Mera musik






Sköna låtar





Sitter & väntar på älsklingen! Ska värma lite mat som jag fick med från middagen hos morsan förut.
Klyftpotatis kött beasås hemmagjord glass & jordubbar. Så jävulskt gott va de!
Fick med kött & glass. Så ska slänga in lite pommes i ugnen nu . Å sedan vänta mer. Sen blir det väl att spela wii hela kvällen med älsk! BAI

Har ni rätt tid?

Det hade inte jag trots att jag ställde tillbaka den innan jag somna. Men nä då hade de ställt om sig själv också. Så min klocka var väldigt lite när jag vakna.
Nu är man lite utvilad iallafall, ligger & käkar godis samt klappar vovven, som jag inte sett på 18 timmar. Hämtade han i natt vid halv 1. I freags vart det inflyttningsfest hos älsk polare, så var där ett jävla tag. Jag var så sjukt trött  efter jobbet, så de va inte sant. Sen sitta kolla på fifa i timmar hjälpte ju knappas. Sen fick dom för sig att dra till mc donalds, men shiiit va illa jag mådde. Var tvungen att sitta & spela på mobilen & försöka hålla andan, för jag kunde inte se eller lukta maten för mycket. Då hade de vart kört! Sen när jag fick kört hem alla, så åkte jag till Sandra & söv. Då va klockan 3 på natten, så jävla trött, så vi la oss direkt. Sen skulle hon upp för att jobba. Klockan 7 skulle hon upp, men jag sa att jag kör istället. Så då räckte det att vi gick upp halv 9. Gött, fick sovit några timmar!
Efter jag lämnat av henne i Uddevalla, så begav jag mig till överby, köpte present till Jenny .Sen vidare till Shell, köpte mat & kaffe, åkte sen till älskliiiiiiiiiing. Där tillbringade jag dagen på hans jobb, låg & söv en stund i soffan där med en fet jacka på mig .SKööönt!
Vid 4 åkte jag till Sandra igen, skulle plocka upp henne & Ida, så vi kunde åka till Jenny på kalas. Trevlig kväll helt enkelt! :)
Å idag då, söndag.. Det blir middag hemma hos mamma med mormor&morfar. Ikväll blir det att spela wii med älsk, vi köpte det nya nintendo wii med supermario osv. Så de blir nog nice ! :D

baii

GÖTTA .

Jajamen, godis slinker ner i min mage. Så underbart gott tycker jag, men sen om magen tycker de , mja de får vi se i morgon . :)
Min vovvsing ligger med handuk på sig & söver i soffan . Han hade tydligen busat i lera på hunddagiset, så lite blöt & kall stackarn . Annars blev dagen rätt lyckad , vart ju & red. Fick ingen häst jag önskat, men skitsamma , de gick lika bra ändå . Så blir väl inte förräns om 2 veckor jag kan rida nu igen . Men förhoppningsvis går dagarna lika fort som dom brukar göra.
Fredag i morgon redan, inflyttningsfest i Trollhättan i morgon, & på lördag födelsedagsmiddag. SÖNDAG , då ska jag tamejfan sova ut hela dagen!


baii nu ska jag smacka vidare på godiset & kika robinson


Godmorgon - Dåligmorgon ?

Vilken passar er ? hehe för mig är det nog en dålig, vaknade alldeles för tidigt ! Men jag ligger ju & vilar iaf, ska upp om ca en halv timme. Vovven ligger här & gosar sig i sängen, så trött!  Nyheterna började nyss, så kikar lite grann på det. Undra om det har blivit några mer skjutningar i Malmö ? Har inte hört något nu på ett tag.
Torsdag idag är det ju annars, ska åka runt 8, då jag ska hämta Emely , sen ska hunden lämnas på hundagiset, sen blir det vidare till Trollhättan hem till Sunnerdahl! Byta om, sen iväg & lukta heeest! hihi .
Börjar jobba halv 2 igen sen, tur man har dusch i salongen eller en mormor & morfar , så man slipper åka hem & stressa.  . Det blir nog bra!
Nää nu lägger jag mig & kikar lite mer tv. Adjöös baii

Music


Tjenaa

Smart som jag var,så bar jag in ved i korgen helt skevt , och antagligen för tungt. Så nu krånglar ryggen lite smått. BAAJS.  Men men, ligga på golvet o upp med fötterna samt ryggdynan & kanske lite ryggmassage av älsk sen ? hahah .Så kanske den återhämtar sig lite mer . Ska ju rida i morgon , får hoppas det hjälper lite också .
Annars idag då, jobbat. Tog med vovvsen . Han har pipit lite grann, men det gick helt ok . Gjorde långhårspermanent idag, tar ju ganska lång tid & pilligt som fan . Men allt går! JAo, sen gick jag o vovven till mormor & morfar för att käka lunch. Smarrigt. Sen fick jag hämtat min bil, som shell bytt till vinterdäck .. Men såklart drar bilen utaaa helvete till vänster. . .Det är nya däck sen förra året, så om det är för att bakdäcken sitter fram & inte är inkörda rätt, eller om det är hjulinställning som behövs. . Farsan har pumpat däcken lika iallafall, å det hjälpte inte särskilt mkt.  Orka sitta & hålla i ratten hårt, hatart!
Jäjää, har ju vilat en stund nu. Kanske dags för att elda lite , samt lägga i en tvätt innan älsk kommer . Om och när han nu kommer . Sega lilla apan! <3



Här är en bild på kusinens bil efter en klumpig älg landat på den. Eller har jag visat den förr ? , minns faktiskt inte. haha bai



Svart!

svart svart som fan ute! Men det är la bara pallra sig ut & bajskissa med vovven . GÄSP .
Det får nog bli så att jag tar med honom till salongen, så slipper han va hemma så många timmar.  4 klarar han lätt, 5 gåååår. Men vill helst inte görat. Så får nog bli en gnällvovve i salongen idag, får la hysta med lite ben osv så kanske det går. BAIIIIII

Kväll igen då

Nu är jag hemma igen . Skönt & få sova i sin egna säng . Men det är jävligt kallt här, hade bara 4 vedträd inne, så inte stor idé att tända då . Å jag orkar inte gå några meter för att plocka in massa.. Det får bli i morgon bitti istället .Jobbar ju i morgon på förmiddagen, så får ju gå upp hyffsat tidigt! Ska iväg & hämta mina vinterdäck hos farsan med, sen ställa bilen vid shell, så dom får fixat det under tiden jag jobbar. . Frågan är om man orkar gå ifrån shell till salongen . Gud så jobbigt, speciellt om det ska regna i morgon ? haha hoppas det inte är för halt bara. Igår så kom det en tant på cykel & skulle svänga, men hon fooooor i backen & fick cykeln över sig. . Jag säger då de, vafaaaaaaaan ska ni ut & cykla för när det är så halt , när man knappt vågar köra bil med sommardäck ! Var ju svinhalt igår!

baii

Kuuuckling & spalaagetti

Har nydligen landat i min mage . Har lunch just nu. Tog även med datan hem idag & ställt över telefonen, då jag inte börjar än på ett litet tag.
Har även klippt & gjort slingor på Sofia idag. Så när jag står & klipper en annan kund under tiden Sofia sitter med slingor. Så säger han plötsligt 'Det luktar BRANDRÖÖk!'  Å jag stannade upp & börja lukta, men kände inget. Då ropar Sofia på andra sidan 'Deee är bara jag, det är ingen fara' HAhaha , då hade hon lagt tidningen i ett ljus . . Å när hon sagt det, ja då jävlar kände jag vilken lukt det blev. haha :> Lite kul , Sofia skämdes så när han gått. . Ett litet hål i tidningen bara, ingen stor skada skedd. PyromanSofia ;D
Ska läsa lite bok nu & vila magen, får la snart ställa mig upp vaklart, för alltid när man lagt sig ner, så ringer ALLTID telefonen lägligt;D
bais

Chips till middag

näe.. är hemma hos mor igen, tog med datan & ställde över salongtelefonen .Har ingen förrän 14.
Så har precis käkat lite cheeeeps, gött vettu!
Blir nog att kika ut i de fina vädret med vovven strax, trampa ett litet spår till honom . Jag gjorde ett spår igår, så väntade ungefär 15 min, sen skulle vi gå, tror ni inte farsan kommer med traktorn & kööööör precis där jag gått först, så där blev det lite förvirrning, men sen klarade han resten. Fick testat spårlinan igår, skönt att inte behöva hålla emot för mkt . :)
bai

Morgooenn

Trött . Ja ! Hade precis somnat igårkväll halv 10. Så sätter sig hunden upp i soffan & skäller som en idiot & morra..  Bara farmor som kom hem, men det fattade ju inte han såklart. . Så snart ska jag ge mig iväg & jobba. Ska in på Shell med & fråga om dom kan byta min däck på onsdag.. Hoppas !
bai

heej

Nu är det ganska mörkt ute, dags att tända lampor här hemma hos mor & far. Jag är själv här inne med vovvsen, dom andra är ute i ladugården & fixar.. Men morsan kommer väl snart in. Undra om det är något bra på tv idag då ? Har tänkt söva här i natt, bara kände fööört, kände inte för att sitta hemma ensam ikväll . Trots vovven så är det gött & ha mor & far nära;D
Så har jag frågat morsan om jag kan jobba onsdagar 9-13:30 & vara ledig torsdagar 9-13:30 . För då har jag chans att kunna rida ,  wiiiiiiiie! Så jävla najsit så vill dit igen . Hoppas jag kan ändra min kund från torsdag till onsdag istället. Vore töppen . Nackdelen är att jag inte får någon sov morgon onsdagen, men då får man ta en middagslur istället. haha. För doften av stall knäcker allt alltid.  Julmust & julskinka, tända ljus & nybakta kakor också ioförsig.
Näe, bai

En grå söndag

Jao, änsålänge ser den grå ut! Har kollat på Lois & Clark 8-9  . Synd det börjar så tidigt, men jag vakna ju ändå halv 8 . Går la utav vane att vakna tidigt. . Gäsp ! Wäääähe . Jag vill rida nu nu igen! Måste fråga morsan om jag skulle kunna jobba en halv onsdag & va ledig en halv torsdag eller fredag.. Annars går de ju inte. 500 kr för privatridning själv, kan kännas lite mkt just nu iaf .. Får la ta meekk ett snack med henne sen . BAIIS

Tjooolahopp

Dags för sängen strax. Älski åkte hem nyss, saknar den jäveln redan ! Han kom vid halv 8, så har vi käkat tacopaj & kollat tv. Klockan 8 började Så mycket bättre. Eller va hette det ? Iallafall, det var ett skööönt program! Skitbra faktiskt, denna gången sjöng alla artister Lasse Berghagens olika låtar. Frääckt :>
Älski kollade fotboll samtidigt.  Real vann med 6-1 , gött! .  Sen har vi kollat Vampire Diaries & Lost . Fan vill se fler avsnitt av vampire diaries, men finns inga mer än . .. . Snyft! JAJA .  Har även vart taxi åt mor & far, fram & tillbaka från Grästorp  .  Så de var min lördag det.

btw, träningsvärken är lite ond, orka träningsvärk i röven , där gör den la den ingen nytta . :>

baaii

Sovmorgon

Mjo visst skulle jag ha sovmorgon idag, humm. Men nej den gick inte att ha. Vovven ville ut halv 8, gick ut innan 8. La i en maskin tvätt. Så när vi väl va ute,spydde vovvsen. Antagligen för att han inte fick mat i magen förrän 5,6 på kvällen & hade fått sömnmedel & slang i halsen . Men nu äre fint igen, han leker med sin lilla anka som han fick igår efter vetrinären .haha :> Var ju & red igår också, jäävligt underbart var de, men tiden gick ju så fort!:/hehe

baiis lois and clark nu

Hej mitt vinterland

nuuuu är jag vaaaaaaken tjalalaa. Nej vakna halv 6 utav klockan, kan ni tänka er. Jag fick sova en hel natt utan att vakna, förutom när jag nu stängde av tv, det minns jag inte själv:p Vovven har sovit hela natten i sängen, antar jag, för han låg där när vi somna, å låg där när vi vakna :> Sötnöten .
Tycker lite synd om han idag faktiskt, inte få någon mat på länge, o så bli sövd & borsta tänderna. Phh, hoppas det går bra med gulle iaf!
Nää, nu ska jag slänga i mig smörgåsar, sen åka iväg till morsan & gå promenad med hunden. KÅLsvart ute, så här vågar jag inte gå. haha :>
Undra om Emely är vaken nu ? haha

bai

<3






Fick denna av min bror nyss, som mixadetrixilixade med sin kamera ännu bättre, för någon dag sen.
vackra vooovee

Gudaagens

Litet tag sen sist. Yes. Emely kom hit igår kväll, så käka pizza & kollade bonde söker fru osv. hahah mkt skoj, å idag klippte jag te na .  Jag kom hem runt 6, så sen dess har jag packat ridklädrer inför i morgon, slängt i en tvätt. Tänt brasan & plockat in ny ved. Så nu vilar jag efter några smörgåsar. Var jävligt gött, eftersom jag sket ut allt jag hade förut. haha

baii

Redan vaken....

Ja herrejöses. jag börjar tröttna på att vakna vid halv 4.. Förut var det 3, så en hel halvtimme senare, kanske man ska vara glad över ? Gaaah, kan ju inte säga att jag är sjukr trött. Men känner mig sådär lite hungrig o lite trött. Gäsppp kommer nu. Shit. Debatt har jag på tv, tittar inte ens, & vovven sover. .Tråkigt..
Är ju inte ledig idag heller. Men hade inte så mycket att göra, så kanske hinner att hämta min ridhjälm hos kusinen , om hon nu fick mitt sms igår. De här med mottagning i skogen, är inte att hänga i granen .. hahah ^^
På fredag blir det förmodligen till Ridskolan i Thn , med Emely & Sunnerdahl . Ska bli skoj!

baai



Depp.

Yääääääää. DEPPPPPPPPPPPPPPPPP ! Angry Birds kanske hjälper.

PLEASE

Jag är så hungrig. Men inte på den mat jag tagit upp. Köttbullar & vitlökskroketter... Kanske blir gott när jag väl äter ? Själva saken är nog att jag är så trött & lat. Så hade velat att någon annan gjorde maten till mig.
Fräckt om hunden ställde sig på 2 ben & stekte bullarna tex.. Jaaaaaaaja. Halv 8 hos mig nu, mer mat program.. . Nu blev jag nästan sugen på 3min makaroner. haha

Sleten i ögona

Jo tack, är trött som ett as. Vaknade vid 4, det dunkade utanför, som om de kom en bil o stängde dörrarna. Så skönt när hunden skäller då. haha. Sen kunde jag inte somna om förrän vid 5, halv 6 tror jag. Men gjorde inget, hade vovven i sängen & gosade. Sen somnar man ju om såklart & sover som skönast när klockan ringer. GÄÄSP . Kvart i 8 gick jag upp . Blää, det var fan kolsvart ute, när klockan va 8  . Men de va la för de regna & va disigt. :> Men nu är det solsken & blå himmel med moln. Tänk va vädret ändras fort. hehe
Ikväll blir det Desperate Housewives på tv, fast har ju redan sett de avsnittet :/ Får kika om de kommit ut någon mer ikväll . Man blir desperat o kollar alla avsnitt innan. Så har man inget att se på kvällarna på tv sen, SMART! nej..
Jeej , jobbar även i morgon .Har ändrat dag denna veckan , för Casillas ska få tandvård på fredag i Trestad Djurklinik . Stackars krappeeen . Men lika bra !  Så är ledig hela fredagen istället ! Wiieii.
baiis

Inspiration.

Ja de har man fått nu, om jag ens stava de rätt. haha! Aja de va en mycket speciell snubbe som höll kursen . haha sjukt rolig var han iallafall å inte bög, han hade inte kommit på de än iaf, då han hade 2 barn ;D hahah. Men de var undhållande & speciella men enkla klipptekniker. Så får se om jag kan testa någon i morgon eller en annan dag. heh. Höstens färger är som det vart nu ett tag, mycket naturliga helfärger. Sen att man kan se ut hur som helst, HELSt använda sig av 3,4 olika tänger i håret. Så de står åt alla håll.  haha :> Tog kort på en moikanuppsättning han gjort lite snabbt. Men som sen trilla ner lite under kvällen, så han fick spraya lite då å då. haha dåligt tuperat, men för att va på kort tid så va de skitsnyggt ;D BIld i morgon . NU ska jag sova, blev trött efter big mac i magen .
De roliga va när vi skulle åka hem. Jag o morsan sätter oss i bilen. Så startar den inte, å morsan får lite damp o undrar va felet är. Då säger jag ' vi kanske sitter i fel bil' :D haha då fick morsan panik' neeej men guuud, säg inte att vi sitter i fel bil' hahaha de lät så jävla kul & seriöst. . . Självklart gjorde vi inte de, men det stod en ganska lik bil några meter bort, så hade ju vart kul om vi gjort den tabben ;D  Det har min morfar gjort btw, satt sig i fel bil & undrat varför nyckeln inte passar. . . haha hörde även någon på radion eller vem fan de va som berätta. En dam hade satt sig i passagerarsätet i fram, å feees ljudligt när hon satte sig. haha då var det fel bil + det satt en gubbe i förarsätet. hahaha mums . BAAI

Måndag..

Yey. Måndagen klar, nu ska jag iväg till Trollhättan på kurs hos Ronnmans/Cutrin. Hoppas på en bra kurs med det nya höstmodet. .baii

EN FEEEEEEEEEEEEET RAP

FAN va mätt jag är nu . Äntligen käkat färdigt. . Seg som en gnu.

Söndagkväll igen..

Har läst i lite gamla böcker nu. Har även kokat mexikansoppa & fixat smörgåsar. Nu är det tv dags. Har förtillfälligt på Indiana Jones och de fördömdas tempel. som går i 5an nu. Den är den bästa utav Indiana Jones filmerna. Haha, hon bruden skriker ju såförbannat i denna. Så kul när hon beställer in mat i templet ^^ USCH! .
Jaja, sen äre ju Ensam mamma söker i 3an ? Har kollat de några gånger, trots de är kasst program så har jag kollat. Så jag får hoppa lite hit & dit nu då. . :>
baiis


btw, hur söt är inte den där lille ungen som kör bilen åt Indiana, haha med en träbete på foten för att nå gasen ^^

'godeftermiddag

Va händeeeer ? :D
Igårkväll va jag,älsk hos mormor & morfar. Käkade & skulle se på dansbandskampen lite, men vilken reeeeeeeen skit! Så vi spela kort istället. Sen stack vi hem runt halv 11, då var det riktigt kall luft ute! Svart som fan med, så bad älsk sova här så hann slapp köra hem, i de skumma mörka jävla älgvädret.  :)  Så de gjorde han! GÖTT, men så stack han vid 9 i morse,  blää. Då va de lika bra att gå upp!
Paltade på mig massa kläder & gick ut för att möta upp morsan, så vi kunde gå promenad. Trots massa kläder så va de kallt! Hjälpte ju inte direkt att vi gick i gräääääset så blev pisseblöt på hemvägen till mor. . Bajskallt !
Påvägen passade jag på att stanna vid grannen Marie & Andreas . Kom mitt i matdags o allt, dom har ju 2 barn, den minste är 6 månader. Så jävla söta är dom . haha han den lille skratta massor mot mig ^^ Yeey. Så nu fick jag äntligen frågat om jag möjligen kunde få hyra hennes stall/boxar till våren . Hon hade bara en box, så får bygga en till isåfall, men de fixar nog min hyresvärd lätt..
Det är ju inget lyxstall, för det kostar ju anuuuuuuuuuuuuuus mkt :/. Men det duger gott& väl så länge, bara man fixar till det lite, så blir de mer nice. TILLBAKA...... Shit, kom en gubbe & ville sälja årsböcker . Såg ut som en grym bok, men kände att jag inte ville lägga pengar på sånt, har vikigare grejjer att lägga pengar på än att komma ihåg sportresultat & allt som hänt under året. haha. Första gången Casillas inte skällde när det kom en bil, något fel på han ? haha. . Gubben sa ' å va skönt en hund som inte skäller' hahah jag tänkte bara'OM du visste' ! jaja gött att jag kunde säga nej iallafall!

Så va ska man säga nu då. JOOO , jag hitta eller hitta & hitta. Jag har ju vetat att morsan haft kvar mina Pollux hästböcker, men kom inte tänka på dom förrän idag. Så nu har jag hämtat hit typ 100 böcker. :D Sen hittade jag diplom & massa bra papper. Samt en ridskolebok, som jag inte lämnat tillbaka. Haha ooopsidopsi. .. Bra nytta att ha nu iaf ;D

baiiis




Jag är glad idag

GLAD GLAD GLAD
GLAD GLAD GLAD
GLAD GLAD GLAD
GLAD GLAD GLAD
GLAD GLAD GLAD
GLAD GLAD GLAD
GLAD GLAD GLAD
GLAD GLAD GLAD
GLAD GLAD GLAD
GLAD GLAD GLAD
GLAD GLAD GLAD
GLAD GLAD GLAD
GLAD GLAD GLAD
GLAD GLAD GLAD
GLAD GLAD GLAD
GLAD GLAD GLAD
GLAD GLAD GLAD
GLAD GLAD GLAD :)

AAAAAAAAAAHH!

blir galen på hundfaan! Ska de va så jävla svårt att klippa framtassarna! Fan va arg man blir.

Lois & Clark

Har jag tittat på just nu, det går varje lördag & söndag klockan 8-9 :p Så kul att se dom gamla programen igen, var ett tag sedan. Får se om jag sätter på någon gammal vhs film,här hos morsan om en stund. Har massa bra filmer kvar ju . . Fast jag känner mig lite trötter, gäsp! Vovven ligger o söver också, så kanske blir till att vila en stund. NÄÄ vet ej. Idag kommer en viss unge hem iaf :) baii

C.M

aka Capten Morgan und IDOL just nu! Innan har jag mami,papi käkat bakad potatis med persiljesmör & vitlöksmör, lövbiff i sås & sallad. SÅ jävla gotttttttttttt!! :D
Förut va Sandra hos mig  & färga håret, very niiice, annars har dagen vart seg. Nu är det helg iallafall!
baii

Krockat med älg ?

Inte jag. Men fick ett samtal av mamma i morse. Hon började med att säga'Igårmorse krockade Gisela(min kusin) med en älg. Jag tänkte direkt, vilket sjukhus ligger hon på nu . Men hon hade en jävla tur som klara sig! Fifan, hon körde knappt i 50, men hela rutan är helt intryckt, inte sönder. Men helt mooooos.  Så hon körde rätt på en 6 taggad älg, som gjorde en kullebytta över bilen. Shit vilket tryck de måste vart. Jag har bara krockat i 9km eller vafan va de på körskolan man fick testkrocka i . ? Hyumm aja. Men så jävla äckligt!! Rentur hon klara sig & tänkte sig för att köra sakta! Men hon va nog riktigt rädd & chockad, hon skulle varna oss alla & köra saktaaaaa. Morsan sa att om man kör lagom kanske man hinner köra förbi en älg, men neeeeeeeee sakta är det enda. Men man vet ju aldrig. Har man otur så kan allt ske.
Älgens ben va skadat men hade tagit sig in i skogen igen, den sköts på eftermiddagen. Så de var ju tur så han slapp ha ont.


Älgar är ståtliga djur, men så otroligt stora & klumpiga.




baiii

SHooolajoopp

Sitter förtillfälligt och äter skinkost/kalkon/guuuurksmörgåsar . Jävligt gott när man är hungrig & ett glas oboy. nam nam ! Ska göra mig kort så jag kan hugga in i fler mackor!
Dagen har bestått av att fixa i ordning i en garderob/diska osånt där tråk! Sen vid 2 åkte jag tilll Trollhättan. Först till Överby, där jag köpte ett familjespel. Sen åkte jag & köpte sallad från den i stan där, såååå gott när man inte ätit frukost. haha. Sen åkte jag iväg & hämta upp älskling. Jag käkade, sen promenera vi till en hundgård & vänta på Chelsea . :p haha Casillas & Chelsea, fotboooooolls vovvar för hela slanten. Det dröjde typ 40 min innan dom kom, så under tiden hann det komma först en stor Goldenretriever kille, så dom fick busa lite. Men hans husse tog snabbt ut honom när han såg hur Casillas lerade ner sig. haha. Sen kom det en Amstaffkille tror jag de va (amstaff,boxer blanding var det:p)Jaja dom lekte iallafall ett bra tag, tills lilla Chelsea kom. Snart 5 månaders Rottis&amstaff flicka. Sööt som fan . Så fick alla busat ett jävla tag.
Min skithund gillar ju lera som sagt, det är nog det han älskar allra mest i hela världen(förutom mig då) hahah ;D


Så här snygg är man efter att ha legat i en hööla med lera. Så mysigt! Men jag är nog en snäll matte som låter honom få vara hund också ;) Endel låter ju aldrig sina hundar få vara riktiga hundar .
Yeey men jäävlar va leran hade satt sig. Å så skynda sig innan varmvattnet tar slut. haha! Det gick fint, men jag va ju också sketen efter duschen. Så min dusch fick vänta, fick sitta & föna Casillas istället så han blev torr.. När de va klart efter typ 30 min så kunde jag äntligen duscha varmt igen!

DE va dagen de. Nu består det bara Bonde söker fru och Greys Anatomy <3 !!

Jag skulle fatta mig kort ja, hmm lyckades man .. .
baii

Blubbblubb

hubba bubba blev jag sugen på just nu.
Men ni kanske är sugna på en sån här vacker sak, som befann sig i min trädgård...kunde ju lixom inte låta bli att ta mig ett bett. Slemmig men mättande :)



baiis

GOmorgon

Vaknade nyss, ligger fortfarande i sängen med en gosig vovve.
Han ligger just nu på monkeyapaaans mage .

Så här kan det se ut ibland också, armtag. btw min arm är inte så smal , haha-



Så här knör man sig ner när Sandra är här , upp med rumpan också :D






baiii, spännande i Jerry Springer nu på tv. haha



Kräks lukt

Slutade jobba halv 6 idag. Åkte hem, duscha, tog på mig varma kläder & en grön väst. Sen blev det en promenad hem till morsan. Trots deet är älgjakt våga jag mig ut. haha ofta dom inte ser skillnad på en grön väst & en brun älg med lite horn;>
Så när jag kom fram blev min vovvsing jätteeeglad, han satt på soffan & kika ut efter mig. ahah ;D sötnöten!
Älsklingen var påväg också, det var ju fotboll idag . Sverige - Holland. BEhöver jag säga hur det slutade ? ;D NEJ.
Så när det var 30 min kvar, stack jag & älsk hem för att se på Lost istället. Kika några program, sen blev vi trötta. Skulle sova, då kommer Casillas upp i sängen, lägger sig vid mig & gör värsta spykräkläte, å de lukta äckel mat! hahah, ljuvlig doft.. Så då va de bara putta ner han ur sängen & gå ut innan han hann spy. Som tur var spydde han inte, utan de blev en koooojv istället ! : P

ääääsh baiii

TJA

Allt bra? Bra med mig iallafall. Det enda man kan säga är, trött!
Vaknade runt 03 i natt, kunde inte somna om förrens 5 . Låg & lyssnade på p4, folk som ringde in o snackade om vad dom hade för turnummer.  Har ni något turnummer ?
Jag har iallafall 2,20 :> 2e träffa jag älskipälski, och 20 vann jag alltid på liseberg förr. Men det verkar inte gå nu för tiden ;D Får testa nu till jul på liseberg vilket nummer som passar mig nu .hehe
A jag somna iaf en stund innan klockan ringde i morse. Men trött som ett as var jag, kikade ut genom fönstret. Å va ser jag, vit frost! Så vackert, men minus grader redan ? PAHH kallt var det. Men det blev en vacker dag med sol & oranga löv! ME LIKE !
Älgjakten starta ju idag också, undra hur många som blivit skjutna nu ? Man får iallafall passa sig så man inte krockar med vildjuren nu när dom är ute & gömmer sig!
näää fan nnu äre bäst att publicera, för texten försvann nyss, tur att den kom tillbaka.
baiii

hejsan hoppsan lillebror

lillebroooor bapapaaa. haha nä . Jag är trött! Har precis ätit upp min pizzabit som blev över från förut;D
Har hittat en ny favorit istället för vesuvion med kebabsås ;D Fast ioförsig inte så stor skillnad, bara kyckling & banan på också! Så jävla gott! :D


bai

Var ett tag sen jaaa.

Vad har hänt sen sist då.
JOo inte haft tid för datan direkt..
I torsdags fyllde pappsen år, åkte dit på kvällen & laga mat , käka tårta osv! Sov över där tills fredagen, då jobbade jag & morsan till 6. Var hemma halv 7, SLÄKTKALASET började 7! Haha, som tur vaar så var det bara klädbyte, sen va allt färdigt typ . :) så det var en trevlig kväll! Älskipälski sov över här. Lördagen tillbringade vi att kika på the vampire diaries. Sen runt 5 på eftermiddagen åkte vi till Trollhättan, där Sandra fixat spelkväll med skönaste folket. Jag och sandra hade gjort tipspromenad, sittandes i soffan ioförsig, så någon promenad vart de inte;D haha
men de blev lyckat iaf. Med lite utmaningar mot varandra. hahaha:>  Jag & älski åkte hem runt halv 1, det var sjuukt mycket dimma. Så tog en bra stund innan vi var hemma! Jag somnade nog nästan direkt , så jävla trött var jag!
Jävligt rolig lördag var det iallafall!
Idag är de söndag, så idag har vi mest vaknat, vart i salongen o fixat lite i älskis hår, sen pizza tajm med Lost!
Nu är jag själv, å ska dra ut o busa lite med vovven
TJAAAAAAAAAABAI

<3


Skjutit hare idag

eller nästan. JAGAT hare iallafall. Eller nästan. Släppte lös hunden på superduper stora gärdet här hos mor&far. Precis börjat gå, tror ni inte på fan en stor jävla hare hoppar upp MITT framför nosen på Casillas. Åh en lekamrat, va kul, eller hur matte. Visst var det kul när jag inte hörde att du ropa mitt namn, visst va de kul!! SÅÅÅ tror jag min hund tänkte iallafall. Men jag som sprang där o ropa som en jävla gååååås , har nog aldrig sprungit & skrikit så mycket samtidigt. Tillslut höll jag på å dö kändes de som, haha! Fick lite smått panik för orkade inte springa mer, så tänkte bara ' är vägen nära, hur långt orkar en hare springa'  Sen kom min skithund o hoppa i buskarna, antagligen fick han ge upp. Men fan va arg jag blev då! Han vet ju att han gör fel, men ändå ska han krångla.
SÅ kul var det, fick gå i koppel resten av biten! PHUUUH . O du din dumma hare, kund du inte bara ätit gräs senare i eftermiddag ? !
Jag svettas .

Drömmar

mm, drömmar förstör min sömn just nu. Blir så trött när jag måste behöva vakna efter varje dröm! Antagligen händer de något otäckt i slutet, såklart man vaknar, för att dö kan man ju inte i en dröm ?:)
Vaknade idag runt 4, hunden hosta & hade massa slem i halsen. Tänkte, har han ont i magen nu då, så han ska spy. Men noe de blev de inte . Så efter 20 min eller något, så kom han upp i sängen & blegade konstigt. Happ , de va bara att ta på sig kläder & gå ut i mörkret. Han sprang & kissa, men efter 5000 tjatande ord'gååå bajsa, gååå bajsa' så blev det ingen bajj. Visste att han behövde egentligen, men skiter dom inte så kan man ju inte göra mer. Såg även när vi var påväg in, att det lyste blått ljus från polisbilar genom träden. Ha, tänkte inte mer på de. Är la något som hänt bara .. Så gick in, la mig i sängen & skrev ett sms till älsk, att jag redan var vaken. Men sen när jag blunda, då somna jag direkt. Då va klockan nästan 5. Men vaknade klockan 6, av att jag gräät, fan va jag grät när jag vaknat till också. AAA, då hade man drömt igen. Hemska jävla dröm!!! Den sitter kvar än, man är sådär halvledsen , för den var så verklig. :/  ÅÅh, så trött jag var. Var vaken en stund sen somna jag efter någon timma, å då minns jag att jag drömde om lite i samma dröm, men det minns jag inte VAD som tur är. Sen somna jag om fort igen & sov till 9 . Skönt, men då fick jag upp fort för jag trodde farsan kom. Han skulle ju låna min bil. Men ne de va inte han. Så låg kvar i sängen tills telefonen ringde. Då fick jag skynda mig upp & åka iväg hit hem till mor & far. Så farsan fick låna min bil . Så sitter här & är väldigt mojssitrött. . Får la gå upp & lägga mig framför tv! GÄsp. . å drömma vidare ? paaah, jag har ju alltid drömt, å kan nästan säga ALLTID kommer jag ihåg & vaknar. Vore ju kul om man drömde något sött & fint någon gång . Men det finns väl inte i min värld & huvudhjärna. :>
btw, när jag kom hem till farsan här. Så fråga han om jag känt röklukt. AHAAA tänkte jag, de har brunnit. Nej jag hade ju inte känt någon lukt. Men det hade säkert min vovvsing, kanske va därför han fick hosta å betedde sig konstigt. Nu ligger ju inte det grannhuset så jättenära, men man ser de ju ifrån mig.
Djur brukar ju känna på sig om det är något konstigt. Så KANSKE var det :)
bai

Ååhm

Jag är så trött. Trött Trött . Igår somnade jag typ 20:20 haha. Vaknade 22, vaknade 4 , sen 7. Så ja jag fick sovit en del ;D
Just nu kikar jag på desperate housewives. Mkt bra program ! Såg även nyss att GREYS ANATOMY börjar i morgon, luve luve luve<3! Ska dock till Torp/Hööks i morgon kväll. Dom har 20% mellan 20-22 , så tänkte passa på att köpa lite nya ridkläder. Så de blir nog bra, älski skulle också följa med!  Så får se till att ha tillgång till tv vid 21, inte missa greys ! haha:>

Var dessutom sista gången på rallylydnaden idag, gick väldigt bra, så de va kul! :) vovvsen ligger avdeckad här.
Jag med snart efter all cola & chips.
bai

Söndagkväll

består utav en tråkig tv, som det inte finns något att se på. Gårdagskväll var mycket bättre. Fick massa kramar & pussar av älskipälski, så kolla vi på vampire diaries & Lost ! Underbart :>
Idag har jag inte gjort så mycket. Jag & mamma tog oss en promenix, hade hört det fanns en bra skogsväg här. Men har inte vågat gå den själv, för man skulle förbi ett hus osv. MEN idag blev de av, å jääklar vilken bra väg!! Den kommer gås flitigt av mig nu. hehe 40 min typ tog de, mycket bra! JA

Noe baii

Morniing

Eller middag. Har precis stekt färdigt köttfärs o slängt in en lasagne i ugnen.
Är fortfarande hemma hos morsan, ska la hem om nån timma. Sen ska jag befinna mig i salongen vid 3. Då ska jag göra i ordning Sofia lite i håret. Hon skulle på jubileumsfest. Så de blir nog najjjs ^^
Sen ikväll, ja då hoppas jag på en riktigt bra film & en som kramar mig. De är de enda jag önskar !

Har även snackat lite med morsan, för jag kom på en cpbra grejj .  Min granne har stall, så ska fråga henne om jag får hyra där. För just nu har hon inte hemma sina hästar, vet inte ens om hon har kvar dom. Hon har ju 2 småbarn nu så hon kanske inte hinner med så mycket. Så jag får gå & fråga henne en dag, om hon kan tänka sig att hyra ut boxar. :p


baiis

Bacardi Razz

KenzaTyras Show- Yoghurt och pizzabullar.
Idol - Bacardi Razz.


Jao, när jag käkat ringde mor min & fråga om jag ville komma & kolla Idol där, så jag slapp sitta själv. SNÄllt :p
Så vi har druckit lite bacardi razz & kikat idol .
FAN va bra dom är. Geir , Daniel, Minnah, Olle, Jay, Madeline & Andreas . Dom var bäst idag tyckte jag, så hopas alla dom går vidare ;D


baiiiiiii!

RSS 2.0