Fy satan

va gött jag äter nu. haha. Kööörv pommes med pommeskrydda & cream freach på, & gurka/tomat. CPsmarrigt för en hungrig mage som mig..  Hann träna lite grann för en stund sen, så kanske därför..

Jaopp, när vänder det i livet då allt blir bra? Det är min stora fråga. . :)

Tre kronor väntar baii..
ps Portugal - Spanien ikväll...Så arg, hejjar ju på båda lagen juu... Men får la säga portugal ikväll ändå, eftersom jag hejjat mest på dom.. Hamen damen, bais.

happ

Ny vecka igen då.. Jobbar numera 8-5 på sommaren. Så började 8 idag, segt att gå upp då man blivit väckt av doggiis i natt. Dumma flugor. Skönt att komma hem tidigare, men är fortfarande skittrött. Så jag ska nog gå lägga mig om högst 2 timmar iaf.  Denna veckan jobbar jag onsdag istället för att vara ledig. Är ledig på torsdag , då ska min vovvs kastreras. Så hoppas de går fint bara & att han blir som vanligt..
Yeey.  Midsommar blev lyckad iaf, blåsigt på kvällen men mina lekar gick hem ändå ;D Pics kommer en annan dag.
Just nu är jag bara grinig & vill skriva av mig all skit i världen, för faaaaan va arg man kan bli ibland. När inte förstååå finns i huvudet överhuvud taget!! Åh va lätt det vore att va kille alltså, slappa hela dagen få maten serverad hemmet städat & inte göra ett piss, leva livet med kuken stående & slippa bloda sig, slippa föda barn slippa smink för att se pigg ut, slippa göra ett piss, bara va fuckin laaaaaaaaam.... haha JAAA jag vill va kille. Ska genast söka till en operation. Tjennnaaa mitt namn är Petter Nicklas .

Bai

Glad Midsommar

Vaknade nyss, lite ont i skallen. Så får väl börja med en treo. Igår mitt smarta aaaaaaas, jag stod vid spegeln. Hade satt i linserna. Sen gick jag ut med hunden. Å tänkte, fan vaa jag ser konstigt.. Så tänkte jag har nog tabbat mig så vänster linsen är borta. Så gick in & fick se att den satt kvar, men höger lins var väck. hahah hur fan kunde den ploppa ur utan att jag märkte.. Jag såg ju bra inne hela tiden.. Skiiiiiit. Så har jag inga kvar !!!. Så får va blindstyre idag också.. Jippi :D Näää inga sura miner nu . Upp & duscha sen iväg & plocka blommor & lägga under kudden. haha nä, jag har nog aldrig haft blommor under kudden. Så ingen idé att börja nu. ;D Men blommot ska plockas till kransar & stången.. Jag sa igår till morsan, att vi kanske skulle ställa en julgran i trädgården istälet. Mkt lättare än att leta björkris. haha:)

Nooe baii på er

Tja.

Igår så skulle jag ju iväg till Lidköping. Det skulle gå snabbt, men tog lite tid ändå. Hade med hunden... så efter jag handlat på systemet & 2 linnen, tyg ,ögonskugga,mascara, badmintonrack, & en sån där man studsar med om man hoppar med fötterna. (hahah leka i morgon de blir kul:p) aaaaaaaaaaaaa så efter jag handlat det, så åkte jag & vovven ut till framnäs. Gick på stranden lite & lät han doppa sig en gång så han fick svalkat av sig sötrööven. :)
Sen åkte vi hem, jag släppte av vovvsen. Sen iväg & handla svinfort. Sen hem & började göra pizza & pizzasallad. Köpte sån deg på ica , svinbra ju. Ska bara fixa lite mer att ha på nästa gång. Men jag äter ju typ alltid vesuvio såklart de räcker med bara ost & skinka;D heh. Sen kom iaf älskis hit & åt, sen kollade vi Lost hela kvällen & hade pusskalas.

Idag har jag bara jobbat, så nu sitter jag här med pizza kvar från igår & ska fixa färdigt det mesta inför i morgon, så man slipper stressa på en LUGN DAG . :)
Näpp baii på er .

Godmorgon gooomoooorgon.

Eller a, för några timmar sen vakna jag. Gick upp ut för att gå promenad, men när jag kom ut & fick se allt gräs så blev det ingen promenad. Hunden fick springa vilt i trädgården & leka istället. Så nu ligger han & söver igen. Fifan tog 1 1/2 timme att fixa gräset bättre. Men de fortfarande massa som jag inte kan gå runt & klippa med sax. haha så får nog hämta en sån där fräääs som fräser bort gräset. haha va de nu heter;D
Ska strax fixa i ordning mig lite sen iväg till Lidköping. Först Hemtex, sen Systemet, Ica Hjärtbergs & sen Lidens blommor. Får se hur lång tid de tar. Får hoppas de går fort.
Ska köpa till Rosa Pantern. Var nog år sen jag drack en sån. Ska ju vara hemma hos mor & far på midsommar. Så ska göra 8 stycken rosa pantern till hela knasiga familjen. Sen ska jag även komma på lekar. Antingen blir de 7 kamp eller 10 kamp. Får se hur bra hjärnan kommer på lekar först å främst. De blir nog braaa ;p
Raaaaaaap, fjutt, dags för en prutt på toaleeeteeN. 
Baii

Tjaenaa

Jag kom hem för en stund sen, slängde mig i duschen direkt. MYCKET behövligt kan jag säga.
Dagen har bestått av jobb, var hemma hos morsan en sväng på lunch. Satt i solen & käka kycklingrulle. mums va de. jaoopp ;D
I lördags va ju jag,morsan & mormor i överby. Först var de tänkt Lidköping men det var ju stängt, så vi åkte till Oden. Men dom hade också stängt. haha så fick bli överby... Fick ändå inte köpt deet jag skulle, ska ha nytt tyg till mina kuddar. Så kanske blir en tripp till Lidköping i morgon. Men fick köpt en kjol,lite leggins & massa .
Å även lite smink. En fondation & ett puder.. Har ju kört med Maybilinemineral fondation ett tag nu. Funkade väldigt bra, blev inte lika törr i ansiktet som innan när jag  bara körde med mineral puder.. Men som vanligt är det ju alltid roligt med nytt smink. Jag köpte till morsan för ett tag sen Lumene Time Freeze. Som hon tyckte va sviiiiiiiiiiinbra, att den höll hela dagen utan att inte bli fläckig. Så ja testade den istället nu. Och ja jag kan säga den sitter hela dagen. Även fast jag & morsan snyter oss 100 gånger om dagen så försvann det inte alls mycket. Så tråkigt när man snytit sig eller ätit så är de ljusare fläckar på vissa ställen. Å orkar fylla på jämt nää. Så den va ju superbra. Ganska lik Maybiline, båda är ganska lösa fast Lumene's fondation var lite trögare att fördela ut. Men ändå snäppet lite bättre. :> Å det som är allra bäst är att dom känns som mineral puder i ansiktet,  alltså inget alls. ;P För det är nått bland jag hatar, när hela huden känns kladdigikletii. Så tömmen upp för dessa;D


Puder till dom kör jag Lumenes puder eller Clarins compact puder.
Kan variera lite, men cpbra dom också.

Sen ögona då kör jag Maybiline kajal , en gråsvart.
Och Mascara har jag gått över till Lancome Hypnos Drama.
Den kommer jag ta mig fan aldrig sluta med nu, trots att den är så jävlaaa dyr!


YEEEEEEEEEEEEY intresant att veta va, muhahah ;D
Jag har på tv häribak färjan går, har hört typ denna mening 10 gånger '-men jag har inte gjort någonting buhäääää, men jag har inte gjort någonting, -' haha blir man så jävla full på en båt så är de illa illa.
Förresten jag har glömt skriva att i söndags när vi vart i överby & kom hem. Så var min bror hemma hos morsan. Så kommer han med ett paket till mig. GISSA va de va.. Blev lite chockad faktiskt ... Jag fick en likadan mobil som han har. What tänkte jag. . . . men när han beställde sin så avbröts beställningen & dom va sega , så då beställde han från ett annat företag. Sen kom det plötsligt 2 mobiler. haha smaaaaaaaaaaart smart . . Så tänkte han skicka tillbaka men struntade i de. Så jag fick den, JAAG . haha överlucklig. Jag hade ju tänkt köpa en ny snart, eftersom jag inte kan ringa med min förutom att prata i högtalaren. haha. Men nu behöver jag ju inte slänga pengar på en ny. Får slänga pengar på en annan present till broodern . Frågan är bara vad man ska köpa tro..



baiiiiiiiiiiiiii







Vill bara säga...


Bröllopsdagen

Ingen som missar att det är idag va ? :)
Det kommer nog bli fint fint fint fint fint. Ska iaf kolla hur alla hur ser ut, det är roligt & se hur fina alla kommer va.
Många tjatar om dessa jävla pengar. Pengar är några jävla lappar som bara skulle förintas. Om allt vore gratis & folk jobba gratis (för vem vill gå hemma jämt & inget göra?) . De väl bara jobba gratis & behöver man något så fååår man något. Tänk hur bra det vore. Så allt tjat om dessa pengar till bröllopet, i varje land är det så här antingen mer pengarbelagt eller mindre. Detta är något fint & stort. Kungligheter, det har funnits i alla år, så varför skulle dom ändra på det nu & inte ha det offentligt med massa bekostnader. De så världen är... Alla poliser osv dom skulle inte klara sig utan de.  Vem vet det kanske kommer någon prickskytt som är där för att mörda idag. Ingen som vet ingen som vet. .  Sen alla program osv som har pågått ett antal veckor, det blir lite lite för mycket. Men så är det.
Men hade allt vart gratis i världen så hade det tamej fan inte funnits uteliggare/barn i nöd & svält!
SÅ BORT MED ALLA FUUCKIN PENGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR, ingen behöver pengar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yeey nog snackat.
I går jobbade jag hela dagen, sen åkte jag iväg till hundagiset på grillfest. Regnet & åskan pågick mednas vi grilla, men som tur har dom ju stor maskinhall som vi satt i medans vi åt . Sen helt plötsligt blev det fint väder, så då flyttade vi ut :D Men då kom myggjävlarna, jag har nog tamejfan inte sett så många myggor & knott på en gång. hahah. Som tur är så gillar dom inte mitt blod, så jag klara mig fint,. Men dom andra dom stod inte ut(inte jag heller egentligen) Så vi flyttade in i deras hus istället. Såklart va alla hundar också med. . Så det var mycket trevligt.. Min tjuv till hund gick & leta upp 4 leksaker som var lilla valpisens!  Knashuuuund! Såklart får man inte ha andras leksaker !
Jag var hemma runt 23 tror jag, började kolla några avsnitt tre kronor. Å de ska jag göra nu med ;D
baiis

Godmorrn.

Lediga dagen idag. Ligger fortfarande i sängen . Sen när man väl går upp så försvinner den lediga dagen.. alltid?
Jo jag har tänkt klippa gräs, som tar en jävla tid. Senare ska jag ju till Trollhättan. Kanske får med mig lite mer blommor hem också. Man vet aldrig. :)
Genom gardinen ser det ut som det är sol, men den kan ju försvinna lika fort . Jag har tyckt det varit så kallt nu i några dagar! Hemskt blåsigt kallt! Bläääh, pleace varmare väder nu, så man kan få bada någon gång?!
Jeej, ska man köpa ny mobil tro  ? Å sälja den gamla, maybe baby.. Måste iof laga den först om den ska gå sälja. Smart som jag var så bad jag casillas hålla i min mobil..haha typ två knappar sluta fungera.. hummm smart bea.
Baiii

Tisdag.

Jag är så förbannat trött! Trött jämt jämt. Även fast jag sover. Sjukt. Man blir ju inte piggare för att man ser vovven ligga på rygg & nanna bredvid..Ska träna idag också, blir förhoppningsvis lite piggare utav det. . Jag börjar jobba 14 igen, så har ätit lasagne precis..
Hoppas klockan går fort tills jag slutar iaf. . Blir väl fotboll ikväll som vanligt, tyvärr mmissar jag matchen vid halv 4. Bajs, ville ju se Portugal vinna.
Yes. I morgon är jag ledig. Ska nog inte göra något speciellt på förmiddagen. Sen blir det trollhättan en sväng på eftermiddagen.
Baiii

Godmorgon

Får väl dra helgen lite..
I lördags va jag hos Sandra med lite folk & vovven såklart. Käka tacos , drack lite & spelade kort.
Sen när det var bara jag, Sandra & Emely kvar. Så spelade vi in lite skeva videos.. Sen blev jag trött som aaaaaaset.haha
Igår va de söndag, då vaknade jag upp hos Sandra, gick ut med vovven en sväng. Sen blev det att åka till överby, köpte ett par byxor & en tröja skitfort, ett spel, en tvättställning & sen var det bara att åka hem. Älsk följde med också :p Så vi kollade Lost & fotboll hela eftermiddagen.. Fan jag skulle göra kyckling sallad igår, skulle typ 'storhandla' lite på ica maxi, men inte fan orka jag springa runt där. Jag hitta ju inget.. Jag hade bråttom för att de va varmt i bilen. Så va nog inne där max 5 min. Sket i kycklingen & tänkte jag tar den i Grästorp. TROOOOR ni inte att den var slut där då... fuck, så fick ta kalkon men var ju så sugen på kyckling... Jaja. De va dee!
Idag är det måndag, ska strax dra iväg & jobba. Någon mer än jag som börjat räkna ner till semestern? Phöööh tar tid.
bai

Bilderna

På min gosegriis,lite bilder runt huset, blommor osv osv...

























Jo

angående mysarN igår. Så vakna min sötvovve och blundade medans han kom med sin pandiis i munnen. Upp i soffan & rätt på mig la han sig. Han brukar inte villa gosa så mycket längre inte i soffan osånt. Då ska han mest leka & spela tyken:p Grisungen.
Har foton som jag ska lägga in men har inte blivit av än. Snart kommer de...
Annars har dagen bestått av lite håruppsättningar osv. Vara hade ju sin bal idag.  För en frisör är det mycket trevligt att veta innan kunden kommer hur den ska se ut i håret. Så ja de  visste jag. Sen när väl kunden kommer så har hon ändrat sig & ska ha helt annat . . Då får man lite smått panik. För man har ju redan fått en bild i huvudet hur det ska se ut... Åh va störande. Men fick göra det bästa utav situationen & köra påå. Det blev bra tillslut ändå!
Japp.. Slutade lite tidigare idag. Så snart kommer älski hit. Jag hade typ iiiiiiiiiiiiiiingen mat hemma. Det enda jag köpte förut var mjölk, bolt, jordgubbar & vit choklad att smälta. HAHA hejja ..Va man tänker bra ibland. Noe jag stod ju faktiskt & luktade på den grillade kycklingen. Men så kom jag på att jag inte visste hur mycket jag hade på kortet.... Så ja. Men jag hitta ju lite mat här ändå. Köttfärsås & spaghetti. Väldigt avancerat.. blaah. Men jag har typ inte ätit idag så nu ska jag mätta min mage.
Senare blir det väl bara mys & fotboll antar jag, nu när VM börjat :p Sydafrika & Mexico spelade väl nyss, tror det blev 1-1. inte säker :)
Nå ska dra mig in i duschen nu, luktar svin.


BTW , NOTHING NOTHING NOTHING är typ hemma nu tror  jag ? :> TJenaa, nemen hej , todelooo . :)
baiii

mysarn

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH va roligt när hela inlägget försvann. orkar fan inte skriva nytt nu. hejrå

Hemma

efter bion. Jööses va trött jag är. Bion började 21:15, eller nää reklamen var ju überlång sååå.. Jaja Robin Hood va välidgt bra iaf , grymm, älskar ju såna filmer. Den var inte riktigt som den gamla, den gamla är ju mer sööta folk i. Men som sagt denna var bra. Russell Crowe är ju en grym skådespelare så inte så konstigt. Gladiator filmen glömmer man ju aldrig iaf! :)

Förresten innan bion så skulle jag o älsk käka. Så för ovanlighetens skull så gick vi in i MAX. Dom hade knappt någon personal så snabbt gick det inte. Sen så va inte kucklingsalladen något att hurra för :( Ingen riktig goooooo kyckling.. buhäää, å jag som va så hungrig .. Jag satt mest & kolla på alla myror som sprang omkring på golvet... Kanske borde dom ta dit någon som kan spruta lite. ^^


JAAAAAAAAAAAA nog klagat. Jag saknar min S.






Biooooooooooo ?

Ja, nej, ja , nej , ja , nej, ja ? Maybe robin <3 ?



Godmiddag

Har suttit & kollat på små valpar ett bra tag. Så söta det finns alltså .  ^^
Sen så har jag rensat i min garderob IGEN. Så nu ligger det fullt med kläder på golvet som ska kastas. Fattas bara en stor svart sopåse. Får ta mig en promenix hem till morsan & se om dom har någon.. Behöver ändå en långpromenad i de sköna vädret. :D Har suttit & försökt betala en räkning, men gick ingen vidare. Så detta kanske inte ens va fakturan. haha får la vänta o se.
Har även ringt för att få mer piller, tänkte dom behöver lite hjälp nu, när dom snackat sååå mkt om blodproppar i några dagar . hah noe, men förståeligt det är säkert inge höjdare att äta dom, men behövligt då min mage faktiskt blivit mycket mycket bättre, hoppas de håller sig så iaf.
Näää nu dags för att gå ut. bais

Godmorgon

Gick & la mig igår runt 22:30 kanske. Jag var inte trött, men hade fan inget att göra :/ Så då vaknar man tidigt idag också. 8.  jippie. :> Var ute en sväng med vovvsen & nu sitter jag & äter fil med banan. Måste ju äta upp min fil som jag råkade köpa.. haha med socker så går de bra :>
Sen idag så var de ju meningen jag skulle köra Sandra till Mellerud. Men hon har ju börjat jobba nu på heltid så gick inte idag. Så idag blir det nog en lugn dag, eftersom vädret ser ut som det gör. Har ju fan haft ont i huvudet i 4 dagar. Så igår behövde verkligen luften rensas. Det kom ju en jävla massa regn på en gång, men ingen åska? Idag känns luften lite bättre, men inte riktigt bra. De behöver komma mer regn & åska, för att värmen sen ska slå till!
Tänk det är bara 2 veckor kvar till Midsommar. haha =) Fort allting går!
På fredag, lördag? Börjar VM, vem ska ni hejja på tro. Spanien vann ju EM de året min vovvsing blev född :) Undra om dom tar hem VM nu också. Jag ska hejja på Portugal också!
Yeey. Nä undra om man ska se om Fyra Födelsedagar & Ett Fjasko igen. haha så jävla bra va.
BAI


Music

Gryyyyyyyyym ju, lyssna alltid på dom här när jag va mindre;D


















åååååh jag sitter o försöker komma på en låt som jag alltid lyssna på men kommer inte påå.. fuck störand:(
Crazy, något elle vafan de börjar på.. jaja kommer la på de någon gång.


<3 underbar

Bree Tanners Andra Liv

Köpte jag från CDON. Så har börjat läsa den idag. Twilight cp som jag är :)






Eva & Adam

kolla jag på hela kvällen igår- hahha, så kul är det. Dom är så fulsöta dom små barnen^^
Ska lägga mig & kika på lite till snart innan jag bombar toan tror jag. Jag åt nog ta mig fan 7,8 stycken pannkakor för en stund sen.  :O Vadå mask i magen. haha
Nää häjrå

Tjuu

Sitter & äter körv, köttbullar, pommes med pommeskrydda & hamburgerdressing ^^ MUUUMs. Älsk orkade inte sin mat igår, eller så gilla han de inte. haha men vem fan gillar inte köörv ?eller pommes^^ hähä
Men tur för mig, då får ju jag en mätt mage nu .  Men jag saknar MJÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖLK! Jag var ju & handla i lördags, 2 paket mjölk, som visade sig vara 2 paket fil. :) smart...
Jaja. Igår så planterade jag mina blommor.  Blev så fint såååå :) Sen så kollade jag & älsk Vampire Diaries typ hela dagen lång. Underbart!
Idag har jag jobbat jobbat jobbat. I morgon blir det likadant. Sen på onsdag blir det att baka solskenskaka & köra Sandra till Mellerud..
Ska kolla djävulsrallyt nu, det är väl final nu. Har aldrig tittat på de så ja. baiiii:p

Vänskap vafan äre;D

Ja vill man inte ta vara på den så skiter man i den. Så ja nu är det dags att skita i den, för nu har man ingen energi kvar för den! Fuck IIIIIIIIT.
Som tur har jag  min bäste bäste vän vid namn Captain Morgan <3
Captain Morgan jag och vattenpipan ikväll, samt grillat kött & jordgubbar! Sen så sover ju min älskling här inatt också! Taaaaack fan ! Han ligger iof här bredvid med ett täcke över sig just nu. Borde va väldigt varmt men tydligen inte.  Ska slänga mig på han om 5 minuter & pussa på hans söta rara panna.


Igår var man på turk, arab & serb fest. hejja ;D  Synd att mitt huvud var paajj & en lampa var pajj i en lokal , så ja inte blev huvudet bättre. Hem & slänga sig i sängen med treoo. Tur det är lite bättre idag iaf.
Har vart i Lidköping idag, köpt blommor till mina blommlådor samt att hänga. Sen en sväng på Sofias jobb Ica hjärtbergs. Som jag tog fel på & gick in i willys. haha :> Jaoo de va de. Jo systembolaget också, fan jag tänkte jag skulle slippa lämna legg idag för första gången. Hon tog betalt & seeeeeeeeeeeen fråga hon ändå. bajs :/ Såklart jag har med legg, men fan någon gång ska la man slippa. ^^
Yeey. Förresten de var väl Crousing i Nossebro idag & sen nu Lidköping ikväll. Därför jag mötte massa såna biliis;D

BAAAIIS PÅ ER.

Student för endel

i morgon i trollhättan ? :p Kommer la va bombad med folk. Jag kommer alltid precis innan alla springer ut & hittar typ inget. Så jag får se om jag hittar i morgon. Supermans boys springer ut i morgon . Småskitarna kanske blir stora nu? haha:D Ja jag jobbar typ 2 timmar i morgon sen är jag ledig. Skönt!
Fint väder blir det väl i morgon också vad jag hört. Har ju vart riktigt fina dagar nu . Men man har ju sån otur att man har noooooooooll gånger 10000000 pigment. haha ändå äter jag tillskotttabletter, ok de hjälper lite & jag får inte direkt utslag/allergier längre. Så det är pluss, men man kan la fööfan få lite färg eller. Nääää orättvist. SKa nog dra till thailand för där är de ju finast att va viiiiiiiiit, enligt thaisarna :>
Yeey igår fixade jag hem en ny säsong smallville, sen stängde jag av datan. Å sen när jag satte igång den igen så funkade inte internet. Fick cpdamp, höll på en halvtimme, men icke inget funka. Sen kom älsk å vi drog till Lidköping & spela minigolf & kände lite på vattnet i framnäs. Mysiiigt, de va inte så kallt ändå. Btw jag vann minigolfen^^ ihihi.
Sen bar det av till donken, JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLA DONKEN. Eftersom drive in aldrig funkar i lid, så tänkte jag de går säkert fortare att gå in. Men nääädå, jag hamna i en kö som en brud var helt lost i. Hon gjorde fel till varenda kund, killen som stod nr 2 framför mig, han vänta nog i 20 min på sina cheesburgare. Sen när han fick sina 4 hamburgare så fattades de 1 ändå , så då fick han vänta igen.. Å han stod & väntade när jag gick .. haha sjukt dåligt . OK om detta händer, det gör det väl på alla jobb. Men alltså det finns inte en gång att de funkar riktigt i lidköping. Aldriiiig . Men sen när man fått maten, ja då glömmer man att man fått vänta 40 min på sin mat.. För då är magen nöjd & glad en stund. Tills man blir hungrig nån timme efter. hahah. ^^ 
Sen åkte vi hem & jag satte på Greys Anatomy , även fast jag sett avsnitten 2 gånger innan. haha men jag tyckte älsk skulle få gråta lite också. ^^
Sen försökte jag med internet. men inget funka, inte heller idag när jag kom från jobbet. TRådlösa jävla skit. Så jag satte i sladd, men nä de funka inte heller. Så jag gick  & la mig i sängen tjugo i 8 & läste. Då knackar det på dörren. hahah rädd som jag är så kikade jag fram i fönstret & såg en fyrkantig grön bil .Den kände jag inte igen. Men de va ju brooooorsaaaaan, han hade tydligen lånat ut sin bil så han hade fått lånat någons^^ haha. Jaa glad blev jagiaf, för han fick fixat det tillslut. Även om han inte heller fatta va som hänt... Jaja  nu känner jag mig inte utanför världen längre. haha
BAIIS på er.

Naturgodis

sitter jag förtillfälligt & äter. Synd att det är så jävla dyrt, med både godiset & allt som är nyttigt är ju typ dyrt..
Jag köpte knappt en halv godispåse, den gick på 77 jävla spänn.  Tviiii . . Det är ju gott godis, speciellt alla med vitt på, om de nu är så nyttigt som dom säger. hahaa, nötter e ju bra iaf, visst?  :)
Yeey. Det ser ut som det är sol ute, vaknade nyss.  Ioförsig jag vaknade vid 6, så då gick jag & la i en tvätt. Sen gick jag & la mig igen. Dags att gå ut & hänga upp den & lägga in en ny :)
Sen får jag se va som händer idag.
Kanske slänger in lite kort sen .baii

Jobbig dag.

men ändå inte. Förmiddagen var lugn. Så hade ställt över telefonen. Så solade lite & käkade middag hos morsan. Sen var de jobb hela eftermiddagen i värmen. Så jävla varmt i salongen....som vanligt...  Jepp, sen åkte jag hem & åt kvällsmat hos morsan igen, med mormor o morfar.. haha de är bra med mammaa :) Sen åkte jag hem, då va klockan 7 . Så började jag klippa gräset, med den utan motor ni veeet.. Det tog 1 1/2 timme. Och jag har inte överdrivet med gräs. Men endel, så satan va jobbigt det var! Men det blir ju så fint när de blir klippt. Sen fick jag vattnat alla törra blommor också .På lördag ska jag nog köpa lite blommor till blommlådorna & krukorna, så de blir ännu lite finare. . Blommor ääär fint, sommrigt! :)
Ligger i sängen för tillfälligt, har bytt lakan så de känns skönt! Men fötterna är inte nådigt onda nu. Jag fixade hem lite Eva & Adam avsnitt från den serien, haha dom är ju så sötroliga . haha :D Så det blir nog att kolla på lite såna nu.
Baaiii





RSS 2.0