja skriva om e. Å fundera på om hon skulle komma idag. Men de gjorde hon ju! :) Får se hur pigg hon är & hur mkt folk som ska va kvar, annarrs får jag hälsa på i morgon .
Blir att åka till sandra ikväll & nörda med tvspel. De blir la niceeee .  .
Har även badat, fönat , klippt hår & klor på min gossevovve idag! Så duktig var han lelle plötten . Nu är de bara dom andra djuren som ska in först också . Dom e nog hungriga nu också .
Men först, en körv i toa .
bai

Aj.

alltid lyckas man värma saker för varmt, så man bränner sig. Kan det inte finnas en lagom knapp på micron bara, hade vart perfekt.
Idag tänkte jag dra mig till lidköping för & köpa en julklapp till mig själv. Men nu inser jag att jag inte ens orkar. Å ändå sov jag från halv 8 igårkväll till 23. Då morsan kom & fråga om jag inte vart hos hästarna? (Ja jag brukar ligga kvar här ibland) Men nej, 'jag somna visst' sa jag till morsan. . haha sådär lite mer än 3 timmar . :) Men ut & ge hästarna mat, å in igen & la mig på soffan. Å somnade igen, tills Casillas skällde till som fan . TYYYYST i sömnen ropar man. Då ropar morsan tillbaka, som är dööödsrädd för åska! DE ÅSKAR JU, ser du inte blixtarna/blixtrarna ? haha . Så de höll på en bra stund, mullrade lite dovt bara. Sen sov man igen. Gick upp halv 7, gav hästarna mat. Sen lät jag dom va kvar inne till 10, så jag skulle kunna se när jag tog ut dom i den gamla hagen. Så under dom timmarna la jag mig & sov igen. Så nu måste jag väl va utvilad sen den där helgen. haha men icke är fortfarande lite hängig. Men är la inte så konstigt, vart ute nu i 2 timmar & andast massa jävla luft, p.g.a den jävla blåsten! KAN DE SLUTA REGNA/BLÅSA . Ok nu är det lite sol, men snart kommer regnet igen ... blir så trött, hästarna ser ut som as nu igen på kvällarna. Å nu tyckte dom de va extra kul att gasa igenom vattenpölarna i den nya(gamla) hagen . Jaja, bara dom har kul så :)
Vart va jag någonstans ? a jag åker nog ingenstans idag, får bli till helgen. Nu ska jag nog bara hem & ladda ner massa av serien Homeland, Desperate housewives & Greys anatomy. :> Homeland är jävligt bra, går på onsdagar klockan 22 tror jag. Men ni som missat , är de ju bara fixa hem ändå . Han är så sjukt ful & äcklig militären . Handlar om en militär från usa, som vart fast i afganistan i något terroristhem eller va de nu va, i 8 år. Så hittar dom han & han är typ en hjälte för alla. Men de dom flesta inte vet, är att han gått över till terrorns sida. Han har bland annat dödad sin bäste vän som också satt fast där nere . .
Å nu kom jag precis på att jag har massa godis hemma också, så brömm hem .
baiii

bästa chris .



17 dagar kvar

till Julafton! Längtar ni ? Längtar jag? , Mja jag längtar faktiskt, till att mina nära & kära ska få öppna sina julklappar som jag köpt. Tycker det är mycket roligare att ge, än att få! Jag har väl varit färdig med julklapparna i en vecka nu, om de nu inte blir så att de blir en panik extra julklapp i slutet. Men det tror jag inte :) Dom ligger fint hemma hos mor & far. Ska nog ta med några hem nu & lägga under den underbara granen . GRANEN ? Ja, jag tjuvstartade idag med att sätta upp granen . Vafan, de är ju faktiskt bara 17 dagar kvar, man vill ju hinna njuta av den innan året är slut. För sen efter vill man ju ha bort skiten ? Host, för ja då kallar man den skiten!
Köpte mig ju en vit plastgran förra året i november, i stockholm. När snöstormen började. haha, minns jag & mamma hade så mkt grejjer vi skulle ha med hem på tåget. Å tåget som aldrig kom, vi stod & frös ute hur länge som helst! Brrrrrrrrrrrrrrr . Än är det ingen snöstorm iallafall, å de är lika skönt de! Tycker det räcker med det här lilla vita som kom häromdagen! Så slipper man köra fast med bilen eller gå & tampas med höga steg för att ta sig fram . Men ioförsig, det var ju det vi gjorde förra året. Innan sandra drog till thai . Då åkte vi sandra emely o älsk + doggen till vargön & skulle åka pulka. Men gudars va jobbigt det var att gå i snön. Men lite roligt var det allt att åka stjärtis!
Får hoppas att julen blir någolunda trevlig & mysig iallafall! Ett posetivt besked fick man ju förra veckan iallafall, nu hoppas vi att cancerjäveln aldrig mer kommer tillbaka! Fan va skönt iallafall, blev så glad !! Han har inte förtjänat det här, å de gör ingen som drabbas av de, ingen! Fruktansvärda sjukdom!!
Stackars farmor ligger inne på sjukhuset igen, hon var tydligen lite sämre idag... Hon opererades i söndags igen, sen om de hjälper att hon slipper spy, vet man ju aldrig! Men förhoppningsvis! Tycker det är så jävla dåligt bara att dom sa hon hade 2-4 veckor kvar. Å de har de minns gått nu, dom har bara väntat ut allting för dom trott hon ska dö tidigare. Denna operation kunde dom gjort mkt tidigare annars, samma med strålningen, dom kan väl snabba på lite... Men på ett sätt förstår jag, de är så sjukt mkt folk som har cancer, stora busslass går till borås, fullknökat med folk på sjukhuset, så de är väl inte konstigt att det tar tid. Å för en som inte kan räddas, så är de klart den sätts längre bak i ledet... Men just att dom kan med å säga 2-4 veckor när dom inte vet, det beror ju precis på hurdan personen är tror jag också. Är man posetiv & vill leva, än någon som bara är helt nere & inte vill. Så går det snabbare. . . JAAAAAJA, nu ska jag sluta skriva om de här. Inte så kul att läsa om, men vet du vad? Jag skriver inte de här för att just DUU ska läsa det här. Jag skriver det här för min egna skull! För att jag ska kunna få ur mig saker som jag inte kan skrika mig ur ! BAI
Nu väntas pizza & bonde söker fru!
Bilden gör sig inte alls rättvis, cp mobil kamera. Ser ut som det brinner i granen, haha.
Dessutom är den mkt mer fylld mer rött pynt än vad som syns, samt mkt glitter som smälter in i bilden!
Hunden fick agera julklapp med glitterkrage.:>

RSS 2.0