Underbara Timbuktu

Var ju med i Så mycket bättre. Å han gör dom här låtarna så mycket bättreee! hahah :) NJUTER .

Skit

Ibland känner jag, 'va inte så glad, du får inte va så glad, skärp dig  ' Är du för glad, så kommer något ont hända igen, då kommer någon bli sjuk, hej å hå! sluta va så glad ' Men jag får fan visst va glad! Jag får väl va hur glad jag vill, varför skulle de bero på om jag är för glad, eller inte för glad ?  Åeh, hjärnan är klurig ibland! Tänker tillbaka på den jobbiga tiden, tiden är fortfarande jobbig. Men farmor lever ju fortfarande, även om de bara är ett tag kvar. Så är hon så underbart rolig & skojjar om saker & ting . Var där igår & idag en sväng, å även då har hon skrattat så där skönt:) Man får ta vara på den tid man får, så är de bara ! Så är de med hela livet !
Å om jag nu är glad, så får jag faaaaaaaaaaaaaaaaaan va de, & jag har slutat bry mig om va folk tycker & tänker. Man behöver faktiskt inte bry sig om va andra tycker, vad du vill & tycker själv, är det enda som är viktigast. De har jag lärt mig :)
Näe nu får jag runda avett, snart kommer Elvis & Sofia hem så får ut & börja packa lite hö igen.. <3
bai på er!

Skål på er

Sitter här med ett glas mjölk & får mjölkmustach. De är fina grejjer det !
Var lite seg i morse, så stallet tog lite längre tid än vad det brukar göra. Provade ett annat täcke på beauty som hon hade förra året, haha men fan va fult de såg ut, som en instoppad korv. Hon börjar bli lite runder gumman;D Så de fick bli de nyaste iallafall. Men beställde ett ännu lite större, för dom va inte så stora i storleken heller. Så nu får vi hoppas de kommer så snart som möjligt också, alltid tråkigt & vänta på grejjer..
Men men,  jag har nu betalat alla räkningar .. Alltid lika (tråkigt) underbart kul . Men skönt när det är gjort iallafall!
Denna veckan blir det ingen simning, men nästa vecka kanske någon brud vill följa med, emse? :> Så jag fick dansat lite med morsan igår istället. Denna veckan är de så mycket som ska göras ändå, så jag hinner inte riktigt..
Denna dagen går väl snabbt med, ska iväg & köpa lite grejjer strax. Sen blir det väl en sväng till mormor/morfar. Å lite senare blir de långpromenix & fika med den bästa M . Så dagen kommer nog rulla på snabbt skulle jag tro .
Får passa på att inte vara hemma, för då blir jag väl uppäten av äckel musen som springer runt & fjollar sig hemma. Äckliga djur! Men nu har jag 2 fällor hemma, så får vi se om de blir stekt mus till kvällsmat;)
BAI .
Lite gammelmusik då.


paj

Kom nyligen hem ifrån Marie, har vart där & promenerat med doggen, samt fikat & tjötat! De va mkt trevligt, så fick vi planerat in en dag vi ska till scandinavium, de kommer bli skoj! :)
Innan de så var jag även & hämtade mina glasögon, som sitter så fint på ögonen nu .
Hade ju inga linser i , när jag åkte dit, för jag tänkte att jag skulle kunna använda dom på vägen hem .
Men optiker Yvonne sa bara' har du kört utan hit'? haha, ja då får du ta de försiktigt på vägen hem, för du kommer inte kunna placera saker så bra nu i början . MEN det är ju självklart bättre du har dom på dig än att inte ha några alls på dig. . 'ääääääääääshh, tänkte jag' . De la fan inget, har haft linser sen jag gick i 5an i skolan typ. . Hade väl glasögon i 3an.. Så de är la inget, täääänkte jag :P Men fy helvete, va illa jag mådde hela vägen hem . Kan knappt gå utan att vingla med dom , golvet känns för nära & balansen stämmer inte . . Pff, trodde de skulle kännas precis som med linserna , men så småningom kanske det gör de, när jag vant mig tillräckligt..Men kommer nog ta ett jävla tag, så kommer förmodligen trycka in linserna nu, när jag ska iväg till Emely sen . Men jag trivs i glasögonen ändå, dom känns helt ok. :)
Sitter här & käkar köttfärspaj, som var sjukt stark! Eld i munnen, men men, mjölk på de så är de fixat !
Har ju typ bara käkat gröt, semla & någon mer kaka idag, så får väl trycka i mig lite mat så man blir pigg/trött.
Kanske hinner vila en timma om jag ger pållarna lite mat nu. Så kan dom gå ute nån timma till, innan jag ska iväg.
baira

cg

seeeeg i skallen .Man ser ju typ ingenting ut heller. Knasdimma :>
Jobbade till 12 idag. Får svara i telefonen hemma istället, så hinner jag grejja med lite annat.
Skulle såga ved med farsan om en stund, men han va så jävla jobbig förut, så nu får han fan göra de själv!
Han har ju blitt helt crazy utav att trappa ner på sina jävla tuggumin. . Men såsmåning om kanske han blir normal igen, & slutar gäspa, & fjolla sig så man slipper bli irriterad på han!
Annars då, igår fick man ju reda på en till överaskning av emely, så himla gulliga! :) Eller överaskning, jag hade ju gissat rätt iaf, men kunde lika gärna vart fler kvadratmeter;D . Funderade hela dagen vilket som va mest troligt. .haha  yeey, grattis till dom iallafall!! Så glad för deras skull.
Samma med marie&daniel, den 28 juli ska dom ju gifta sig! Ska bli roligt,spännande att få va med. Både som frisör & brudtärna! :)
Men än är det ju ett tag kvar. Fast veckorna går ju jävligt snabbt nu . Jag & mamma satt här nyss & planerade in våran semester .
I år bestämde vi att vi jobbar omlott hela sommarn . Jag jobbar mån,tis,ons & hon tor,fre. Sen är jag ledig 7 dagar, sen jobbar jag tor,fre,mån,tis,ons. Så byts de så hela sommarn . Tror de kommer bli jävligt bra!
Hoppas min brud prickar in att fööööööööla när jag har ledigt några dagar i sträck . <3
Näe nu blir det till att blunda en sväng! TJII

kyliit

Kallt , men skönt väder, för då slipper man leran. Men är ju inte allt för varmt hemma direkt , men hjärnan gillar ju frisk luft , inte sant ;D
De är dessutom måndag idag, som är den sämsta dagen som finns i veckan . Ännu sämre eftersom jag vart ledig 1 vecka, så känns de ännu mer segt att börja. Men det gick faktiskt bättre än jag trodde idag :)
Får tänka tillbaka på helgen som var också. Den var underbar. Fyfan vilka älskvärda vänner man har att skratta med! Skrattade så jag fick magknip. Bussresan till uddevalla va nog värst, haha. Å jag har nog inte ätit så jävla mkt fyllemat nångång. Men de behövde min mage :>
Kikade nyss på dom vackra bilderna jag tagit med mobilen på bussen, gudars va vackert! :)
Näe har inte tid att sitta här, skulle egentligen bara fylla på morsans mobil .
För nu blir de tillbaks att jobbaa sig!
btw , jag är bäst !

'solen

skiner fram mellan träden . Mysigt! Ska pallra mig hem & käka lite, sen iväg till mormor&morfar . Mormor opererades igår, så får kika till henne lite :) Sen blir det att dra ut på en ridtur med Marie . Hoppas solen blir kvar hela dagen, den behövs! Undra va de blir för väder i morgon då . De är ju tänkt att jag & sandra ska ha borat dräkt & gunga lite . Så hoppas inte de är för kallt ;> hepp höpp


Blubb

Värst va ni är inne här då & blegar. Händer inte så mycket här vettii . =)
Tog in hästapållarna vid 12, farsan ringde & va orolig så min brud inte blir kall, nu när hon har bebbe i magen . Men det täcket jag köpte sist, är så jävla vattentätt. Så hon va inte de minsta blöt, även fast det regnat hela morgonen . Men jag tog in dom ändå, å tur va väl de. För satan va de började stormblåsa & regna ännu mer . Så nu är det fan översväming där nere igen , jag drunknade inte. De gick 'bara' upp till knäna. Antar att jag får ta traktorn ner i eftermiddag, då det förmodligen har stigit högre. Så är de någon som vill komma å bada, så äre också lugnt ! 10 spänn per dopp . ;D
Yeye, nu har bruden gått 163 dagar.. Dagarna rullar på, & de hoppas jag dom kommer göra ända tills de är dags, så nu får hon fan knipa igen länge till, nu när de gått såpass här bra. Annars jävlar !
Hap . Näe nu hamna jag ju här & skrev de här på typ 20 min ? hhaaha. Jag skulle ju träna, så blir att göra de nu.
HAJ

Tjiing

Igår fick man änna en chock, när jag fick reda på en sak . Helt paff, men satan i gatan va glad jag blev, av den nyheten. Kommer bli mycket spännande !! Blev så glad glad glad glad! :)
Och nu ska jag dra & curla lite.
Grymee amanda. Nu efter ett tag så är vinnarlåten så jävla bra . (o nej de är inte den här under) om folk inte fattar de eller missat idol .
Men denne gjorde hon grymt bra också .
HARE

lillbubb


2012

Brorsan visa mig denna igår.
Mäktigt fint, takt till musiken.  Shit. 11 minuter konstant raketer. Men hur jävla mycket kostar det inte?
Hade verkligen inte velat ha hunden i london iallafall. Även om han vart helt slut i 2 dagar nu pgr de dom sköt i Grästorp. . Så på ett sätt känns de så onödigt när alla kan skjuta som dom vill. Det hade räckt med ett av kommunen, sen hade de vart slut . Men men .

RSS 2.0