Nu mår man mycket bättre




när man fått sova lite extra . JA jag somnade tillslut. Drack upp mjölken sen började det regna lagom, så öppna dörren & somnade skönt! Vaknade nu för en stund sen, barnprogramet står på fortfarande. haha. Nyss var det Tjooorven korven :p  Så söt.
Jag har ingen bil här hemma, älski tog den till Troll igår. Men kommer väl & lämnar den sen, för ikväll ska jag ju köra mamma till sina 5 gamla klassvänner . 1 tjej hade hon nog inte sett sen hon var 16, haha fatta va kul . Det blir ju så om man bor i ett annat land eller väldigt långt ifrån:p Dom var tydligen det dära gääänget som inte var så pluggiga , så ikväll ska dom supa till & snacka minnen. Så då får man ju vara taxi såklart :) hehe. Jag undrar själv vilka vänner man kommer umgås med i framtiden, det är ju redan annolunda nu, så det kommer nog ändras en del mer , men vem vet , ingen som vet men minnen kan ingen ta ifrån iallafall :)

Happ, vad ska man göra under dagen tro.. Det blåser idag, så kanske inte så smart att lägga spår till vovvsen. Beror iof vilket håll de blåser & hur mycket & hur fort man går det. Fast det har ju regnat så då är det ganska enkelt för han juu. :p Ja de blir nog bra.
Huvudträningen är ju det bästa för att göra en hund utmattad . Mycket godis & ge de precis i rätt tillfälle.
Om man vill kan man ju skaffa en Clicker för att göra det enklare & som gör det enklare för hunden att förstå snabbt när den gjorde rätt . Gör hunden rätt, klicka till direkt & sen ge godis. Det är samma, det är ju enklare om man ska träna hunden på avstånd. Har man bett hunden stanna kvar, och man går iväg. Så kan man ju klicka när man är 20 meter bort, & då fattar hunden att den gjort rätt & kommer få godis. Samt då kanske den inte blir så uppspelt som om man står där borta & ropar'duuuuuuuuuuuuktiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiig vovve' Då kanske den rör på sig & kommer springandes för att få godis eller leka :p Bättre att klicka , sen godis, & seeeeeeeeeeeen hopp & lek & busa som ett as , haha. A de är en bra grejj iaf , smidig att ta med sig överallt också :)










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0