Snart slut på...

Lördagen. Mamms &  Papps åkte nyss hem, dom har vart här och käkat & kollat melodifestivalen + skidor.
Blev ju inget guld i skidor idag. Men tjejerna vann ju curlingen 2a gången i rad. Svinroligt ju :p hehe knepig sport de dära.
Jajao. Ska strax gå och lägga mig, ska ju upp tidigt i morgon. Runt 6 halv 7 blir det väl. Ska ju åka 8, så måste ju upp & gosa lite med vovven innan jag lämnar han hos pappa. Brorsan skulle väl åka dit & ta hand om vovven lite också. Så de blir nog bra. Horse showen börjar 10, sen hur länge det håller på vetefasiken ? :P
Ska nog gå i shoppppen där lite & köpa något till vovven iaf.hihi
Noe nu är det dags att sova. natti natt. baii






psssssssssssssssss. Ska allt förändras på en sekund, eller försvinner allt sakta...vilket är bäst tro .. ?






Fan vore världen utan musik?














Uffe & Ulla

Det var en gång en Gris som hette Uffe . Han ringde sin bästa vän Ulla, som var en tusenfoting. Uffe frågade Ulla om hon ville hänga med till stan & shoppa kläder . Såklart ville Ulla det. Fast som krav så ville hon att Uffe skulle komma, och hjälpa henne på med alla skor. Så då cyklade Uffe iväg till Ulla & knöt alla hennes skor. Sen satte han sig på cyklen och Ulla på pakethållaren & begav sig till stan.  Dom gick först in på HM , där hittade Ulla ingenting. Men Uffe han hitta en pjamas. Sen gick dom vidare till en guldsmedsaffär, där köpte dom var sin brosh.  Uffe tänkte pimp my knorr. Så han satte broshen i sin knorrsvans & log lyckligt. Ulla fnös och tyckte han var barnslig. Hon satte minsann sin brosh i ögonbrynet & tänkte , det är ju EMO jag vill va. Sån hon sprang snabbt in på en frisörsalong, färgade håret svart & rosa, grön, blå & gick och köpte en napp som hon sen sög på.  Woaalla, Uffe fick en chock när han fick se Ulla. Han tänkte ' jävla wannabetant' . Sen bestämde dom för att cykla hemåt.
Påväg hem började magen kurra på Uffe, så han svängde in till Abdullas piz . Han bad Ulla vänta utanför. Så gick han in själv & sa - hej loooo shoo kompis jag ha vill kebabpizzor 2 gratis.  Abdulla som var en mördarsnigel gillade inte hur Uffe pratade till honom . - Vad gratis, do ska få gratis, tänkte han & log. Så fixade han i ordning 2 kebabpizzor på 1 min & gav till Uffe & sa -varsogoood! Men det Uffe inte visste, var att Abdulla hade blandat i frätande syra i kebabsåsen .  :O
Sen skuttade Uffe lyckligt ut ur pizzerian & gav Ulla en pizza .
Mums tänkte Ulla och började äta direkt. Uffe var specialist på att cykla och äta samtidigt , så han trampade på & åt. Efter ett tag så började det brännas i deras magar. Tillslut så fanns det inget kvar av dom, bara en blöööt fläck. Men cykeln den trampade på av sig självt bort mot en ljusare värld.   Sluuttttttt






Fredagen här då .

Kom hem för ca 1 timma sen. Skönt med helg, mycket behövligt. Det känns åtmindstonde i ryggen, har ju inte tränat något denna veckan, så kan va därför. Ska göra de i morgon istället, är det tänkt nu iaf. Sen om de blir av är ju en sak. Varje Onsdag var det ju tänkt, och de har jag hållt länge :p Förutom i onsdags, för då träffa jag superman istället.
Jees, resten av helgen då. Söndag blir det ju gbg horse show med morsan . Ska bli mycket trevligt , hihi längtar.
Längtar även till malmö . Hoppas de blir myyys & inga sjuka vovvar .
hehe
Jag käkade nyss kvällsmat, det är inte socker det är salt :) Speciall mandelkrans. haha



Sen medans jag jobbade och väntade på att en färg skulle bli klar, så fotade jag mina vackra skor. haha de är ju bra att ena delen av skon inte har hår på sig.



baiii

Va skönt de är att vakna ...

när man har en mardröm. Det hade jag idag, fy satan det var nog den äckligaste dröm jag vart med om!
Blev våldtagen av min pojkväns kompisar , & min pojkvän brydde sig inte. Fuck va verkligt de kändes, även när jag vakna. Usch, varför får man såna skeva drömmar ? Hemskt ju .

Jaja, var ute på en liten promenix med vovven nyss. När jag gick utanför dörren och andades , så fick jag nästan chock och tänkte PLUSSSSSSSSSSSSSSSSS GRADER :D Jag gick in igen och kollade termometern, +1 stod de. haha men de kändes. Det blåste ingenting bara vårluft, skönt ! :)
Börjar jobba 10 idag, så ska åka om ca 25 min .

Btw de är fredag idag :) FREDAG .
baii

Natten snart.

Är jävligt sömnig, med tanke på att jag la mig halv 2 i natt & gick upp vid 6.  Fy va jobbigt det var, men de gick ju över sen när jag väl fick träffa min gulle :p Var väl hemma runt 8 här igen. Sen gick vi & la oss igen.  . Fick la sovit 1 timma eller något, sen kunde jag inte sova mer:( Så ska strax gå & lägga mig. Vovven är också trött nu han ligger bredvid o goosar..
Kollade på 2 filmer förut, det blev Bröllopsfotografen & 500 days of summer . Dom var helt ok, men inget sådär wooow, så jag vill se dom igen på direkten :) Men helt ok som sagt.

Just nu gör jag inte så mycket. Käka nyss lite till utav lasagnen, tog mexicansk lasagne sås idag,  men jag föredrar nog den vanliga..



Bjuuuder på en gammal låt också :p



Längtar till. .

IMORGON . :] För då ska jag träffa min lärkel. Inte setts på en vecka nu:O Minns knappt vem han är. hahah . Nooe, min lilla apa. Sakna sakna mycket !  Så i morgon blir det nog inte mycket uppdt här. För det ska bara myyysaas hela dagen lång, med massa filmer .  :) Wihooo . Frågan är om de är uselt väder på morgonen , för jag ska ju åka till Trollhättan & hämta apan först. Hoppas inte de är dåligt väder, för då blir de jobbigt. . . Pssssssss apor är sötast, så de är inget fult ord!
Ska kika efter lite filmer nu.
Baaai






Städkväll .

Jaopp, när jag kom hem så hade min mamma satt igång elden, så de var någolunda varmt här hemma. Sen när hon åkt iväg, så tog jag en dusch. Sen fick jag för mig att jag skulle städa . Phuuuh,  det gillar vi inte. Men nu efteråt känns de ju gutt.  Jag dammsög ioförsig bara allt & damma lite + så bytte jag täcken o lakan. Så nu äre fin fint :)
Tänkte inte skriva så mycket mer. Slänger in massa bilder på hur de ser ut just nu, kanske inte dom bästa men de får duga .
Baai



Utsidan, mörkt bild, jag vet.


Hallen, inget spec..  i bild, toan till vänster o höger köket



Minitoan, men oftast är man ju ensam på toa ? :D


Köket är myyys, speciellt nu när man fått igång tv där också, (syns inte på bild, de är en mirco pucko:p )


Vardagsrum allt i ett tvrum o säng. Vovvens pryylar ;p








Kanske ser skevt ut med tv, men de är perfekt;D För när man ska sova äre bara vrida burken åt andra hållet.






Bara för jag städa, så kom tandfeén med smasksnask :O

Pizzataaiiim ;D

Tänkte va så lat att jag köpte med pizza hem. Från Jans grill fd BG :p  Så jääävla goda pizzor han gör.
Jag och baby åt kycklingkebab med pommes sist, o jag blev nog förälskad :p Så jag köpte en sån pizza idag med.
Så just nu sitter jag och käkar & kollar Curling, vovven ligger bredvid också & smakar .
Baiiiiis



Så hääääääääääääär glada är vi :p



Tycker de passar bra med denna låt också . hejjaaaaaa ;p




Gäsp Gäsp Gäsp

Och gäsp gäsp gäsp . Tror ni jag är trött ? OOOm jag är. Har vart vaken 1 gång i timmen hela natten . Vovven har bara kommit & väckt mig hela tiden. För han är så rädd när han hostspyr, fick sitta & klappa & hålla han i tassen, som han slänger upp i min hand hela tiden. :p Som tur är så kommer det fortfarande inget slemm. Så han fick även sova i sängen när han ville.
Men såklart är jag jättetrött idag, roligt & jobba då . nej, tur att jag hade lite längre lunch idag, börjar 14. Så ska äta & gå vila strax.  Sen sluta jag även runt 5, så det blir en lugn kväll.
Gäspbaiii


Då var man hemma

igen, efter att ha sovit hos morsan. Blev väckt då och då, av vovvsen som gick runt o vandra med en nalle i munnen.
Men tillslut fick man sova, sen på morgonen så typ hosta han hoskräktes men inget kom. Ni vet då man tror dom satt något i halsen.  Men men tänkte inte mer på de.
Sen senare på dagen så börja han hosta riktigt mkt, så ja nu är det väl kennelhosta igen han har fått. :/ Tråkigt, men han är ju vaccinerad mot de, så hoppas det blir lindrigt. Det kommer inge vitt slemm än iaf, han sover mkt.Men när vi e ute, så tror han ju de går att slänga sig i snön o dyka som vanligt? Ickee dumma hund! :)
Iallafall, vi har kommt hem nu. Svinkallt, runt 8,10 grader är de inne. Men har tänt brasan nu så försöker få upp värmen. Har även duschat i eldande vatten, haha de rök som bara den. Men sköööönt som tusan!
Ska nog även ta och göra lite paprika/chili/kalkon toast , börjar bli hungrig. Vovven får väl få makrill i sitt foder, så kanske han blir glad .

Hade ju även tänkt åka till Trollhättan idag, men har vart fruktansvärt trött hela dagen, & sen nu när vovven blev sjuk, så blev det inte av. . Saknar min Sman ju <3, inte setts sen i onsdags :(

Jaja nu ska jag dra mig till köket o fixa käk. baiii


Lite fula bilder också, här har jag försökt få in så mkt vedträd som möjligt. En jäkla röra :D



Oså, min lilla sjukling som nannar :)





GÅ lägg dig.

MM , jag ska göra de strax iallafall :)
Sitter hemma hos morsan o kikar lite, kollat längdåkningen med herrarna, osguld osbrons. hejjaaa ;D Nu är det Curling på tv, men sverige var dåliga idag.
Aa, har ju som sagt vart på kalas ikväll, gött som fan med smörgåstårta . Sen var det ju tänkt att komma hem också, men min framfarsväg blåser igen på 1 minut. Så de va ingen som skottat när jag kom, så jag fick åka hem till morsan istället. Får åka hem i morgon istället , hoppas dom skottar lite oftare då .
Åkte förresten skidor förut, hahah, gudars va jobbigt de va. Hade ändå flexikoppel på vovvsen så han drog ju lite, men inte fan gick de fortare för de. Jag ska nog hitta någon bättre backe i morgon . :)
Näe nu är det dags för att sova. Ögonen somnar .
baaai

Hej mitt vinterland c[:

Fiiiiiiina fiiiina snö.  Tänk att de blev lite storm änd å :p Men nu verkar det ha lugnat sig.
Jag gick upp redan halv 7 i morse, tände brasa, för idag är det ganska ganska kallt ute också. Så det drar in massa kyla. Sen var jag ute med vovven, & va roligt. Fick börja med att skotta så jag kom ut. haha :D vovvsen är överlycklig, han simmar i snön.
Sen vart jag till brevlådan, sen in & betala massa räkningar. Bruka göra de direkt, så slipper man se dom där stackars papprena. .
Vid 11 så tänkte jag vila lite, för då börja jag bli trött. Somnade en stund, vakna sen somna jag. Sen hörde jag bara hur vovven skäller som ett aaaaaaaaaaaaaaas.  Herregud vem är här nu tänkte jag, jag va helt borta så jag låg kvar & gick inte upp. Hade ju knappt kläder på mig. haha sen hörde jag att de började dunka på taket.  Så då gick jag upp tog på mig ytterkläderna & gick ut. De va dom som äger huset som börjat skotta av snö på taket. Från framsidan ser det bra ut förutom över verandan. Men på baksidan shiiiiiiiiiiiit, de va ju fan 1 meter snö på höjd djup ? . haha. Så jag tänkte jag får ju hjälpa till, så Bengt stod längst upp på taket o skyffla, sen skyffla jag vidare. Eftersom snöjäveln inte kunde kana hela vägen ner. . haha. De tog nog 1 1/2 timme minst.  Men nu är det ju av iaf, så nu rasar taket nog inte in .
Men satan va kallt de blev, sitter här inne nu & äter varm Ost & Broccoli soppa. Mummma :)
Ikväll är det tänkt att brorsan ska ha sitt lilla 25års kalas. Hoppas vi kommer ut bara, för smörgåstårta är aldrig fel . hihi.


Lite bilder på Snööööön då ;D


Detta är innan vi skottat ner taket





Osååå efter ;D




Det är lixom som 2 berg, med liten väg emellan, så funderar på att bygga mig en iglo som Eva sa jag kunde göra. hehe, näe nu kallnar soppan
BAAAAAAAAAAI
'




Fredag Fredag Underbara Fredag

YEEEEEEEHOOIII.  Fredag och ännu mera snö snö snö :)
Jaja fredagen är underbar iaf. Datan i knät & kaminen brinner, lets dance är på, vindruvorna bredvid mig. Kanske snart ska ta till chipsen också, för ovanlighetens skull;D För jag äter ju lixom aldrig chips, host... Slår väl över kanalen till OS snart. Börjar bli ganska skoj med OS ändå, haha .  Det enda som fattas är min sötnöt..<3

Ååh , förut så åkte jag ju hem lite tidigare från jobbet, såklart så är fartkameran igång. Såklart blixtrade :/ Körde bara i 10 över, men ändå de stämmer säkert inte & så är det väl dyrt utaa helvete.. ! Räcker de inte snart ffs. Åhh va irreterande, får hoppas att jag är suddig.  Dom bara vill ha pengar, dom kan väl fan ta fast alla cpdumma människor istället. Jag som är så snäll  ? .  haha
Phhh, ja nu har jag fått klagat lite, så nu räcker de. Jag ska inte klaga på snön heller mer. hehe, jag ska nog åka skidor i morgon , i snöstormen. Om de ens blir någon storm ?.

Nä nog om tjöt. Baaaaii .

Snön är vacker men...

kylan gör ont . Så jag hoppas på lite värme snart, för mina elräkningar är inte att leka med :(Jag sänkte ner elementen ännu mer förutom 1, efter att jag sett räkningen idag igen. Så nu i slutet av månaden kommer jag väl få betala ca 8,9 tusen för alla räkningar som kommer. För alla onödiga ska ju komma samtidigt såklart?. . ROOOLIGT..
Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, just nu har jag 14 grader i hallen, & här inne i sovrummet, jaa de är nog snart lika kallt! . Men men, jag ska gå upp kl 06 i morgon så jag hinner elda lite innan jobbet, så det åtminstonde
blir lite värme. . Det är ju inte stor idé att börja elda klockan 22 på kvällen, när jag ändå ska sova nu. Man orkar ju lixom inte gå upp 1 gång i halvtimmen & kasta in mer ved, NEJ! Om ändå superman kunde va här o värma mig nu.  haha :( träffade han förut, min sötenoos, vi flög ett varv runt månen btw.
Träffade även Jenny & Sandra förut, de va myysiit & fika lite. Men alltså drick aldrig Cola innan du dricker kaffe & drick aldrig cola efter kaffet . HAHA, jag pissa innan jag stack ifrån Sandra. Det tog ca 15 min sen va jag otroligt pissenödig igen, höll på & dö i bilen till överby.  hahah så de ska jag aldrig göra om :P koffeiiiiin.

Näää godnatt på er.




Tjockisdagen & Födelsedag :D

Jajamensan, har ni ätit några semlor tro ? De har jag, 2 stycken idag faktiskt :O hihi .
Har ätit ganska många semlor i år, de är ovanligt. Men de är ju så gutt.
Idag har jag annars jobbat. Sen efter så handla jag en ljuvlig kyckling. haha , den lukta så gott så jag va tvungen att köpa ^^ . Spaghetti & kyckling nam nam .
Så nu sitter jag & vilar magen bara & kollar lite OS . Tänk om jag hade vart med där, jag hade vart så jäkla bra ! :) haha .
Yey, i morgon är man ledig. Då ska jag träna som vanligt, sen bär det av till trollhättan. Köpa present till brorsan som fyller 25 idag. Grattis till han :P Vi firar han inte idag, utan de blir på lördag. Då blir de nog massa tårta!
Frågan är bara vad man ska köpa till han. Hmm, men jag hittar nog något bra . Ska även kanske träffa Jenny i morgon . & Superman såklart, min gulle .

Nää nu ska jag se om de brinner där inne i brasan, svinkallllllllt här hemma.
Baiii

Tyvärr Tyvärr

så har jag inget mer att säga, mer än att jag är cpkär i superman.
tack o adjö. godnatt också för den delen. DEPP SÖNDAGSKVÄLL .

Det är lördag , vafan händer?

Jag är vaken redan och klockan är 06:53. haha iochförsig så har jag vart vaken sen halv 6. Varför jag vakna, var för att jag hade en jätte lång mardröm. När jag vakna så låg superman bredvid mig, & jag tänkte som man brukar'ååh de var bara en dröm' ! :p  Så nu sitter jag här och blegar. Men jag har börjat gäspa igen, så det är väl dags att gå och lägga sig nu igen. Även fast jag la mig klockan 21 igår. hahah blev skittrött efter all tacos vi åt igår, som tur blev det över så vi kan äta idag igen. Muuuums. :P
Näää nu ska jag gå och peta superman i örat sen sova. NATTi

Ingen Rubrik

Godmorgon . Gick upp för en timma sen ungefär . Jobb som gäller idag, sen ikväll blir det att hämta vovvsen på dagiset, sen åka med han till brorsan. För jag ska till Swania idag med morsan, på visning med American Crew.  Hoppas den är bra nu bara, hatar när de är någon långtråkig gubbe som pratar så man inte förstår. Jeej :>
Sen efter det ska jag åka & kidnappa min superman i några dagar . hihi, myyyyssiit!  Det blir nog även mc donalds på vägen hem, för vetefan om vi får någon mat på Swania ikväll .  Löseee saaaj . :P
Baaaii baaaii

Kuckeliku klockan är lite över sjuu

Tjoooo.  Sitter i köket och väntar på att min mat ska bli färdig.. Gjorde klyftpotatis, kyckling med äpple& currysås, som för tillfälligt är i ugnen.... De fula med att laga mat, är att det tar sån jävla tid innan det blir färdigt. Så nu sitter jag & tjuvar massa klyftpotatisar ju.. :/ Jaja några blir nog kvar till kycklingen.
Annars så fick jag ju städat idag, så nu ser det ganska fint ut igen :P Sen så tränade jag, såklart duscha jag efteråt:P Men det var ju fan ingen njutning av duschen direkt. Jag hade väl spolat liiite varmvatten innan jag duscha. SÅ när jag tvättat håret en gång, då jäääävlar försvinner allt varmvatten. :( Buhuuuuu va ledsen jag blev. Tänkte vafan orka tvätta sig i kallt vatten. Så jag stod där & vänta lite. Men icke då, varmvattnet kom aldrig tillbaks. :p Så ja, jag fick duscha i svinkallt vatten, det är inte de att de är lagom kallt. Utan iiiiiiiiiiiiiiiiskallt ! Skrek som en idiot där inne i duschen. hahah.
Nog om de. Sen åkte jag till Grästorp för att gå en promenad. Gick väl i 1 timma, runt lite överallt.  Skönt var de.
Sen hämtade jag ut mina biljetter på ica, wiiiihoo ;P , handlade även lite skit, t.ex fågelfrön till pippifåglarna. Har ju hängt upp massa talgbollar, men det är tydligen något fel på dom i år. Dom fryser och är stenhårda. Så jag tänkte va snäll & köpa lite solrosfrön då, eftersom det finns en del fåglar häromkring i skogen.
SNÄLL säger jag som snart ska käka en kyckling ? hahah .
Baiiiiiiii




ÄGGPRUTT

kanske de kommer senare :P Sitter och äter äggsmörgåsar nu. Gott gott. Men får väl se va magen tycker om de sen. haha rap.
Har börjat städa lite grann, sen kom jag på att äta är nog bra först, annars somnar jag väl sen när jag ska träna.
SÅÅ NEJ jag ska inte bli sittandes här nu som en nörd, för då blir jag väl aldrig färdig med städningen. Har lagt in massa goa trance på spotify , så nu går det nog extra fort att städa.
baaii



Slutet är nära..

På denna dagen alltså , mindre än 1 timma kvar. Så vad har man gjort denna dag egentligen? Jo jobbat som en griiis. Sen när jag var klar, åkte jag hem till morsan & tog en promenix med vovvsen. Sen gick vi in & sticka. Min superman brukar kalla mig för kärring nu för tiden. Underbart tycker jag. hehe
Halsduken blev färdig idag , så nu blir det dags att börja med vantarna då. Fast det hinner jag nog inte i morgon, för då är jag ledig, haha :p Ska storstäda i morgon,ska även försöka få upp mina  2 vackraaaa tavlor som jag köpte för ett tag sen. Sen blir det att gå långpromenad+ lyfta lätt skrot & cykla :p Men först och främst så ska jag ha sovmorgon!!! Fan va skönt det ska bli. .
Näe nu har jag inte mer att skriva. Slänger in lite sköna låtar istället.
Baii

En liten rolig farbror i videon , haha :p























Godmiddag Körv

Yes, är hemma hos morsan & käkat köörv. Börjar jobba halv 3 igen.  Sen slutar jag vid 7. Jobbigt, för idag är jag verkligen trött. Sviter från helgen antagligen. :)
Ikväll ska jag gå lägga mig tidigt har jag tänkt. Hoppas det är dåliga program på tv, annars glömmer jag av att sova.
Men antar att det är halv 8 hos mig, sen brukar de va något vid 8. Spårlöst ? haha jaja. Förresten igår, när jag gått och lagt mig vid 8 i sängen. Stickade lite, kollade tecknat:P Sen var det ju blåsningen. FAN va bra det var igår. haha skratta som fan åt, speciellt åt hon Tina eller Nina, va hon nu hette. Att hon gick på att hon styrde en robot i polen. ^^
Sen somnade jag en sväng & sen knackade de på dörren & fönstren. haha blev lite rädd så jag ringde superman ;P Tänkte ifall att de inte var han. Men de var det juuu, så då var min söndagkväll räddad :) Tack baby.


Noooe nu är det dags att sluta skriva innan ögona stängs. Ska busa lite med vovvsen nu . Baiii

Sån där söndag ni vet...

En deppsöndag. Hatar söndagar & hatar måndagar.. Helgen går så jäkla fort alltid ! Men de är väl bara hänga i, det är väl snart helg igen . ? Jeej . Just nu sitter jag och äter en ica pizza , väntar typ på att datan ska dö snart. För jag mitt smarto glömde laddaren hos morsan. Jag orkar verkligen inte åka och hämta den :p Så jag får väl titta tv & sticka på min halsduk, snart är den också färdig. .
Förresten idag bokade jag biljetter till  Göteborgs horse show. Äntligen !  28 Februari blir det att åka iväg med morsan.. Något att se fram imot iaf :)

Näähä nu är det nog dags att publicera annars försvinner väl detta tråkiga . haha

BAI för ikväll.

Hemma från ...

Ljuspartyt. Fick köpt lite till salongen, och 2 paket med 12 st småljus i varje. En doft med Jordgubbsrabarber och en med svart körsbär. Ljuvligt goda. Sen så köpte jag en present till mamma också. Som kommer lägligt tills hon fyller år. . åååh de fanns hur mycket fina saker som helst. Så jag kommer absolut köpa mer därifrån, än från andra ställen.  Mycket bättre ljus de här. Okej dom kostar endel. Men de är de värt, då dom brinner längre och ljusen blir inte fulla med stearin som flyger åt alla håll. :) Så det var en trevlig kväll hos Sofia, med goda smörgåsar, te, grogg, melodifestivalen, godis och nintendo wii . c[: Underbart!

Det enda som fattas nu är min älskling som är långt borta åt helvete... <3

Förresten här är dom två låtarna som gick vidare till globen. Enligt mig var det dom bästa :)
Det blev bara lite utav Olas låt, för jag hitta inte Salem Al Fakirs låt.






Härlig sovmorgon ?

Men nej. Telefonen ringde om och om igen, från 7 halv 8 - 9. Jag svara inte, för vem orkar resa sig upp ur sängen? Vill någon något så får dom ringa min mobil för den är åtminstonde i sängen! :D Och vem skulle ringa mig på hem telefon lixom ? haha.
Så jag skeeeeeeeeeeet it. Började få sådär smått ont i huvudet varje gång jag vakna av att de ringde. Men får skylla mig själv när jag inte svarar. Det ringde iaf tillslut på min mobil, då svara jag inte heller. För då sov jag och drömde att det var en kund på salongen som ringde. haha. Men när jag vakna så fick jag se att de va farsan som ringt.. Så då ringde jag upp, o morsan svara ? :O Hon sa att hon var sjuk. Då säger jag - vafan säger du inte de för då?.  hahah. snällt va.. Så ibland kanske man ska svara även om man inte orkar? hmmm . :p Hon behövde bara hjälp att få tag i en kund , eftersom hon skulle jobbat idag.. Men det löste sig nog för nu har de inte ringt på ett tag..
Sen blev det till att gå upp och gå ut med vovven. Att han älskar snön så förbaskat. Det gör jag väl med, men inte så att jag vill sticka ner hela huvudet i snön  o frysa näsan av mig, o stå med rumpan i vädret. Eller gräva ner sig helt. Det är ju svinkallt ^^
Men han är glad iaf, de är ju huvudsaken .
Så va händer mer idag då tro ?
Jo just nu äter jag. Sen så har jag satt på kaffe, så huvudet blir lite piggare. Sen har jag tänkt sätta mig och sticka min andra påbörjade halsduk. Första blev så bra, så jag får göra en till, hehe noe men det är faktiskt roligt. Tänkte jag gör en halsduk till så jag kommer igång lite mer. Sen ska jag göra tumvantar till superman, får hoppas att tummarna blir åt rätt håll då bara . =)
ÅÅÅ ikväll så blir det ljusparty hos Sofia. Ska bli roligt o se vart dom bor . Får hoppas jag hittar något sniffisniffgott ljus .

Noe dags för kaffe för kärringen.
baiii








Fredagsmyyyyyyyyyyyyyyys !

Ja sist jag skrev skulle jag åka & lämna vovven på dagiset. Men tror ni de gick vrida om nyckeln så bilen starta? NEJ . Cpskit va arg man blir när det inte blir som man tänkt sig! Tur jag bor närmare mamma nu , så jag kunde ringa hon o få åka med hon. Men såklart blev jag försenad till jobbet eftersom klockan blev ganska mycket, innan jag lämnat vovvsen. Får hoppas på att pappii fixar bilen i morgon. För bil de klarar man sig inte utan, inte jag iaf :)

Trodde de inte skulle bli så mkt fredagsmys idag.Men min superman kom & kramades lite. jippiii <3 , men nu sitter man o saknar igen. . .

Dags för sängen kanske? Är otroligt trött. Godnatts!

Äntligen Fredag !

Wiehoo . FredagsmysFredagsmysFredagsmys.
Fast det är ju såklart jobbdag först . Ska strax åka iväg och lämna vovven på dagiset, men han e trött idag. Ligger på mig i soffan o nannar.  :p

Lyssnar på nyheterna på tv också. Dom sa just att, det begått ett hedersmord i Turkiet.  En flicka hade anmälts försvunnen för ca 40 dagar sen. Flickan blev levande begravd under ett hönshus, i sittande ställning med händerna knutna . Bara för hon haft killar som vänner .   Pappan och brodern sitter nu häktade.
Men jag blir fortfarande lika förvånad över sånt här. Det är sinnessjukt hur rubbade dom är i huvudet ! Hur kan man göra så mot sitt egna barn! Som är ens allt ? . Fattar fan inte... Ett skott i pannan förtjänar dom inte ens, dom ska lidaaaaaaaaaaaaaa lika mkt som hon fick göra!


Noe nu måste jag sticka iväg.

Här kommer en fin låt iaf :)





Fotbollsnördar . c(:

Har laddat upp lite bilder på stjärnorna.  Så vilken frill passar dom bäst i, eller kanske ingen alls?  :p





Ronaldinho



Henke Larsson



Ronaldo



Christian Ronaldo




Zlatan Ibrahimovic




David Beckham



Iker Casillas












Natten är ung ?

Men inte för mig. Ska strax gå och lägga mig. Är mycket trött i ögona, efter att ha suttit i Playtown med älskling i några timmar .  Men de va ju jag själv som ville dit, så får skylla mig själv. De va skoj & döda lite :)

Sitter och lyssnar på denna sköna låt, som jag hörde på radion här om dagen. Det var någon som ringt in och frågat varför dom bara spelar den med Jason Derulo, och inte med 'orginalet'. På så vis fick jag tag i den.
Båda är sköna iochförsig. :p
Nog om det. Nu ska jag gå och fimpa. Natti










Godmorgon Vinterdag

Det var väldigt vad det snöat idag. Fick börja morgonen med att skotta fram mig själv. Sen när jag åkte hem till farsan, då kör man såklart fast direkt. Tur jag hade med skyffeln i bilen. haha ;D Men sen tog farsan traktorn o skotta bort. Då gick de mycket fortare..

Så nu är jag här för att träna lite i deras lilla gym. haha snart är jag bodybuilder.. not.. tycker det är äckligt med så mycket på killar faktiskt. Finns väl tjejer som ser ut så också, men då ser dom ut som killar .
höhö, noe nu har jag fan suttit här en timma o inte gjort ett piss.. Så det är väl dags att börja nu. Få nog springa på dass först o lägga en chokladklick.
baii baii




Vovvarna bus !

En busig dag med Emelys vovve Buddah :)
P.s det är Emely som vandrar omkring med ett täcke på huvudet .



TJENA . c(:

Då var man här igen då ? Jag undrar själv varför, men vi får se hur länge den håller denna gången! 

Tänkte börja med att skriva en ful välkomst saga till er. hahah denna är mest till Emely .




WALLANDERBARNETS ÅTERKOMST .


Klockan var 06:40 . Wallanderbarnet gäspade så stort att man såg matrester från 3 veckor tillbaka. Precis när hon skulle gå upp ur sängen, så började de dunka på taket. Wallanderbarnet blev så rädd & flög upp ur sängen. Alldeles för fort, så de slank ut en fis där bak.  Sedan undrade hon vad de kunde vara för något som dunka, så hon kikade ut genom fönstret.
Och vaaaad fick hon se. Jo det ramlade marshmallows från himlen, mitt på hennes tak. Wallanderbarnet sprang till köket och hämtade sin superduperstora stekpanna XL . Sen sprang hon ut i trädgården och klättrade upp för taket med ett leende på läpparna. - Äntligen en söt gratis frukost, tänkte hon. Sedan ställde hon sig upp på taket och väntade på att se hur stekpannan XL fylldes med marshmallows.  PAAAAAAAAAAAAAAAANG sa de, och första marshmallowsen hade trillat i stekpannan. Wallanderbarnet blev så lycklig att hon snabbt kasta den i munnen och tog en tugga. - Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj som fan!! skrek de från Wallanderbarnets mun. Men det var inte Wallanderbarnet som skrek, utan det kom inifrån munnen. Rädd som hon blev, spottade hon ut marshmallowsen i stekpannan igen. Och vad var deeeeet? Jo en liten ynklig slemmig snigel som skrek.. - Vafan håller du på med, du har förstört mitt hus!. Wallanderbarnet blev så äcklad att hon fick  kvälningar, men hon spydde inte. Hon bad istället om ursäkt för att hon tuggat sönder snigelns hus & förklarade att hon måste sett fel. Snigeln muttrade för sig själv & sträckte fram handen och sa- Goddag jag heter Stig-Olof , det är egentligen jag som ska be om ursäkt för mig och mina snigelvänner. Sen förklarade Stig Olof i 30 min varför det flög sniglar på Wallanderbarnets tak.
Ja, Stig-Olof var en aning seg i huvudet, men tillslut fick han sagt det han skulle.  Vilket var, att Stig Olof och hans vänner tränade backhoppning från en stor ek. Men alla hade flygit åt fel håll med skidorna, och därmed landat på Wallanderbarnets hustak. Ingen stor skada skedd, förutom att Stig-Olofs hus var förstört. Men då kom Wallanderbarnet på en fiffig idé. Om hon hjälpte honom att bygga ett nytt hus, så skulle han såklart ha inflyttningsfest, och på inflyttningsfester finns de marshmallows tänkte Wallanderbarnet. Så hon sprang och hämtade spik & bräder och påbörjade sitt arbete med hungrig mage.

Snipp snapp slutt så va fula sagan slutt.










RSS 2.0