Trött

Sjukt trött, så ska gå vila lite innan jag börjar jobba igen. Jobbar sent idag. Kommer förmodligen va helt slut ikväll sen . Så mörknar det ju ganska tidigt nu, så självklart blir man tröttare för det. Nu är klockan halv 2 snart, EGENTLIGEN. Tänker ni också så ? Nu är klockan egentligen de, o nu skulle den vart de osv osv.
Hepp . a bai

Din jävel

Vafan vill du ? HALLÅÅ, VAD VAD VAD fan vill du ? .
Du kommer smygande, du är inte god, du förstör ens liv, du förstör för alla!
Varför finns du, och vart i helvete kommer du ifrån & varför i helvete kommer du nu ?!
Du är inte välkommen, fattar du inte de! När någon mår som bäst, så kommer du & förstör? Tror du att det är någon som gillar dig ? NEJ du är hatad av alla!
Å gud, om du nu finns, kan du säga varför??
Fattar det fortfarande inte !
Din jävla cancer jävel!

Tjååpp

Torsdagkväll. ÄR sjukt trött! Skulle kunna lägga mig nu & söva. haha.
Igår va jag ju ledig, skulle egentligen vart till optikern också. Men fick ju avboka den tiden så vetrinären kunde komma istället. Hästapollan fick en spruta, samt fick hämta ut lite smärtlindring & köpa ett schampo som skulle ta död på skiten på benen . Så får hoppas det hjälper nu. Men tyckte benen inte va riktigt så svullna. Så får hoppas det hjälper, ska ju ge henne de i 5 dagar. Men jag skulle ringa i morgon om det inte såg ut som de hjälpt något. Tur man inte behöver spruta dom i huden, läskigt. Är tillräckligt krångligt att spruta in i munnen, fast idag va hon snäll & stod still, hon visste väl att de smaka gott. . Efter jag hämtat ut de på apoteket igår, så åkte jag till mormor&morfar en säng & fikade lite. Då hade även Marie ringt. Alltid är min mobil någon annanstans , fattar inte hur jag kan glömma av vart jag lägger den hela tiden. Samma sak med nycklarna. Aja iaf jag ringde upp & tjöta lite, hon undra om jag ville komma & rida. Så jag for iväg dit vid halv 5, & red på den store flygarN Concorde i skogen. De va mysigt. Men fan va de mörknar fort nu, speciellt när det regnar också.. Knepigt att regnet lyckades hålla sig kvar i molnen när vi red, då de regnat precis innan, & dök även upp efter. Men vi hann hem precis innan de mörkna helt. Ibland ska man väl ha tur med vädret ?
Btw, när jag kom hem & skulle ta in hästarna ikväll så ser jag att dom inte är i hagen. Utanför hagen är ju icke så smart att va. Men där fanns ju gräset? halåååå då får man faktiskt gå ur hagen.. ELLER INTE . De är lilla Lili som förstör haget,(ok, nu va de i den provisoriska hagen) dumma pålle :p Men hon lär ju bli chockad nästa gång då strömmen är på . Då kan man ju undra varför jag inte haft strömmen på då ? hehe. Jag hade inte på för dom gick i olicka hagar först, så då var strömmsladden tvungen att ligga igenom ena hagen. Men då tänkte jag att då snubblar säkert min brud över den sladden, så bäst att ta bort den. Å de gick ju bra, i 1 vecka iallafall . :)
Får väl flytta hagen igen nu, denna börjar också bli lerig till tusen! Skit och .
Och sen ska man väl även ställa tillbaka klockan till lördag?, SOVA EN TIMMA LÄNGRE, WIEEHOO! Men vafan orka hålla på med de där ställa om klockan egentligen.. Jävligt krångligt & onödigt påhitt! Lördag var det väl ?
Då börjar även Så mycket bättre igen. GÖTT! Det var ju sjukt bra förra året! I år är ju grymme Ledin med också, det gillas mkt!!
NÄE blunnar på ena ögat nu. Dags att slänga sig någonstans .
baiais

banana

Banan & fil & socker, så jeffla gött! :p Kombinera de med chicken mc nugets igår , samt pommes. haha hejja vilken blandning! Mätt blev man iallafall.
Jag ringde nyss vetrinären, blir alltid så jäkla nervös när man ska ringa såna samtal. Men han ville ju typ inte veta nått på telefon, så kände mig bara dum att jag sa något ens. hah, aja det blir väl säkert ett jäkla dyrt kalas som vanligt. Men bättre & ringa än att inte ringa alls, borde säkert ringt tidigare ändå. Men men, har ju försökt nu iallafall! Ska ringa vid halv 10, & få reda på när dom kommer också..
Nu är doggen bättre iallafall, hoppas han får behålla maten idag med. Så jag kan avmaska han sen, för det är antagligen något som behövs också . Happ.
Folk frågar mig ofta om jag inte är ridsugen ? Och givetvis är jag det, men har känts så jävla tråkigt allt sen beauty blev kass. Frågar mig, vafan skulle de hända mig för, första hästen man skaffar är de tvunget att de ska bli så då? Varför jag osv. Det handlar ju mycket om pengar, så kändes dystert eftersom jag pungade ut endel pengar för henne..Så jävla typiskt. Jag får skritta på henne, men de känns också, ska jag sätta mig på henne när hon har en dålig rygg, hon är stark, men jag tycker de räcker med att hon ska bära bollen i magen, som hon endast kanske kan göra denna gången. Samt, hon är skrajjsen av sig, så då får jag upp bilder som att hon får flipp & far i väg i världens sken, eftersom hon inte ridits på 5 månader & går omkull. Vill helst inte utsätta henne för det mer. Jag promenerar med henne, & hon känner sig nöjd & lugn. Tror hon känner att hon kan slappna av nu, inget stress, som i hennes förra 'liv'. Hon känns lite mer cool i sin omgivning här hemma! Å de kanske inte är så många som skulle behållt henne, när ryggen är pajj. Men jag ville ge henne minst 1 år, för att se hur de går. Hon kanske är jättebra efter all vila, eller hur kass som helst, eller som innan. Vem vet.
Vet bara att jag någon gång får ta ett beslut. Blir de föl, så kan dom ju inte gå huur länge som helst ihop.De blir inte bra. Samt jag vill ju komma igång med ridningen igen, träningar & allt som jag började med. Men den saken skjuter vi till våren! För visst går vintern snabbt över ? haha, snart kommer la en jäkla massa snö!
Vinterdäckena måste la på snart, antar jag. .
baai

Trött

Kan inte mina djur få va friska , blir galen . Hund har spytt i 2 dagar, verkar som han är bättre nu. Men hästpluttans bakben va svullna idag, så antagligen har det inte hjälpt särskilt mkt att jag tvättat rent & smörjt dom. Fortfarande lite skorpor kvar. Så blir väl att ta ut vetrinären i morgon, var tydligen försent nu sa farsan. Mellan 8-9 , annars är det akut . JAJA, när typ är de den tiden då allt går bra?  Fan den kommer ju aldrig.
Johnny deeppp på migidag.
bai

82 dagar

82 dagar har min brud gått med bollen i magen nu, om han/hon är kvar ! Hoppas Hoppas! 8 dagar kvar innan man kan kolla. Gudars, du kommer jag väl va skakiskak löv igen!
Tycker dock hon har blivit lugnare sen hon kom hit hem, inte så mycket spring med olika folk osv, det gör nog mkt! Samt magen kan göra henne lugn också. Hoppas på de iallafall.
Här va väl första dagen dom va hemma, nyfikna plöttar.
Var nyss ute & gick 2 km med Casillas också, så jävla skönt väder idag!
Gammal bild med bästa vännen Pinnen.
Undrar just om de är idag Vem kan slå Filip & Fredrik börjar igen, de brukar va nice:>
Ska dra mig & kollla lite tv, magen börjar kurra också.
bajiis

Hääästapollarna<3

Så här såg de ut för nån timma sen . Viiiii vill komma iiiin!! :p
Men dom ska inte klaga idaaag inte, matte gjorde en ny provisorisk hage, som de fanns GRÄS i, de var väl snällt av mig. haha inte världens finaste hage, men den va ju iaf inte lerig som den stora hagen & som de inte finns något gräs alls kvar i.. Önskar de kunde frysa på, så det blir hårt i marken, så man slipper tvätta & tvätta & tvätta. Svansarna va ju förjävliga igår, haha som en stor jävla klump!
tiittt uuut, vill ha mera morot, utav mormor & morfar som va med nere & kika nu ikväll. =)
''
baaai

Lördagmorgon

Vart vaken 1 1/2 timme ungefär. Vädret är tråkigt! Kunde de inte vart lika kallt som igår , fruset & fint! Men nädå, de ska bara va regnväder & massa plussgrader. Kom igen guud lagom minusgrader tack!
Ska nog gå lägga mig en stund igen söva, känner mig trötter idag:)
Gjorde ju inget speciellt mer än idol & pizza igår. Igår va idol mkt bättre än förra veckan. Men jag tycker fortfarande Emil åkte ut igår, men jag tyckte han va bättre än Linnie & Olle, men inte tillräckligt bra för att va kvar i tävlingen heller. Klart sämst tyckte jag Linnie var, hallå va ser jurryn i henne fortfarande? Hon var ju kass igår, sjöng falskt. Å hennes börliga röst är inge roligt att lyssna på. Skulle inte kunna tänka mig att köpa en skiva med henne. De går bra så länge hon inte tar i, tyvärr.
Jaja igår var iallafall Robin & Molly helt klart bäst, Robin har vart lite för mkt dom andra gångerna, men igår va han alldeles lagom, skitgrymm! Molly var jävligt grymm också, jag tror inte folk förstår hur svårt det är att sjunga som hon gör, så jävla stor & stark röst, & inte sjunga falskt?! Skitbra.  Sen tyckte jag Amandornas låtval va inge vidare, men dom sjöng dom bra, men kunde vart bättre.
Sen André , grymmt gjort av att sjunga när man har magsjuka, eller vad han nu hade? Han gjorde låten ok, men jag kan inte hjälpat, jag tycker han är bra i reggeastilen, men när de blir andra låtar, så blir hans röst lite bebisaktig, men många verkar ju tycka om han då också.  YEEY & Olle kom ju aldrig till skott igår, vafan man kan inte stå & sjunga beat it sådär klent & slätstruket, TA IIIIIIIIIIIIIIIIIII DÅ satt jag & sa hela jävla tiden, i refrängen ska de ju bli en höjning iallafall & ösa skiten ur dom med lite hårt uttryck. Men näe, de hände ju inget! Gäspig blev man.
Moa va ju bättre än förra gången iallafall, hon är duktig, hennes egna låt slår ju allt egentligen. SÅ synd att hon inte får göra den nu. haha :>
jaja så tyckte jag iallafall.
HARE GÖTT !

Torsdag

Gäsp . Känner mig som en gammal kärring, som inte får på sig strumporna eller skorna. Jeeffla rygg! Snart går de nog över :p Har väl blivit ynka bättre iallafall!
Torsdag vare idag ja. Onsdag igår, å då var jag ledig, men den dagen gick fort också.
Gick upp 7 som vanligt, ut till hästarna. Sen när jag va klar va klockan halv 9 . Då fick jag för mig att jag skulle baka bullar för första gången. Var ju ändå hemma hos morsan, så tänkte jag kunde göra dom där..MORMORS BULLAR tillochmed...Såklart fattades det ju ingredienser, så iväg till affärn & handla lite smör,jäst & pärlsocker. Sen tillbaka & börja dega.
Mitt uppi allt, så kom farsan in & frågade om jag kunde köra in farmor till sjukhuset. Mitt i bullbaket. Men det var tydligen inte så bråttom . Så jag hann baka klart :) Sen iväg till lidköping med farmor då, hon opererade bort gallan för några månadersen, men hon var öm i magen nu & hade lite dåliga prover. Så hon ligger kvar där än, får väl se när hon får komma hem!
Efter lidköping åkte jag till mormor&morfar för & käka middag. Tog även med bullarna så hon skulle smaka av dom. MEN jag åt ju nån innan så jag visste att dom inte var lika goda som mormors :p Men man lär ju sig, nästa gång ska jag ta lite lite mer smör & socker, så blir de ännu bättre. Samt inte göra dom så stora, för då blir de ju fler, men trodde inte dom skulle svälla så hemskt mycket! YEY !
Sen åkte jag hem & vila tills älskipälski kom, sen resten av kvällen så kollade vi den nya serien Den som dräper, 3 avsnitt, sen va klockan 00, å dags för sängen. Jag somna rätt snabbt, & börja drömma massa konstigt från serien. Typ att någon följde efter mig & va äcklig... USch tur man hade älsk när man vakna upp :=)
HAmen damen . Nu äre slutt på skrivandet.
BAI

KevinMurphy

Här är lite produkter som är lite roliga & grymma!
1.
Young Again! Man kan ju höra på namnet nästan , vad dom vill få ut av den. Att håret ska bli/förbli ungt!
(Från Kevin.Murphy)
En uppbyggande, värmeskyddande olja
Young.Again är en viktlös leave-in olja.
Innerhåller "IMMORTELLE" (En blomma som har evigt liv & aldrig vissnar. Sägs innehålla hemligheten till evig ungdom).
Värmeverktyg som plattänger,locktänger,hårfönar eller färg startar en oxidationsprocess som skadar ditt hår.
Immortelle, bur oil och druvkärnextrakt hjälper till att motverka denna oxidationsprocess genom att injicera håret
med näringsämnen och antioxidanter. Resultatet blir ett näringsrikt,smidigt,starkt och viktlöst hår som känns
Young.Again.
Vill du ha slätare hud?
Testa att smörja in ansiktet med Young.Again. Young.Again har testats av flera frisörer runt om i sverige med
ett otroligt resultat på hur deras hud har blivit mjuk och välmående. Så unna ditt anstikte Young.Again och låt dig förvånas över resultatet.
Det kanske låter helt skevt att man ska pröva de i ansiktet, men kevinmurphys produkter är gjorda för hud, som hudvårdsprodukter. Det ska va så naturligt som möjligt, och även ett hår så tänker många bara HÅR, men där hårsäckarna sitter finns det vad ? Jo hud, och även håret ska behandlas med så naturligt som går.
Här är även en video på när kevin gör i ordning ett hår med oljan.
Young.Again <
Immortelle

2. Detta är en riktigt rolig grejj som kommer in i höst.



Det enklaste för er är att kolla på videon & se hur du kan få en annan frän hårfärg för en kväll & sedan tvätta bort de lika lätt som en makeup. Nästan som barnfärg sprayen, fast den färgar ju av sig på allt;D
COLOR.BUG <

3.

Body.Buldier
På namnet hör man ju lite, att det ska bli stort, musklerna i håret, haha! VOLYM alltså.
En grymm skumm, som växer i håret, funkar bäst på, tunna fina hårstrån, långt som kort. Den förtjockar håret en aning & ger volym. (Om man gör på rätt sätt) Som kanske inte alla vet hur man ska göra.
På videon här jag lägger ut sen, jag tycker han är lite överdriven med hur mycket han använder.Om du vill ha volym i botten så behöver du inte så mycket som han tar. Man behöver inte dra ut de i hela håret heller, utan kör mest i botten där du behöver de. Å det enda du behöver göra är att föna håret helt upponer , eller föna håret åt fel riktning, inte neråt, utan uppåt, det är då du får volym, Så enkelt var de. Man behöver alltså inte stå med en rundborste & slita gärnet av sig som han gör på videon, för vem orkar stå & göra så på sig själv? :>
Men visst blir det fint.
Här kommer videon.
Body.Builder <




De va några tips .
baaaaaaaaaaaai

Rusk

Ruskväder. Gillar inte sånt här, blåst & regn. De gör inte mina damer heller, så dom fick snällt äta frukost inne.
Jag är väl typ 'ledig' idag, har endast med datan så jag kan svara & boka in.
Häromdagen fick jag en väldigt rolig kund.
14-15 år, vit i hårbotten, längderna uppepå knallorange/nått inslag av brunt kvar. Resten av längderna lite mellan orange. haha så jävla mycket koppar! Ioförsig så är det ju det som är inne nu i höst ;D Även på killar, gillar de inge vidare men ;) Åter till kunden, när hon bokade tiden på telefon så frågade jag, ska du göra en färg eller flera? Men hon svarade en färg, så jag tänkte a de räcker med en timma. haha så kommer hon in och ser ut sån ihåret. ALLA kan misslyckas hemma med blondering, (vet inte ens varför någon testar) MEN iallafall, den här tjejen hade gjort samma misstag förut, & då hade håret gått av hur mycket som helst. Det stod hennes mamma & sa bredvid. Å då tror tjejen att jag vågar mig på & bleka hela hennes hår, när även denna gången mer än hälften av håret måste klippas av. Hon hade väl axelångt hår, men fy satan va dålig kvalité. Värre än svintotuggumi. Så vill dom oftast inte klippa sig heller, jag fick tagit liiiiite. Men de hade behövts rakas av allt uppepå egentligen..
Åså när man står där & frågar om de überdåliga håret, vad har du tänkt att du skulle få för färg idag & dom svarar blondt som i botten. Så vill man ju kräkas, de går juuuu inte!! :p
Ställer mig fortfarande frågan, hur tror man att man ska kunna bli blond när man är brunsvart hårig innan.  Varför bleker man hela håret själv, när man ser att man har olika färger i botten & i längderna, tror man då att det ska bli ett jämt resultat? . Håret på utsidan är ju dött och utsätta det för en helblondering så blir det ju mer än bara dött!
Aja, eftersom hon ville bli blond i framtiden, så kunde jag ju inte tona ner de så mörkt, men det såg ju lite bättre ut när de vita i botten försvann, men resterande av håret va ju inge vidare eftersom de va i så dålig kondition !
Man blir ju inte ännu gladare när personen i sig är sådär fjortistyyyyp, som inte säger något mer än jag vet inte, jag vet inte, stirrar på sina kompisar, som om jag vorde världens idiot frisör. :D HEJJA !
Dålig dag igår, fifan!
Även igårnatt, eller precis när jag & älsk hade somnat, så vakna jag upp utav världens jävla åsksmäll!! ÅSKAR de skrek jag samtidigt som hunden gick loss som en idiot med sitt skall! Älsk vakna också, skiträdd , men endast utav hundens läte . haha.. Jag låg iaf & lyssna om det kom någon mer åskknall, men icke. Tänkte vafan då måste de vart en älg eller råddjur utanför som brakat på någon grejj. Äsh vi våga inte gå & kolla, utan somnade om ganska snabbt. Inte mer med de. När klockan ringde halv 7, så åkte jag & vovven iväg till hästarna. DÅ ute vid min väg, så ligger det en bil i åkern, voltat många varv & ligger upponer helt MOOOOSAD! Där va den åskan, shit! Tur att han bara fått glasplitter i händerna? Låter skumt, av en sån smäll! Men det var ju tur! För annars hade man ju fått mer ångest av att man inte gick upp & kolla! Men bor man i skogen så är man faktiskt lite skrajj för ljud tyvärr..Så tur det gick bra(hörde de på radion en halvtimma senare)
Happ.
Kommer med lite nya hårtips snar..
bai

Fredagsmys

utan älskipälski.
Slutade lite tidigare igår, så åkte iväg & hämta doggen från dagiset, som blev glad att få komma hem tidigare :)
Sen hem & busa en stund, & ta in hästarna & grejjsa. Casillas fick va med hela tiden igår, och han skällde nog faktiskt endast 10 gånger. haha :) Inte lätt & va liten plutthund mot stora starka heeeestar ;D Men de går framåt!
När de va klart va de bara bege sig in & invänta morsan, som skulle köpa med pizza hem. GÖTT som faen!
Sen när magen va tjock va de bara landa i soffan(på golvet för mig & min rygg) & dega framför idol. Men jag säger då, fifan va världelösa dom flesta va igår. De va väl endast Amandorna som va bra. Sheet, uggla har ju ett radioprogram på fredagar på eftermiddagarna. Där sa han att idoljurryn var så hård förra veckan när dom sa att man måste sätta texterna, man får inte missa! Men de kan ju alla göra , sa uggla. Men han skulle nog inte utalat sig om de i radion igår, för se va som hände igår i direktsändningen .HAHAH pinsamt dåligt, förhelvete ! Ingen som vill sitta & kolla på folk som inte sätter texterna, dom har väl fan en vecka på sig att träna träna träna träna träna! OK om man missar nått, men att man inte kan mer än 'vill du ligga med mig då, om sanningens ska fram' som linnie sjöng igår, fifan va dåligt. Men hon åkte ju inte ut ändå ? Men ska jag va ärlig så va de rätt person som åkte, för hon har ju inte kunnat sjunga nått riktigt en enda gång. Jurryn skräpper om henne , wildcardet, som om hon va skitduktig, att hon va så bra igår. Men rumpa va de bara våran tv här hemma som hörde hur de lät ? Sheeeeet, nu får jag sluta klaga på dom stackars ungdomarna. haha 80 åriga tanten Bea stänger av nu . .. baI
btw, min kusin har fått en bebbe nu! Eller inte nu, men i onsdags fick hon en flicka! Med jätte tjocka goda kinder:) Längtar tills man får se trolleungen .
bai

Fin dag

Vackert väder hela dagen. Såna här höstdagar gillar vi mkt mkt mkt!
Gick upp tidigt som vanligt & fixa stallet, hästarna va ute halv 8, & stallet va la klart 9. Sen va jag tvungen & lägga mig & vila. Hjärnan va lite överstressad idag, men det lugna sig efter vilan & en ridtur på fina Prima, hemma hos Marie ! Så jävla gött & rida runt i skogen & bara andas luft! Jag va väl där vid 2, åkte därifrån vid 4, då jag mötte upp sandra, så åkte vi hem till morsan & tjöta. Sen hjälpte hon mig även med stallet & fixa med hästarna, mkt snällt! :) YEs, å nu har jag laddat ner massa desperate housewives & greys anatomy, så jag kan hålla mig vaken en stund, så graderna kan stiga i mitt lella hus. 15 grader i hallen nu, där är de ju alltid som kallas, då inga element e på, men i dom andra rummen, nu jävlar ska de bli varmt! Min rygg e ännu ondare idag så ska lägga mig raklång nu & blega serie . ..baais <:D

-trött

Lite smått sömnig ja, å så är min rygg knas igen . Har la bärt för mkt, men så fort de onda släppt, så ska jag börja träna ryggen igen . Men just nu gåre icke :) Har en pause från jobbet, svarar i telefonen hemma . Börjar 14 igen, med sofia :)
För tillfälligt sitter jag & käkar strawberry candies filled, och wildberry drops :p Såna hårda karameller med pulver på vettiii ;D 20 kr för 2st på ica, billigt e gött!
godantt

musika

Skön låt . Var väl även med i Idol i fredags :p Men han gjorde den ju inte lika bra direkt.
Har ni någon favorit i idol tro ? Jag tycker tjejerna äger mest i år, Båda Amandorna är grymt bra, samt Molly & Moa.

Titta

Ja titta dig i spegeln & fråga vem fan är du? Sen kan du ju skriva de till mig här sen :)
Trist väder idag, tyckte bättre om gårdagen, 0grader på morgonen vid 7 när jag gick till hästarna. FRISK luft :) Dock hade ju vattnet frusit. Jag hade haft slangen där nere vid stallet i 2 dagar, så frös de haha. Men det kommer det ju göra ändå igen,  så jag kommer bli gött stark av att bära hinkar hela vintern . heh. Lite jobbigt när man inte har varmvatten i slangen där heller, för man får ju ändå bära varmvatten & tvätta av supercpleriga benen :) Igår va nog första dagen som beauty inte hade stora kockler under magen . Men nu har det ju regnat igen, så lika leriga idag säkert. Ikväll kommer vetrinären hit, dom skulle tydligen operera en ko här som va dålig. Dom har börjat få något virus igen, kommer alltid nu runt hösten. Så kan dom bara dö helt plötsligt. Sjukt att dom inte kommer på något vaccin åt dom ? . Jaja, iaf när dom ändå kommer hit så tänkte jag dom kunde få vaccinera hästarna för den årliga hästinfluensan, så är det gjort..Hoppas dom inte kommer för tidigt bara så jag hinner hem o tvätta av dom.
Tror även lysell skulle komma & fixa håret i eftermiddag, nice då blire lite tjöt med henne :) Sen är dagen slut .
Måndag är alltid den sämsta dagen tycker jag, å söndagen kan va jobbig också, ångest hela dagen , nästan :p
Men igår va de ju gött väder så dagen va helt ok, & på kvällen drog vi till brorsan & kolla film & käka pizza . Fast Five blev det, har nog bara sett 2 stycken innan. Men denna va skitbra! :) Happ hepp hopp, ner & luncha djuren.
baii

en vecka sen

En vecka sen jag skrev här. Därmed en vecka sen jag fick hem hästarna. :> Dom har vant sig hyffsat bra faktiskt. Dom har hållt sig lugna. Förutom när dom ska in, då är min dam lite galen, är förmodligen då hon tappar sina skor hela jävla tiden, tråkmajja! . Men annars äre helt ok.Dom verkar tycka om varandra iallafall . När jag tar den ena & går med, så gnäggar dom direkt efter varandra. Men sen väl ute i hagen, då äre inte så noga, då kan dom båda 2 kicka lite smått. Märks ju att Beauty bestämmer, men inte så konstigt, 13 år, då är man en stor dam som skiter i småttingar :p Jag tar alltid ut Lilly först, & lägger alltid 3,4 högar med hö . Första högen är det mest i, den ska ju Beauty ha. Så därför tar jag ut Lilly först, för Beauty ska ju alltid köra bort henne från där hon äter. Så därför stämmer det bra att hon får den hög hon ska ha. hehe. Men lilla Lilly är ganska bestämd hon också, men hon är lägst i rang iallafall .
HAopp, min dam har även gått 68 dagar med bollen i magen. Om den fortfarande är kvar ;O Svårt & veta, men jag hoppas. 22 dagar kvar innan jag kan kolla igen . :)
Igårkväll va jag,älsk,marie & daniel på bio . Johnny English Reborn. .Jag älskar bean ;D men Johnny English 1an va snäppet bättre, men så är de väl alltid. Fast 2an va rolig den med! Antingen älskar man nog bean, eller så hatar man han :)
baiis

TJOHOO!

Jag e ett skakande asplöv idag...haha inte så bakis, men ont i magen & skallen är ond idag. Men är nog mest nervös för att hästarna kommer hem idag. Ska hämta min brötta om en timma. Så får vi se hur de går.. haha , hon blir tvungen att stå själv någon timma här hemma. Men det ska hon väl klara, det gör hon ju där borta ibland också. Men tänkte hon får stå inne & käka medans vi åker & kollar quarterdamen. Så kommer mammas kusin med den efter jag suttit lite på den . :p Hur ska detta gå. Kommer dom bita & sparka varandra tro ? ...blääe förhoppningsvis tycker dom om varandra .Tur dom inte har bakskor på iallafall :)
häpp .
btw igår va jag hemma hos Jenny & firade hennes födelsedag(som är idag), vi käkade gott hela kvällen & drack samt spela spel . Väldigt trevligt ! :)
baaauui

RSS 2.0