Mån dag

Ja då var de ny vecka igen då . Går så jäkla fort !
Igår tillbringade jag ju kvällen i Troll. Kollade fotboll, sen käka vi på sub way , det gillade min hungriga mage kan jag tala om . Efter det blev de bio , Little fuckers/fockers :p Tydligen fortsättning på dom där, Släkten är värst.
Den var helt ok , förutom att jag hade någon störig jävel bakom som hade damp i sina knän. jobbiisg, men de kanske va tur han rörde sig, för jag slumrade till 3 gånger, typ 1 sekund men ändå, kände som ögona ville stängas. haha men så dålig var inte filmen , var nog mest för jag va trött. . Aja det var en mysig kväll med älsk iallafall !
bai

Vacker dag

Vacker dag idag ja, med sol & +grader. Gilla!
Vaknade runt halv 7 i morse, gick upp vid 8 & var i stallet klockan 9 . Fick ta hand om 9 hästar idag, de ni . haha noe så farligt var det väl inte, borsta o på med täckena & släppa ut dom. Dom små fölungarna är så gulliga & ulliga :p
Sen vid 12 red jag ut en sväng, det var mycket skönt med solen skinande i ögona. Underbart! Gick bra, gömman blev lite stissig när det hände så mycket, men hon höll sig relativt lugn :) Träffade på en gubbemedfru, som jag frågade om vägen. Jag hade missat en väg att svänga in på, inte så konstigt när snön täcker de mesta. Men snart har det väl smält, då ser man bättre. .
Japp, så runt 2 var jag hemma . Har vilat lite framför handbollen, dock förlora ju sverige , gaaah hellre komma sist en 4a . Jaja. Så har jag duschat, ska göra i ordning mig lite nu. Blir en sväng till herr S . Fotboll och bio idag , kanske blir bra . BAI

The Town

Är nu sedd. Så ja va ska man säga, jag somna inte, då måste den ju vart bra iallafall .
Nu blir det väl dags för sängen då, börjar dock bli trött på att ställa klockan varje dag, helg ju ? Men det fixar sig. Snart så småningom så kommer allt bli lättare & ett steg framåt kommer tas. Så är det bara! Just idag har jag tagit några steg tillbaka, förbjudet. Men det blir så ibland, ibland klarar inte kroppen mer . Å då säger den ifrån, å blir jävligt depp! Men man ska må dåligt ibland för att sen kunna må som bäst, eller hur ? ..
Om några timmar, dagar, månader , år. Det finns inte för mig längre, en sekund i taget. Det blir ändå aldrig som man tänkt sig, å man vet aldrig vad som händer nästa sekund, minut , ingen vet...   

Sov gott. Godnatt

I dessa tider när mina ögon svider så
Tack kära kudde att jag får vila mitt huvud mot dig <3




Trött

Grisigt trött & skevt i huvud hjärta. Trött Trött Trött! Ska lägga mig under täckena & kolla på The Town nu, hade ju velat se den på bio. Men nu får de bli hemma iallafall, förhoppningsvis är den lika bra som jag trott den ska va. Men man kan ju aldrig veta ifall man somnar. Som jag ALLTID gör. . Gäsp


Knäppgök

ÄR jag . Bakat kärleksmums, & nu väntar jag på att sockerkakan ska bli färdig. Så här dags är det lagom att baka tycker jag. hahah, ne men fan hade jag lagt mig ner när jag var hemma kl 21, så hade jag somnat. Så tänkte något måste jag göra.. Sitter även hemma hos mor & far, men ingen är hemma här. Men dom kanske blir glada över att de finns kakor i morgon ^^ Känner att ögona somnar snart. Men kakan måste ju bli färdig, dock kommer den bli fuckad, för det har dom sista sockerkakorna blivit jag gjort. . Men a det återstår att se..
Var o red förut, men jag är så jävla stel i ljumskarna, å de va jvligt mörkt & läskigt tyckte damen .Så får väl bli en bättre ridning i morgon eller longering. Hade tänkt dra dit tidigt iallafall,för jag ska iväg senare till någon söt kanske.
btw, man ska ju bli lycklig utav choklad, brukar man ju säga. Kan ju säga att min röv blev inte lycklig utav av all daimmarabou jag åt förut. haha de är den inte nu heller, men då hjälper de ju att käka lite kakor istället. HOST, skärpning. . . . Äter mest kakor nu, vetefan va som hänt. . Semla åt jag idag också & 2 stycken kokosbullar. haha jaja, godnatt.

jag behöver

VÄRME!!!!!!!!!!!! JAG hatar denna kylan ffs! Å mina vedträd torkar ju aldrig, tog in i söndags, o har kvar av dom & dom är fan inte torra än, dom brinner cpdåligt. Orka springa till järnhandeln för att köpa torra o blanda upp med dom här, NEJ! Är så jävla cparg på allt & alla. Vill bara lägga mig under täcket & ligga kvar där , för där är ju de enda stället som är varmt. . . . . FAN ! :(
bai feting fjärt

Gnatt

Ja då var denna dagen gjord. Åkte till Grästorp runt 11 , sen gick jag 1 timmas promenad med Casillas runt hela Grästorp typ :p Det tyckte han var mycket skoj, speciellt när man får godis ibland också . Så när vi väl var framme hos Mormor & Morfar, så fick han en grisknorr som belöning.. Å min belöning var makaroner & korvstroganof. Mumsfilibaba . Morsan kom på sin lunch också, så hann vi spela ett parti kort. Eller a de gör vi alltid på våran lunch, bra träning för huvudena på dom gamla, o mig själv med, bra med räkning.
Vid 14 så ringde hovslagaren, så då var det bara slänga sig i bilen, lämna av hunden på salongen. Å sen iväg till stallet. Han var redan där när jag kom, pinsamt & komma efter. MEN skitsamma, visste ju vem han var nu iallafall. Å klippte hans farmor igår så hade ju lite & tala om . Halv 4 var de färdigt, så nu har totton fina tassenasshovar :) Efter de var de bara att mocka , fixa mat & göra i ordning hästen inför hoppträningen. . Idag kände jag att jag fick göra de i min takt iallafall, å det lugnade mig ganska mycket, så det var skönt!
Yepp, har vart hemma nu i några timmar, har kollat färdigt Dum Dummare, som gick i 5an . haha den är ju så knäppt äcklig! :)

Det är la dags för sängen strax. ha de

baii

Onsdag

Ledig som vanligt, men som vanligt mycket att göra. . . behöver ett par ridstövlar , men om jag orkar köpa är ju frågan. Sen ska hästen skos i eftermiddag, vad nu eftermiddag är. För de sa han inte, åh jag hatar när jag inte vet någon bestämd tid! Sen halv 6 är det träning. Så kommer la va gött död ikväll! Det var jag igår iallafall, å då gjorde jag inget. Orka inte rida, så får se hur bra de går idag..haha , jag somna typ 22 igår, steeensov till klockan 5.
Då vakna jag av att jag drömt att älsk hade fått en ring på sitt finger, av en kille! haha ja så då var han gay helt plötsligt, men det var bara för det var våren som börja komma. :S haha shit... Föresten!! Jag hade ju en ännu värre dröm, min tänder lossna i munnen, ALLA tänder en efter en, å jag bet ihop för att alla skulle va kvar, men så fort jag släppte lite så kom tänderna. ÅH va läskigt det var, sprang runt & leta efter en tandläkare med massa olika folk.. Fy va rädd jag var. När jag vakna hade jag fullt med slemm i munnen, antagligen för jag bitit ihop & inte svalt. haha äckligt, har drömt så förut om mina tänder.. Vill gärna ha kvar mina tänder jag har, eftersom de fattas 4. .  Jaja ne jag får la göra något nu, bestämma mig va jag ska göra.. .
Btw, tänker fortfarande på alla nära & kära till Stina , så himla tragiskt ! Samtidigt som jag fick reda på i måndagskväll vem som kört den andra bilen . . Min kusins pojkväns bror, Oskar. . Lika hemskt det med, vet ej om han ligger kvar på näl. Sån himla otur att han just kom där när hon fick sladd.  Men vem säger att det kunde gått lika bra även om han inte kört in i henne . Det kan man ju aldrig veta! Är nog lika hemskt för han, å känna att han gjorde så att de blev så här, även om de inte var hans fel, så kommer ju alltid dom där tankarna. Fyfan rent utsagt...
bai

Livet är så sjukt orättvist !

N jag blir så jävla ledsen, sitter här & gråter för mig själv. Även om jag inte träffat tjejen på några år, så känns de förjävligt! Vi red i samma ridgrupp i flera år i Nossebro . Det var alltid Stina och Alexsandra, dom var yngst i våran grupp, & dom red alltid på shettisarna. Så glada var dom båda jämt. . .Har haft Stina på facebook ett tag & har kikat in där ibland, hon verkade så lycklig & glad som alltid. Hennes häst hade fått ett föl nydligen som hon skrivit mycket om, samt vad jag fattar för, så köpte hon & hennes kille hus väldigt nyss? Å börjat grejja i ordning de .
SÅ DOG hon idag!! Herregud de är ju förjääävligt,!!
Jag hörde på radion att en 20åring dött i bilolycka & jag tänkte, vem fan är de nuu då. Man blir ju lika rädd varje gång man hör något sånt på radion...Så jävla ledsen blir man! Även om man inte är känd med personen längre så blir man faktiskt ledsen! Usch, blir så trött på att allt är så orättvist. Vem bestämmer när man ska dö , vem bestämmer ÖDET ? ! Förtjänar inte en 20åring att leva längre än 20 år , då man precis börjat leva på riktigt ? SJUUUKT!! Stackars familjen & alla dom närmsta till henne,  vilken smärta & sorg ! Mina tankar går till dom just nu!
Vila i frid Stina.
http://nlt.se/startsidan/vara/1.1097068-20-aring-omkom-efter-krock

Marmelad

Rostat bröd med marmelad & ost käkar jag just nu . Gött som fan! Förr har jag alltid ogillat marmelad, men den här är faktiskt god :)
Har haft en kund idag, sen har jag ingen förrän 14. Så ställde över telefonen hem.
Sen i eftermiddag är det fullt, å ikväll blir det träning med hästen . Hoppas man kan få lite bra hjälp nu . . :)
Jaoo .  Igår va emely med & skritta ut en sväng sen åkte vi hem & kolla handboll & film . Eller a det var la mest emely som kolla film. Jag sov :) haha. . Sen när vi väl skulle sova, så kunde jag inte somna kändes de som . .
JAJA. herååbai

Hjärnan

Ja ibland vaknar man bara & har en låt på hjärnan. Denna hade jag i morse på hjärnan. Älsk med tydligen , om de va han som sjöng den igår vetefan. :>

Söndag

Visst går helgen så jäkla snabbt? som igår, åkte till stallet , var där 10:15. Jag var hemma 15:30 ;D Så snacka om att dagen går fort . Hoppade ju lite igår, men de är tamejfan inte de lättaste med min brud. God DAAAAAMN så stark hon är. Hoppade 5 studs igår, hon hoppar ju som en klocka men precis efter sista hindret kör hon ner huvudet & sen sticker hon som ett skott ENLIGT mig. Visst ska hästen ha fart innan hinder & trycka ifrån, men det ska va samma fart innan som efter! Å de lyckas jag då rakt inte med. Blir bara ledsen, arg & ännu fegare när det blir så!! Måste även köpa ridstövlar för mina skor flyger ju in i stigbygeln så jag knappt kan sätta mig ner & försöka få ner tempot...åh , vet ju att hon inte hoppat så mycket, men då ska personen innan ha tränat på de där med farten. Men morsan sa igår, djur blir som människan, är någon som tar hand om den hetsig, så blir djuret likadan. Är man lugn blir den lugn. Så äre ju, men blir ju otålig själv, när man får höra 'gör så gör såå gör si & så', när de inte GÅR! Jag behöver börja från noll, har ju fan inte hoppat på 7 år, å då hoppade vi ju varje vecka. Men man tappar jävligt mycket på 7 år. Dessutom blir man fegare med åren..Men ska försöka få mig någon lugn träning för mig själv & någon tränare, även i dressyr, i morgon kanske. .  JAJA nog tjötat om hästen .
Igårkväll var jag hos morsan med dom vanliga. Handboll kollade vi, SVERIGE VANN :D muhaha, annars hade kanske älskling fått tomater kastade på sig.. Men de blev ju inte så, han var inte ens med & kolla, då han kom senare;D
Sen sov han hos mig & vi kikade på Solsidan . Älsk har ju inte sett första säsongen så började kolla om med han. :>
baaaia

Lördag .

Va händer ? GÄÄÄSP kan jag säga bara . .
Gick upp halv 7 idag, gick ut på promenad 1 timme med morsan & vovven . GÖTT , alldeles tyst ute, lite för kallt men annars skönt . Å nu sitter jag här & gäspar, haha. Skittrött är jag!
Men hinner inte sova mer just nu, ska iväg om en stund till stallet. Mocka & fixa, sen hoppa lite , förhoppningsvis går de bra . . :/ haha . Igår skutta jag över litet hinder, men inge höjdare att hoppa själv , för så fort man rivit, så är man ju tvungen att hoppa av & sätta upp bommen, å sen hoppa upp på hästen igen . haha very jobbigt.  Men idag är vi ju 2 iallafall . . Ikväll kommer älski hit, blir väl att kolla handbollen . . Det är Sverige-Serbien idag, så vi kanske blir ovänner istället ...hahah näe han sa att han skulle hejja på sverige, så då får han fan göra de :p
HA DE GÖTT! BAI

BRRRRRRRRRR !!

KALLT & JAG FRYSER. Kom hem nyss, har vart hos mor&far käkat chips, samt kollat handbollen som sverige vann, gött!! Men nu här hemma, kul att det är så kallt utomhus, det drar ju genom hela väggarna! Tända brasa nu när jag ska sova? NEJ tack . Men va ska man göra, jag sitter & väntar på våren, en lugn vår också, ingen jävla blåst vår! :( Åh att väder kan styra så mycket med humöret!  Någon som alltid gör mig glad är vovvsen iaf, han ligger här bredvid mig i sängen & drömmer, han sväljer & tuggar på något i sin dröm ;D Han har dessutom vart med mig på jobbet idag, så han är gött trött för de! heh .
Var även hos hästen förut, blev ingen ridning idag. Bara lite pyssel. Hon hade skrapat i pannan igår, veet inte hur. På något träd eller om någon bitit henne. Äckligt ser de ut iallafall, men har smörjt nu i 2 dagar, så hoppas de växer ut hår snart igen.  Hon ser så ledsen/ilsken ut när man pillar på såret. . Men det är ju tvunget! Yeey
I morgon är det fredag, helg snart . Hoppas på lite lugn igen .


bai & godnatt

HurVarNär

Jag gör en sån här även fast jag inte blivit utmanad  , haha något måste man ju ha för sig så här på morgonkveesten;>
1. Hur gammal är du om fem år? 27,28
2.Vem var den sista du träffade? Pappa för 1 minut sen
3. Hur lång är du? 1,68
4. Vilken var den senaste film du sett? Chuck & Larry, Inte utan min dotter
5. Vem ringde du senast?Mamma i måndags, haha
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Till älsk 'Godnatt då. kyss'
7. Vad är dagens planer?Jobba
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? SMS, för folk ringer mig hela dagarna på jobbet
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Gifta
10. När såg du senast din mamma? För 30 min sen
11. Vilken ögonfärg har du? Ljusblå
12. När vaknade du idag?Typ 03,06:30,07:40
13. Har du någon gång hittat en katt? Ja
14. Vilken är din favoritplats? I chipspåsen
15. Vilken plats föredrar du minst? Toalettsitsen
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? I ett vackert hus 
17. Vad skrämde dig som barn? Mörker & Mardrömar
18. Vem fick dig att skratta senast? Casillas
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Ja
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Med
22. Hur många kuddar har du i sängen? 5 stycken
23. Hur många landskap har du bott i? 1
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Ja
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? STRUMPOR :)
26. Är du social? Ja mot dom som jag vill
27. Vilken är din favoritglass? Twister, päronsplitt
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Spara lite
29. Tycker du om kinamat? Tror de?
30. Tycker du om kaffe? Ja
31. Vad dricker du till frukost? Mjölk såklart
32. Sover du på någon särskild sida? Alla utom magen
33. Kan du spela poker? Oja
34. Tycker du om att mysa? Ja
35. Är du en beroendemänniska?Ja/Nej?
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Japp
37. Vill du ha barn? Oja
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska, sen sitter väl något kvar ifrån tyskalektionerna. haha
39. Har du någonsin åkt ambulans? Ja en gång
40. Föredrar du havet eller en pool? Gillar inte vatten speciellt mycket;)
41. Vad spenderar du helst pengar på? HELST på mig själv, men det händer ju inte allt för ofta. haha
42. Äger du dyra smycken? Njae
43. Har du någon gång testat narkotika? Nej
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Haribo vingummi :)
45. Vem är den roligaste människan du känner? Morfar
46. Välj ett ärr på din kropp? Ett litet på knät, minns ej va jag gjorde.
47. Vad har du för ringsignal? Madcon - Freaky like me
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Endel
49. Flirtar du mycket? Näe ;D
50. Vart togs din profilbild för din blogg? haha, i skogen med min håriga vän
51.Kan du byta olja på bilen? Kan, men gör det inte
52. Har du fått fortkörningsböter? Ja 
53. Vilken var den senaste bok du läste? Någon hästbok
54. Läser du dagstidningen? Ibland
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej
56. Dansar du i bilen? Ja det händer
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? P4, haha
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Hur mycket jag betalat stallplatsen
59. När var du i kyrkan senast? Begravning december 2009

60. Vilka personer utmanar du? Inte en jävel :)
baai pågång

Fan

Vaknade klockan 3 i natt med huvudvärk, gick upp o pissa, men orka inte gå ner(söv hos morsan) för att hämta treo. Så försökte sova vidare, jag lyckades ibland men vaknade då & då med samma huvudvärk. Tillslut drömde jag om treo som tydligen bytt förpackning. Den fanns i en ölflaska, brun & konstig så trodde ej det var treo. Minns en kommentar någon sa 'Jo men de är treo man ser ju pulvret när man vänder flaskan' haha sen drömde jag om Jay i Idol, hej hej här är man förvirrad . . Var även ute på djupt vatten, jättevackert var det, men typ en hel skola var med & det var vågor & läskigt. Vi skulle till någon ond ö, där hemska kvinnor fanns som gjorde så folk fick ont i huvudet. haha allt hängde ihop med mitt huvud iaf. SÅ nu har jag käkat frukost & druckit min jäkla treo , så förhoppningsvis ger värken med sig lite .
baai
btw ikväll äre sverige-polen, hoppas dom vinner nu!

Sol ?

Så då har jag nyss kollat färdigt Inte utan min dotter, när jag såg omslaget på filmen så visste jag att jag sett den. Visste hur den sluta, men lika roligt att se en bra film fler gånger, så de va gött, var ett tag sen jag såg film faktiskt.. Jaja, sol ute verkar många tycka idag? Jag har då rakt inte sett den än . Men det blir en sväng hem till morsan nu, byta kläder & gå en promenad med vovven . Sen bär det av till stallet, hoppas det inte är allt för mycket folk där än, igår va de ju smockat, hade jag kommit lite tidigare kunde jag ju vart med på en hoppträning . Men får bli en annan dag.. baai

Äckligaste djur jag vet ..

Hum, jo det är ju ormar! Minns särskilt en gång när vi var på 'fest' i krg. Då jag & sunnerdahl tror jag de va, vi gömde oss bakom balkongdörren för en viss person tagit ut den jävla majsormen o skulle fula sig.. Rysningar så äckligt. Vidriga djur! Å näst äckligaste djur jag vet är HAJAR! Jag & älsk kollade på sharkattack på animalplanet igår. Jävligt bra program ändå,  dem flesta attackerna var ifrån mexico för 2 år sen. Å de är så ruskigt äckligt att se hur deras beteende är & hur dom rör sig, deras hemska ögon o näsborrar. Blä, Vet ej men jag gillart inte. Samma om man badar i någon sjö, så får man panik bara av att tänka på hajjar, även om dom inte ens finns där haha! Sjukt ! MEN såklart man blir sur om någon jävla människa kommer & sprattlar lockande med sina ben i deras hem, men dom behöver väl inte bitas, räcker väl med en dask med stjärten, så man flyger upp på land. .



'


haha denne är från Hitta Nemo va? Tillomed den är läskig.

baii

Född i november

Född i november är man ju . Den här låten är rätt skön ändå, den fastnar lätt i huvudet iallafall ^^




Dimmig Onsdag

= Ledig. Men dimmigt, phööh, hur ska jag & vovven se när vi går ut nu. :) Kanske får ta på sig en grön väst så man inte blir skjuten eller något .
Har börjat dagen med att kolla lite vakna med the voice. Sen efter kommer ju alltid tvinsreklam. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅh jag hatar sån reklam för dom bara lurar folk . Så nu har dom lurat mig med, haha . Eller näe inte än, för jag har inte köpt något. Men skulle vilja ha en sån där hårborttagnings maskin:p Dermaseta heter den nog. Men de har man icke råd med nu, så bort med dom tankarna . :> Numer lägger man ju mest pengar på hästen, & hunden givetvis :) Ska snart ringa hovslagaren också, det är inte så billigt kalas att sko hästen heller. haha men wtf utan skor går inte ..
Näe nu var det om man skulle kila ut i snön på en promenad. Sen käka en frukost & slänga på en film! UNDERBART, jag är ledig!


bai

Kärlekmums

Tjoe. Var hemma gött sent igår så jag somna hemma hos morsan. Vaknade av att morsan står & tittar ut genom fönstret & säger' va har hänt nu då ' Då är de fullt pådrag ute vid 44an med blåljus & andra varningsljus. I natt vid 02, hade en person från trollhättan tydligen hamnat på fel sida vägen & kört in i en lastbil, så han i personbilen hade dött. Lastbilen låg helt i diket, å har tagit hela morgonen för att få upp den. Vet inte om dom är klara nu, men för 2 timmar sen va dom inte det. Tragiskt när sånt händer!
Jaja, jag jobbar typ inte idag, sitter & svarar i telefon hemma hos mor. Så har bakat kärleksmums här för en stund sen. När jag var inne på andra plåten så kom jag på att första kakan hade jag ju inget BAKPULVER I . ÅÅÅh va störande! Så den blev ganska platt. haha så tänkte jag att nästa kommer ju bli skitbra nu & fluffiiie :D Men nej då, den blev lika platt. Så antagligen för att jag hade kallt smör eller gammalt bakpulver igen . haha, men vem bryr sig, dom smakar ljuvligt för de ;) Fick även ta strössel på, för kokos fanns icke hemma! Alltid när man ska baka så fattas det alltid något..
Kleniga o smarriga .
Yey, nu blir det lasagne, sen blir det en sväng till Trollhättan med mamms & köpa lite grejjer till vovven, som jag fick presentkort till i julklapp . Tar även med salong datan i bilen så man kan svara, haha . .
Lite bilder också ..
sträck på dig för guds skull !
såååå ja. haha ;) vadå stöveln för långt in ..  Duktigt av han & våga iallafall ;)
baii

Har lunch

Förtillfälligt, men har inte fått ätit någon lunch än. Sitter & äter samma som igår ;) Morsan är i lidköping & hämtar farmor från sjukhuset, så då skulle hon köpa med hamburgare. Säkert äckliga pommes med också . . Men men är ju snart mätt på chokladen. Har la käkat 10 stycken minst nu :O
Ljuvligt. . En fråga bara, undrar varför dom heter samma som dom geisha vitansiktena ? , är det dom som gör chokladen eller vad ...:)
jaja, ikväll efter jobbet blir det till stallet, men ska försöka komma därifrån i någorlunda tid så jag hinner hem till handbollen som börjar 20:00 . Sverige spelade grymt bra mot slovakien ! :)
baii

Choklad

Mosas ner i min mage, åh dumma goda choklad bildas till en bomb i röven.  haha :> Men så underbart gött!
Idag har de vart en lugn skön dag. Runt 5, åkte morsan med mig hem & hjälpte mig städa bort alla julsaker & gjorde de fint här. Så nu känns de mysigt o va hemma igen! Bytt lakan så de kommer va superskönt att sova, förhoppningsvis.....hundkraken kommer väl gapa i natt när snön trillar ner från taket.. haha MEN DET REGNAR, å vem klagar över de? Inte jag iallafall. Det kan öööösa öösa ner ! :>

Kikade ni på solsidan förut? haha underbara serie. I ettan när hon ska föda barn, de är ju så sjukt kul när barnmorskan säger ' vill du ha bullfitta ? haha, alex blir helt chockad, ' vill du ha bullfittaaaaaaaaaa ? hahaha bullfika säger ju hon såklart ^^

Näe nu ska jag se om de är något mer skoj på tv. baaaai

Tjolahopp

Vad har hänt sen sist, igår fredag. Jobbade , sen kom emely & raka huvudet lite, sen åkte vi iväg till stallet & fixa lite osv. Mycket snällt hon följde med, jobbigt & mocka själv ibland ^^ Synd bara att hästjäveln skutta så hon flög av, men de gick ju bra som tur va! Efter de åkte jag hem & åt som en gris, fan va hungrig jag var. Pommes & körv;D
Sen somna jag.. Å idag upp tidigt & iväg till stallet, va där typ 4 timmar. Red ut i snön en sväng idag, men de inge höjdare å pulsa i snön. Så förhoppningsvis försvinner det i MORGON ? :D hehe. . .
Nä nu ska jag fortsätta smutta på min cider & kika handboll med mormor,morfar & mamma. .
baaaiii

Vinterben

Så här ser mina ben ut just nu, ska snart börja fläta t & under armarna också kanske. haha
Drar mig verkligen för att stå & frysa i min dusch. Man får ju typ skynda ihjäl sig för att få duscha i varmvatten. Får la ta med klippmaskinen hem i morgon , hahah  ;D Näe men jag vill duscha i 1 timme i glödhett vatten, det är min dröm just nu. Får dra hem till morsan & slösa på deras vatten istället! Det är ju som sagt det, jag endast saknar med när jag bodde i sylte, VARMVATTNET som alltid fanns, samt det där öppna fönstret i sovrummet så de fläkta sådär skönt på natten, eller när jag & älsk somna på balkongen för att de va så skönt väder.. mm :)
Ljuva sommarkvällar det vore skönt nu. Men först får gärna våren komma nu!
Det var en kund som sa så här idag' Det var ju skönt de kom lite mer snö, det har ju varit så grått & tråkigt nu' Jag tänkte hallååååååå, snön har legat sen november!!!!!!! BORT MED DEN NU :)







så jävla sööööt gorilla !

baii

Sprängd mage

A magen är riktigt mätt nu, har knökat i mig 1 hönekaka med ost&korv samt en yoggi vanilj med sånt där krisp i vetniii ;) . Jag käkade även en sån till frukost, vad tror ni händer då . Jo det finns ju med en plastsked i dom här yoggi, den klickade till innan jag nått till munnen. Så skiten flög ju på mina byxor å arm. Bara att ropa på vovven så fick han komma & slicka bort, men de hjälpte ju inte. Fick byta kläder fort som fan. Försåklart var jag sen i morse! Jag sov så himla dåligt inatt, drömde knäppt & vakna varje stund & vred på mig. Så sömnen blev väl rubbad för mycket antagligen. Kanske får jag sova bättre i natt. . .
Var en sväng hos hästen förut med, red inte idag för de orka jag inte. Men jag fick testat sadelgjorden så den passade nu iallafall, tur!

Nää nu ska jag feta mig ännu mer, äta choklad & kolla Sverige-Chile. Just nu leder sverige med 15-8. Men det kan vändas snabbt.
baii



Snor smakar ljuvligt

eller va säger ni . haha nä nu är jag trött på snorsmaken, som tur är har det blivit bättre. Jag hostar endast när jag blir för ansträngd o luften är för kall eller torr. Så förhoppningsvis försvinner hela skiten snart!
Jag var ju ledig idag va, haha leeeeeeeeeeeeedig. Jag var hemma kl 18  . Så hejja vilken ledig dag :) Men  fick ju gjort det jag skulle. Red en liten sväng idag med, sen åkte jag & brorsan till mormor&morfar för att käka. Grönsaksoppa blev det, gött som fan . Sen efter några kortspel så åkte jag iväg till Sollebrunn, fick bytt sadelgjorden, så förhoppningsvis passar den nu. hahah. Köpte även en ny säkerhetsväst, för min gamla är jävligt gammal o liten :) Osen blev det ett ländtäcke också . Tur att man har morsan som man kan låna pengar av nu, för min pengakris har varat ett bra tag. Men såklart ska jag betala av sakerna, lite i varje månad. Så de blir nog bra tillslut!
Sitter just nu & väntar på älskling. Kanske kan ladda ner någon film som man kan kika på. För på tv idag veetefan om de är något ens ? Matprogram hela tiden bara..


baii

Gäsp

Kan man gott säga. Idag är jag ledig,första riktiga onsdagen. Var ett bra tag sen jag var ledig onsdag:)
Så de känns skönt, kommer väl ioförsig inte sitta still. Ska iväg nu vid 10 till stallet, mocka & fixa. Kanske rida en sväng också . Red igårkväll, gick väl helt ok. Bara ett finger uppskrapat. haha , måste köpa nya vantar alltså . . Ne men hoppa lite grann igår, beauty tycker de svinskoj att hoppa, men liiite för skoj så hon blir svårhanterlig . Men men med lite träning kanske det blir bättre. Hon gick i fin form igår iallafall . Får se om jag lyckas med det idag. ^^
Sen efter de ska jag hämta vovven som jag lämnar av hos brorsan nu innan stallet. Sen åker vi till mormor&morfar för att käka middag.  Sen ska jag iväg till Sollebrunn för att byta sadelgjorden osv.
I eftermiddag/kväll blir det lugnt hemma bara, kanske älsk kommer förbi ?  Efter min mardröm nu innan jag vakna, så känns de inte riktigt som om han skulle vilja komma hit.  . haha äckliga drömmar man har ibland! Fifan!
btw jag är lagom rödhårig nu , lite mörkt kvar från förut så de blandar sig bra. . :)
baii

L.P

Fick ju den nya skivan med dom i julklapp, först gilla jag den inte riktigt. Men nu älskar jag den! Som med många många av deras andra låtar. Om dom kommer till sverige, säg gärna till mig, för de vore jävligt nice & gå på en konsert ;P
When you feel you're alone
Cut off from this cruel world
Your instincts telling you to run
Listen to your heart
Those angel voices
They'll sing to you there'll be a guide back home

When life leaves us blind
Love keeps us kind
It keeps us kind

When you've suffered enough
And your spirit is breaking
Your growing desperate from the fight

Remember you're loved
And you always will be
This melody will bring you right back home

When life leaves us blind
Love keeps us kind
When Life leaves us blind
Love keeps us kind







Rödgulgrönbrun

Yey har tänkt färga håret idag. Rött gult grönt eller brunt. ^^ Ok grönt var la att ta i .
Sitter hemma hos morsan till 13 idag, & svarar i telefon, har ställt över salongtelefonen. Sen börjar jag jobba 14.
Just nu sitter jag & funderar över om jag ska kasta en snöboll på farsans ladugårdstak, för de hänger ner snö, lite grann kvar bara. Vore himla kul om allt rasa. Speciellt om någon går där under. :>
bai

Åh va sugen jag blev på

VESUVIO med kebabsås. Var skitlängesen jag åt de. Typ innan jul med sandra l o emely efter pulkaåkningen :( åå drömmer om pizza nu .. haha :>
Idag svarar jag i salongtelefonen hemma, nu på förmiddagen. Sen börjar jag jobba i eftermiddag . Skulle åkt & bytt saldelgjorden idag, men då öppnar dom inte förrän 1. Så de gick ju illa. Men får la ta de i morgon eller på onsdag istället då ..  Yeey, vet ni vad, min älskling red på min häst igår. hahah de niii . Tog även kort , men har ingen sladd här nu så bild får komma en annan dag. hehe . Inte för att de blev så länge, men en liten kort stund, innan kulorna gjorde för ont. ;P  Sen igårkväll kollade jag på en mycket bra film i 5an. Börja klockan 21, minns inte va den hette nu. Men den va jävligt bra. Jag som alltid brukar somna till filmerna på kvällarna, höll mig faktiskt vaken. Får kika in på tablån o kolla va den heter nu...

KATE & LEOPOLD

Amerikansk romantisk komedi från 2001. Handling: Kate är singel och en ambitiös karriärkvinna i dagens New York. Leopold är Hertig av Albany, ungkarl, och från 1800-talet. De två möts när Kates uppfinningsrika före detta pojkvän upptäcker ett "tidshål" nära Brooklyn Bridge och efter en tur till 1870-talet tar med sig Leopold till nutiden. Snart blomstrar kärleken mellan Kate och Leopold trots århundradens avstånd. I rollerna: Meg Ryan, Hugh Jackman, Liev Schreiber. Regi: James Mangold. Originaltitel: Kate & Leopold. Rek fr 7 år.

Så hette den ;)
baii

gomoorron

Igårkväll kom mor & far till mig så kikade vi på fångarna på fortet osv. Sen somna jag & drömde någon sjuk dröm . Vi var massa personer i någon lägenhet. Jag hade tydligen slagit i min näsa i en dörr & näsan hade blivit ett stort hål bara. . Alla visste om det, förutom jag ? Så alla gick runt & tyckte synd om mig & va snälla.. Sen fick jag se mig själv i spegeln, å herregud vilken chock. Ett jävla stort hål som näsa. Hemskt. . . Sen har jag vaknat 2 gånger i natt av att jag drar världens snark. haha :p Inte lätt!
Sen om de är en godmorgon idag de vetefan heller, de är ju isgata överallt. Jag skulle kliva ur bilen & kika i brevlådan, ena benet åkte åt helvete så sträckte lårt ;D
JA klaga klaga klaga!
Sitter här hos morsan nu & väntar på min käre bror också, men han kommer ju aldrig. Vill spela spel!!
baai

tv4nyhetsmorgon lördag

Sitter jag & kikar på just nu, med en kopp varm choklad .. Försöker även att inte hosta för mycket, då älsk försöker sova.. Vet att han stör sig på hur mycket jag grejjar. Snyter mig, prasslar i påsar , går på toa. haha.. han fråga nyss' va gör du med plastpåsen i sängen' kan man ju undra, men kan ju inte slänga alla snorpapper på golvet. Å jag har vaknat 2 gånger, då en liten gubbe sitter med ett strå i min hals å säger 'killlllllllllllllikillllllllllllll kill' Jättekul, fram med halstabletterna, då råka jag ta en för stark, så blev ännu värre, åh herregud, vilka problem man har:p Älsk är ju också sjuk men han snarkar ju bara å sväljer all bajs han har i näsa o hals. haha, så ja lika bra att gå upp då & sitta här framför tv med varm choklad o kika ut genom fönstret. Va ser man ? Jo snö som dalar ner mellan skogen. Vackert, ja. Men våren vore så himla skönt att få också, massa små fågelkvitter med sol & skön luft & långa promenader.

baii BTW, sandra lilla lysell å kristina åker till thailand idag. Paah, jag har hört att de snöar där också, så vem fan vill dit ? :)

Helt död

faaaan hatar & va sjuk. De gör väl inte ni andra , eller ? Åh .. störigt. De enda roliga är väl att se hur många olika färger man snyter & hostar upp. Iväntar färgen svart,lila,brun. . . Näseblodet kom igår, bara för jag snöt lite för hårt. Å jag som inte ens tagit näsdroppar innan, nu kan jag ju inte alls ta de ,för så rädd är jag för äckel blodet.. kallsvettas som en gris, munnen gapar . KUUUUUUUL!
Så ska man försöka sig på att jobba några timmar också ? FAN ta detta jobb när man är sjuk , hade man ett annat jobb utan tidsbokning, så äre ju fan bara ringa & sjukanmäla sig! GAAAH nu stängs min låda.
hejbai

Hej .

Dålig upptadering, jag vet... Men jag hinner inte med riktigt. Flytta ju hästen igår, allt gick bra. Satans pigg är hon efter att ha vilat några dagar.. Så fick bli en kort ridtur idag, för jag börjar bli sjuk. ........ Mitt bröst/lungor har blivit skevt, hostar när jag andas. Har ej ont i halsen, men det kommer väl de med ? Tror det är för att jag vart ute i både kallt o varmt om vartannat, så har de satt sig innanför. inte kuuul, men det är väl bara att lyssna på kroppen . Jag har hållt igång dag o natt känns de som i 1 månad nu . Så de är la dags att lugna ner sig lite nu kanske, å börja andas lite .. Man behöver ju inte stressa.. Hoppas jag slutar tidigt i morgon, så jag kan va hemma i någolunda tid. Vart hemma 21 i 2 dagar nu , å då åker jag hemifrån halv 9 på morgonen. . Yey !
Jag längtar till varmare väder. Så jag slipper gå runt & spänna mig stel hela tiden. Skönt att ligga i sin egna säng o sträcka på sig nu, med vovvsipoffsen bredvid. Godnatt baii
Detta lever jag på ett tag framöver...


2011

Ja då var det nytt år. Hur firades gårdagen för er tro ?
För mig firades det på lite olika ställen. Först va jag hos mor&far & gjorde i ordning mig. Där fick jag även smaka på mammas 3rätters . Förätten var en liten salladsskål med massa grönsaker & räkor med dressing. Huvudrätten va kalkon såklart, som vi alltid käkar på nyår ;D  med potatisgratäng & sås. Efterätten päron med aftereight  . Mycket smarrigt. När klockan va 18:45, kom brorsan & hämta mig. Så körde han mig till Trollhättan där vi plocka upp älskling, å sen åkte vi till Sandra, å promenerade vidare till Mikaela. Där tillbringade vi några timmar. Käkade gott, de va lite allt möjligt småplock, samt en god efterätt som Sofia & Joakim hade gjort. Kladdkaka med aftereight smak också ;D hehe. Så spelade vi lite tagera,eller vafan heter de ? Vid 22:30 åkte jag vi vidare hem till älskling;D Sandra följde även med dit, så de va kul! hehe, spelade tvspel & käka ännu en gång massa jävla mat. Å drack massa grejjer. Så kom de lite folk då & då . Så där firade vi tolvslaget. Efter de blev jag så sjukt trött & ont i huvudet. Så då vänta man änna bara på att få åka hem. .  haha . Skjutsen hem stod Joakim & Sofia för också, så de var mycket snällt. Var hemma 3, stentrött!!
Sen denna morgon 1 januari 2011 tillbringade jag med min röv på toaletten . FY satan vilken magvärk jag haft denna morgon . JA jag åt för mycket igår, föööööööör mycket, å då menar jag verkligen för mycket. Kände mig sprängd igår, så inte konstigt magen fick utbrott idag. . Men det gick över så småningom. . :>
Resten av denna första januari har jag,älsk,brorsan & mamma tillbringat framför TV o spelat wii, flera timmar , underbart :)
Hepps det var de de. I morgon är de söndag, förmodligen blir det hästflytt. Sen så köpte jag ju en sadel som vi provat ut på hästen i torsdags, o som satt perfekt, men sen får jag höra att den skulle jag aldrig köpt o blabla den sitter inte rätt. SÅ de känns ju kul, not. Så förhoppningsvis hjälper min kusin mig i morgon igen för & se .  Får damp bara när inget går som jag vill & allt ska krångla. BLÄÄÄÄÄÄ!!
Godnatt.
Jag saknar min älskling.. Fick nästan utbrott häromdagen, älsklingen åkte hem från mig lite innan 00. Jag bad han typ 4 gånger , stanna bara 5 minuter till . Så han stanna ju lite längre än han tänkt.. Aja sen åkte han. Jag gick o tvätta bort sminket, gick ut med hunden . Så lägger jag mig i sängen, å ser att älsk har ringt för typ 6 min sen.  Han ringer ju aldrig, så jag tänkte direkt att han krockat.. Jag ringer & de tutar upptaget, upptaget upptaget upptaget. Ringde nog närmare 15 gånger utan svar, bara upptagen ton. Så skickade sms & fråga varför han inte svara... Lite orolig var man ju, men är det upptaget tänkte jag att då pratar han nog med någon.. Men jag tänkte tanken att jag kanske ska åka iväg med min bil & kolla . Men de gjorde jag inte.. Så tillslut ringer min mobil, å älsk gråter & är helt chockad. Så ja han hade krockat .. med ett rådjur. Han körde la i 70, å rätt på rådjuret, så den stendog ju, som tur va. Å tur i otur så hade älsk lånat en passat från 08, från en vän.  Tur i otur, ja bilen blev helt fuckad i fram. Massor som gick sönder, så det kommer kosta jäääävligt mycket om inte försäkringen täcker... Så det var ju ingen höjdaravslutning innan de nya året, när det inte var hans bil:/ MEN hade de vart hans lilla bil som är påställd så hade det nog inte gått så bra som de gjorde. Så huvudsaken är ju att de gick bra med älsk!! ÅH dumma djur, håll er borta från vägarna :(
BAI

RSS 2.0