TELE2

Kan ju ta sig i rompan. Dom behöver ju inte stänga av mitt kontantkort innan de andra funkar, kunde la stängt av de efter, men de kanske inte går? ÅH, störigt. Nu kan jag ju inte göra något alls .Ska de va så jävla svårt & flytta över ett litet nummer ... Å härom dagen trodde jag min dator pajja också. Då blev jag nästan ledsen, haha. Nog för att den inte är helt 100, men den har ju ändå funkat. Men jag tänkte om jag väntar hela dagen & försöker starta den senare, så funkar den nog. Å de gjorde den, när jag då märkte att dubbelsladden till laddaren inte satt i, därför funka den inte. Smart kan man vara ibland, men inte alltid. Kanske borde bli blond? Näe så roligt ska vi inte ha. Undra vart alla blondinskämt kom ifrån.För är dom blonda så jävla blåsta egentligen ? :>

Dagen D

Godmorgon. Var inte så jobbigt att gå upp 6. Har gått riktigt bra att vänja sig vid sommartiden med. Det brukade det aldrig göra förut. Men nu är jag väl van att gå upp tidigt.:) Lika bra de, så man får saker gjort. Å idag behövde jag va klar tidigt, eftersom vi redan ska åka vid 10 . Farsan har det nog stressigt hos kossorna nu, men morsan är ju med ute & hjälper till, så dom blir nog klara i tid.
Det blir ganska många handskakningar idag också, 60 pers skulle vi bli efter begravningen, så de blir nog bra.
Morsan tyckte de skulle bli jobbigt idag, å för inte tala om hur dåligt farsan mått de sista nu .
Men då sa jag ,tänk på när farmor åkte polisbil efter hon kört ner i diket. En gubbe hade stannat & tyckt hon verka konstig, så polisen kom, trots att det bara va 1 km hem. haha.  Så körde dom henne hem för hon var chockad, eller dom kanske trodde hon va påverkad.. Å när dom gick till ladugården för att berätta för pappa, så hoppa farmor upp emellan poliserna & skrek'tjooooooooooooooooooooooooohooooooooo' som en överasskning, typ jätteglad! hahaha, farsan undra va gööör hon . haha . Så man får tänka på dom skojjiga sakerna hon sagt/gjort . Samma med fartkameran efter vi vart på bröllop hos min kusin . Så skrek morsan ' fartkaaaaaaamera' Å pappa reagera för sakta, så kameran tog kort. Å vi bara neeeej nu blev du fotad. Så ropar farmor efteråt högt 'VA, va säger ni, va de någon som tog kort!?' Fast då kanske hon va lite rund under fossarna också. ;)
Eller när hon tagit ur sina tänder på kvällen, så har hon sagt till farsan varje gång'nu ser jag ut som en höneröööööv'! haha sånt får vi tänka på idag, så ordnar det sig nog!
Ha de bai .

Ledig dag..

Ledig dag. Som började med hästarna såklart. Efter de ringde jag tele2 & fick ställa min fråga efter ca 25 min, helt ok:) Eller inte, var skitenödig som ett as, när det var typ 5-10 min kvar i kön, å då kunde jag ju verkligen inte lägga på, för inte orkar man ringa upp & vänta lika länge igen. Så näe de va bara att trycka in körven. Muhaha.
A tillslut så svara ju någon & talade om att mitt abonnemang inte kommer gå igång förrän i morgon, för då har de tydligen gått en vecka. Tycker inte de borde ta sån tid. Har bytt fram å tillbaka nu varje dag för & se om de funkat. Gäsp. Jaja i morgon då kanske man slipper läsa 'endast nödsamtal' igen .  Jag var i Troll förut, skulle hitta begravningskläder till i morgon. Eftersom jag typ inte äger mer än ett par svarta byxor, så tyckte jag de kändes lämpligt att köpa något lite mer 'finare' i svart. Så hade jag kollat ut en klänning på Gina tricot hemsida, som jag tänkte den har dom säkert i trollhättan . Men näe hittade den inte, så skulle jag få fram den på mobilen & visa någon som jobba om dom hade den. Men då så typiskt att mina pengar på kontantkortet tog slut , så fick ju inge surf, men hon sa att jag skulle komma tillbaka om 30 min, för då kanske dom fått upp dom nya grejjerna. Så jag gick ut, å kom på att jag måste ringa farsan, så han kunde gå ge hästarna mat. Men med vadå, hade ju inga pengar, surt & köpa till kontantkortet när jag ändå ska byta till abonnemang i morgon. Men fick köpt de iaf, vem ska jag slööösa 75 spänn på idag? Någon med 3, typ Marie? haha. yey, fick ringt farsan & sen skulle jag kolla hemsidan igen hur klänningen såg ut.. Då hade de kommit fram fler bilder på den, å jag som trodde det var en dragkedja ibak som va nerdragen, visade sig att den skulle ju va så nerdragen. haha jag & min syn. Men inte fan skulle jag kunnat ha på mig en sån här under..å dessutom så kort. Hatar kort som sagt! Så då sket jag i att gå in på gina igen. haha :D
Fick bli HM istället, där jag hittade en svart som gick under knäna, & en svart kavaj.
Så nu va de fixat iallafall. Får se om morsan godkänner´t !
Känns lite jobbigt in för i morgon,men de klarar vi!
Bestämde ju mig för att inte gå in & se farmor när hon dött. När jag var 12 år, skulle vi hälsa på farfar på sjukhuset, så hade han dött precis när vi kom dit. Å den bilden av honom är det enda jag sett i fortsättningen. Å de är inte så trevligt att ha en sån bild kvar. Så därför kände jag att jag inte ville förstöra mina bra bilder av farmor..
Men så dagen efter så ångra jag mig lite, å morsan & farsan gick in dit & väntade på begravningsgubben.
Så kom brorsan hit , å då tänkte jag, på mig själv & han. Han hade nog aldrig sett någon död, å de kan vara nyttigt också. Så vi gick in till farmor iallafall. Å de är ju inte så farligt egentligen, de är ju så livet slutar! Men just den där bilden av hur man ligger där blek , ögon,mun öppna. Jag gillar inte den bilden, när dom nyss vart så fulla av liv, så tar de bort den känslan o bilden . ! MEN nu gick det bättre denna gången, har faktiskt fått tillbaka flera minnebilder än bara en & de kan ju va för att farfar alltid var sjuk under min uppväxt, så de är väl det enda jag minns. Så jag är glad att jag gick in iallafall! Döden drabbas vi ju alla av, för eller senare.
Some die young but you better hold ON! som laleh sjunger!
Men vissa gör ju tyvärr inte det, endel blir sjuka, endel blir drabbade av någon olycka , endel tar sitt liv.
Dom som tar sitt liv, framstås alltid som fega. Fega för att dom lämnar alla dom närmsta i sorg, för att dom inte söker hjälp, eller tar tag i sitt liv. Men det är ju lätt att säga, eller hur ?
Har man kommit ner i den djupaste depression, när man inte vill prata med någon om sina tankar, när pinan har ihjäl insidan, så är man ganska djupt nere, vissa är starkare och vissa är svagare. Å det är jävligt synd, men för dom svagaste är gränsen inte så lång, å efter den så finns det ingen snabbare utväg än döden som hjälp!
Tyvärr är det så här för många, många, många. Hur många tar inte sitt liv om året ?.. Skrämmande!
Vissa som drabbas av sjukdomar eller olycka, dom kanske verkligen vill leva, men dom kan inte, för dom kan inte bestämma det själva. Men den som tar sitt liv, den har valt & bestämt det själv?!  Men man är ju på ett sätt sjuk då också, å vissa har inte orken för att bli friska..Så att dom är fega, de kan jag nog inte hålla med om heller.. Alla vi människor är olika, alla tänker olika, så ingen kan säga vad som är rätt & fel heller.
Jej, nu blev det väldigt långt inlägg med mycket tankar. Just därför jag skriver, för att bli av med dom.
BAI . Å ta hand om er & era nära&kära gott folk. <3
Så nu avslutar vi med en låt jag älskar! + en cover. Låter ju lite som blinka lilla stjärna i början i pling plonget;)

Måndag igen.

Söndagen igår tillbringades både inne & ute. Fick tvättat min sketna bil, så nu är den ren & fin igen. Sen när jag kom hem så fick jag se 2 baoutaaastora godispåsar hemma. Då blev jag löcklig, men har än inte smakat på en enda ur påsen. Hann väl helt enkelt inte. Blev tacksägelse i flakebergkyrka igårkväll 20:00. Ganska sent & lite sega var dom, men var väl klart runt 21 iaf. Kören sjöng fint i kyrkan & de va faktiskt VARMT för en gång skull. Tycker alltid man sitter & huttrar i kyrkan. 'a för jag går ju så jätteofta i kyrkan' haha eller inte. Men jaja. Då fick dom läst upp vilka som gått bort iallafall . Så blir begravningen nu på torsdag redan. 13 dagar efter hon gick bort. Det är ganska snabbt. Men dom har ju pratat om det, att Sverige är sämst på att ordna begravningar snabbt efter någon dött. Dom flesta länder har mellan 1-2 veckor. Så det skulle väl ta start nu i Maj har jag för mig. Men nu ordnade dom det snabbt ändå, å de är väl lika bra det, så de är gjort. Är alltid något som tynger en, så det ska bli skönt när den är över. Kommer väl bli en jobbig begravning som vanligt, gillar inte! Men som sagt , sen är det ju gjort!
Innan dom hämtade farmor här hemma, så tog dom på henne ett långt halsband som hon fått av mig för några år sen. Min faster tyckte hon skulle ha på sig det, för det använde farmor alltid när hon skulle ut på något :) Så det känns ju bra att hon får med sig det! :)
Jaop.
Å idag är det måndag igen. Lite kyligare än så länge, men skulle väl bli varmare i eftermiddag hörde jag, återstår att se. Jag ska ju ändå jobba inne, så mig kvittar de, får ju ändå inte va ute;D
Fast jag har ju vart ute en sväng nu med doggen nere hos hästarna & sen har jag tränat lite med Casillas . Morötter som belöning, de är smaskens de. heh, han har nog gått ner lite till. Ska dra & väga honom nästa vecka tänkte jag. Nu slipper jag åka in varje vecka & ta spruta iallafall. Han hade blivit lite starkare i ryggen, men skulle fortsätta med tabletterna som jag har ett tag till, sen byta till en annan sort som skulle förebygga lederna på samma sätt, fast han kanske slipper bli så trött. :) SÅ får vi tro att han håller några år till!
Ska tillbaka & jobba strax några timmar till. Men får sluta tidigare idag, eftersom vi ska på kurs i Troll ikväll . Började väl runt halv 7, så måste ju hem innan & plocka in mina hungriga töspållar.
Så får vi se sen vad Ada har att visa för nya Vårfrillor :)
BAI

mååååndag,tisdag,onsdag,tooooorsdag

freeeedag,lööördag sööndag. tjalalalala.
Yey. Helg med sol är skönt!
Har fått gjort mycket idag. Städat lite finare i stallet, sen damsugit,skurat hemma & plockat i ordning.
Sen har jag gjort 2 färsfylld ugnspannkaka & pizzasallad, som vi ska käka ikväll.Tog en bra stund, men bra blidde det.
Marie&Daniel kommer hem en sväng ikväll så de blir nog niiiice!
Inte min bild, men ser likadana ut ändå. ;)
baaii

Knäck

Finns de någon som knäcker hon live ? Nej. 


baitejway

hehe.. jag sa upp mitt hyreskontrakt igår. Lite läskigt, men skönt! Det tråkigaste är ju att flytta alla grejjer, det ser jag inte fram emot, men resten ser jag fram emot & kommer säkert bli bra i slutändan ! :)


SOL

men fortfarande lite blåst ? Bort med den så hade de vart riktigt gött!
Är ju ledig idag iallafall, fick laddat ner lite serier igår, som jag nu ska sätta mig & kika på, tillsammans med någon frukost (glass) kanske. :) Ska även slå en pling till Trestad, för jag har glömt vilken tid det var i eftermiddag. Kommer väl få sitta i kö hur länge som helst också. De gillar vi inte .Men tappar man bort lappen får man skylla sig själv...
232 dagar har min gumma gått idag också! Snart APRIL, & då är de ca 3 månader kvar. Då blir det till att öka maten lite till, så bebbfölis får växa färdigt ! Kommer väl va nervrak den sista tiden..:P
lite skojjiga klipp
haha :>

Kvarteret Skatan

Igår va jag på bio med dom bästa. Kvarteret Skatan sågs. Den var ? Väldigt rolig , men i vissa stunder blev den lite överdriven. Som att david batra ljög om att han hade cancer. Kändes inte så jävla topp & höra om de igår direkt. Men men annars va den roligt cp. Hade ju ganska nära hem också! :>
Igår ringde även marie & sa att hennes systeryster hittat en hemsida med massa snygga klänningar jenjenhouse
Hon hade hittat en sån här (bilden under), så i den typ av färg skulle den väl vara i. Dock är ju färgen helt skev på en dataskärm. Skulle tydligen va mer bladgrön . Spännande & se va de kommer i kartongerna. hehe. Å jag valde den svarta som kommer under, i SVART färg. Näe givetvis i samma färg som den andra ;>
Sen är ju frågan om storleken stämmer, morsan stod & mätte mig igår. På hemsidan står det , ta hjälp av en professionell hjälp med mätningen , haha!
baaii

Idag flaggar vi på halv stång

Här är på min kusins bröllop i Augusti. Någon månad innan hade hon opererat bort sin onda galla hon haft ont i många år.
Nu började det bli något bättre & på bröllopet var hon väldigt glad & såg frisk ut. Hon har alltid vart liten & nätt i kroppen men ändå sett frisk ut. Sen gick det 2 månader & då var det kört igen med magen. Då fanns cancern där gömd bakom gallan, sen en tid tillbaka, utan att vi visste. Å ingenting kunde göras åt den fick vi reda på i slutet av oktober. Trots att dom sa hon hade högst 3,4 veckor kvar. Så levde hon i ca 4 månader till. Å det är vi naturligtvis glada för, den sista tiden har hon varit väldigt pigg & glad på eftermiddagarna. Så då har det varit väldigt uppskattat när vi varit där! När hon kom hem från sjukhuset, så har hon aldrig tänkt att hon ska dö. Hon har bara sett varje framsteg som hon blivit bättre. Äta,gå,resa sig, osv. Å det är starkt gjort, att behålla humöret såpass uppe, även om vi andra visste att de kommer bli ett slut en dag, så har vi aldrig tagit ifrån henne hennes tro om att allt ska bli bra. Å det var nog viktigt för henne!
Men tårarna bränns på kinden, dumma jävla cancer!! Hon hade fått många år till om den inte kommit & förstört!
Kan ingen bara förinta den jäveln!!
Värst synd är det om pappa, som alltid bott här bredvid henne & varje dag ätit middag med henne, druckit kaffe, varje dag i en evighet. Men även han tycker det var skönt för henne nu, att slippa lida mera!


Nu ligger du och sover gott här hemma, i din röda fina klänning! Igårkväll blev du en ängel, och jag förmodar att farfar tagit emot dig där upp i de blå nu. Nu slipper du all smärta & ondhet du gick igenom här hemma under en lång period! Här hemma idag är det grått regnväder med blåst, flaggan står rätt ut i bevis på det tragiska. Men uppi himlen tror jag ni har vackert solväder. Du som älskade solen, sitter antagligen & njuter i solen tillsammans med farfar. Det hoppas & tror jag verkligen! Du var känd av många många, så visst kommer du vara saknad lilla farmor!
Du var alltid pigg&glad, du var hemma & tog hand om sjuka farfar under väldigt många år. Å när han gick bort 2001 fick du ett helt annat liv, vilket var skönt för dig. Att du fick komma ut på roliga saker igen, börja dansa & resa med dina vänner! Dom kommer sakna dig mycket & vi här hemma också! Du har ju alltid bott så nära, å alltid fixat & donat med din trädgård! Det hoppas jag också, att det finns mycket blommor där uppi himlen som du kan titta på, å grönt fint gräs, som aldrig behöver klippas, en helt annan fin värld! v Vila i frid nu farmor! v


Tjubui

Man behöver inte radera sitt liv som varit, man behöver inte radera minnen, men man kan gå vidare med sitt liv! Å man får tycka & tänka hur man vill.
Endel har lätt för att älska, endel har lättare för att hata. Men hata är ett jävligt starkt ord. Men vem säger att älska vore lättare ord, de är väl också ett starkt ord? Tycka om eller tycka illa , samma skit, det har samma betydelse, fast i annan form.
Men ja ni får gärna tycka illa om mig, eller hellre tycka om mig, det är upp till var och en.
Men va ska man tänka då, ? Vad har du gjort för fel i livet, vad har du gjort för rätt i livet? Den frågan borde alla ställa sig! Ingen är perfekt, glöm inte de! Alla gör fel & alla gör rätt, många gånger!
Så alla borde sluta hacka på andra, när man själv har tillräckligt omkring sig!
Tänk om varenda liten kotte kunde tänka så, 'jag sköter mitt & du sköter ditt', så hade världen sett annorlunda ut . Men så kommer det ju aldrig bli tyvärr.
Å bara man är nöjd med sig själv så behöver man inte bry sig så mycket om vad andra säger. Eller hur ?
Res på er & tyck att ni själva är BRAAAAAAAAAAAAAA & bort med all negativ bajs ! Man lever ju förfan bara en gång, se då till å lev & kasta inte bort livet!  LEV LEV LEV LIVET ! För ingen vet hur himlen ser ut, eller helvetet , vilket man nu hamnar i ? Eller finns något utav de, ingen som vet , ingen som vet..
Minns när jag gjorde min tattoo. Å texten är för mig, för de är typiskt mig!
Jag funderar alltid 1000 gånger kring saker & ting i efterhand, tänk om jag kunde gjort istället, då kanske de hade blivit myckeeet bättre. Tänk om jag inte gjort såååå, då kanske de blivit ännu bättre. Eller varför gjorde jag så, hade jag inte gjort sååå, så hade de inte blivit så.  Varför gjorde jag inte istället. Då KANSKE de hade blivit bättre. Men vem, VEM fan vet de. De är ingen idé att fundera annorlunda kring saker. Gjort är ju gjort, det kan man inte ändra på ! :) Men det är typiskt mig, å den skiten har jag nog ärvt av min kära far, som sitter & tänker precis likadant. Men det får man leva med!
Så skärp er nu, sluta fundera om ni ska göra så eller så i framtiden, visst man får drömma! Men glöm inte bort att leva i nuet, för det är här vi är nu!
och lev livet innan vad, ja inte vet jag, 2012 är ju redan här!

There's no good in lookin
back on yesterday
and wondering what could have happened then
Just look forward
better days are coming.


Å om det blir mer tattos, maybe baby en bajkörv på skinkan .
baii



baby

Den här sätter sig alltid på skallen.  babyyyyyyy babyyyyyyy babyyyyyyy

Casillas

Lillkrabben fyller 4 år idag. Fan va snabbt det har gått. Minns när vi hämta han , alldeles skrynklig & grön i örat av tatueringen. Å pipig & sjukt snabb andning när han sussade.  . Men otroligt söööt!
4 veckor, då va man tuff & inte rädd för någonting, ser de ut som iallafall..
Nu kan han ju skita på sig för ingenting, typ ..
go on girl gillades mkt då också, så den spelades nog varje dag ett tag. Då söv han iallafall, annars var han en riktig jävel :>
Hepp in i duschen nu, sen iväg till vetrinären. bai

Snor

Äckligt jävla snor. . försvinn från mig! Igår va de sjukt, är seriös, jag nyste minst 30 gånger. . Blev väl inte bättre av salongens alla dofter. Usch, hoppas det går bättre idag. Å hoppas skiten försvinner snart! Gäsp. .
Sovit hos mor&far några dagar nu. Pallar inte va själv ibland, så slipper jag åka bort & fram på kvällen till hästarna. Va inte färdig med dom förrän 8 på kvällen igår. Men slutade ju jobba ganska sent ioförsig. Men dom va ju sketna som vanligt.
Kanske de blir lika fint väder idag, de vore skönt! Morsan hade tur igår, hon fyllde ju år på den fina dagen!
Jag köpte en skottkärra till trädgården till henne & en ängel som gungade. Skottkärran va inte de lättaste att slå in i papper. Julpapper dessutom, hittade inget annat . :> Men de va ju de hon ville ha, så hon blev nog nöjd!
Å snart fyller Casillas år, i morgon är det ju ! Stackars plutt, åka till farbror doktor & få spruta på sin födelsedag, inte kul  ! Tror fan inte han gått ner i vikt heller. . får väl se .
Näe får väl inta mitt snorpapper & snora lite innan jag drar till hästarna .
bai

morsning

Pigg idag då ? Njae . Men tror de är mest förskylningen jag mår sämst utav, bakfyllan är inte så farlig idag.
Hade ju en väldigt trevlig kund i fredags , som var äckligt sjuk! Så antar att jag blivit smittad av den! Tog ändå en grogg när jag kom hem, men inte hjälpte de denna gång. Igår va jag hemma hos cathrine, hon bodde väldigt nice, sen gick vi till hennes kompis & drack lite. Å sen blev det skjuts till Troll. Skulle dratt till butlers, men så ångra dom sig & ville till olearys. Så där va vi 3 timmar. Sen va jag ganska död emellanåt, så fick sätta mig & vila tusen gånger. . Så jävla äckligt folk där bara! Gammal jävla gubbe kom & ville sätta sig vid mig, men som tur va satt de några killar bredvid som bad han gå. Men dom va la inte heller så stabila, så flyttade mig ganska snabbt bort. Orkar inte tjöta med jobbigt folk.. Å gamla jävla 'damer' står & fjollar sig med yngre killar är inte heller läckert att se. haha
Å någon brud som åla sig som en riktig hora mot en kille. Fattades bara en stång, eller en säng .  Så tror endel killar att dom är så fruktansvärt snygga & tror dom kan få vem dom vill, när dom ser ut som stryk egentligen. Usch!
Tur att jag är ute så sällan så jag slipper störa mig så mycket:p  Men utöver de så va de annars en jävligt trevlig kväll! Förlorade dock 100 spänn, men marika vann typ 200 . Skit och :> Ibland har man otur!
Yeey. Gött att de går bussar hem från Troll nu för tiden iaf, så ingen behöver hämta . Sov 4 timmar, sen drog jag hem till hästarna. Å sen hem & la mig. De va den helgen. Söndagen är ju snart slut med .
Ganska tomt hemma just nu, men om en vecka blir de bra igen!
baii

mirror

<3
Skönaste rösten Lw. Finns inge bättre än att bara idiotköra & bara klämma ur sig cpskiten. Underbar känsla.
Dock kör jag ju knappt aldrig utan hunden, så då blir de köra vackert:p .
Iof kvittar de, bara köra köra köra bort bort bort är så jävla gött med musik på.
Hepp. Blir väl torka håret , sen ut & gå med vovven innan vi sticker iväg.
baiai

Music


Brandis

'Du är väl en av dom som tänder på brandmän?' fick jag höra idag. Är jag ? Inte utav Grästorps brandmän är en sak som är säker iallafall .fyfan! haha
Är hemma hos mor&far på lunch. Ska dra tillbaka & jobba eftermiddagen om en timma. Sen är det Onsdag snart igen. Då bär det av till veterinären igen. Då gossen ska få sin andra spruta. Hade tur & fick en lite senare tid än förra veckan. Fick ju åka kvart över 8 då. Men i morgon ska jag inte vara där förrän halv 12. Så de blir nog bra! Hoppas dom inte tar den sprutan i något ben nu bara. För de va tamejfan inte lätt & hålla i han. Ville typ flyga på kääringa & bita henne förra gången. Jaja de löser sig nog!
Söndagsdagen tillbringades ju i Skövde med Marie. Hon blev 2a & 3a med sina hästar i samma klass. 1 poäng ifrån att vinna. Andra klassen blev hon 6a. Precis utanför pallen . Men riktigt bra rundor blev det iallafall ! :) Så de var kul. Åkte halv 8 & va hemma 6, så där va hela den dagen borta . Vi satt även & diskutera fölis namn. Har inte kommit fram till något än vad jag ska döpa S/H till. Men det löser sig nog det också. . :)
Helgen går så jäkla snabbt tyvärr bara! Å de gör väl denna helgen också.  Ska nog ut & supa skallen av mig, jag tror min hjärna behöver de. Sen är väl söndagen lugn . Å sen kommer trökiga måndag igen!
Näe nu ska jag sluta va negativ . Posetivt posetivt tänkande så blir allt bra!
Vi livar upp med lite banana sean . Bästa låten på skivan hitills. JA jag har hans nya skiva hemma. Å nej jag har inte köpt den själv, men har tvingats stå ut med dom underbara låtarna i några dagar nu.
haha
Någon som sett SHOO BRE ÄN ?

Heloo.

3 mars idag, veckorna rullar på . I torsdags hade jag nog sämsta dagen på länge. Krångel på jobbet, sen hem , då ser hästen föööööööörjävlig ut, smord i lera typ. Å kålsvart ute. Sen kom all annan jävla skit som e jobbigt. Så stod i duschen & lipa av mig ett tag. Sen åkte jag hem & la mig kl 9 & hoppades på nästa dag skulle bli bättre. Å ja den blev bättre! Men så jävla cparg man kan bli när ingenting stämmer eller funkar överhuvud taget. Småskitsaker & storaskitsaker. Så va jag ju inne med Casillas i onsdags hos vetrinären. Tog med mig morsan, för jag visste att de inte skulle va något bra svar! Å de va de väl inte heller. En ryggkota var något skummt med, samt lederna runt kotan. Där hade han svin ont när dom kände på han. Å han har ju alltid gått cpigt , så de har väl han haft sen han va liten, fast blivit värre nu då. . Hoppas behandlingen hjälper iallafall . Ska in med han 1 gång i veckan för att ge han spruta. Så får han även tabletter 2 gånger om dagen. Som han blir trött & yr utav. Men nu börjar han nog vänja sig. Så ska även klumpen gå ner 3 kg, som jag försökt länge med olika foder. Men nu fick jag något annat speciellt, så får vi se om de hjälper.  Stackars lille plutten. <3 Så skulle jag hämta ut tabletterna på apoteket på överby. Men dom hade inge hemma, inte för än dagen efter. Å gubben fråga om jag verkligen inte skulle dit dagen efter. NEJ jag bor inte här, bai bai . Bara för han ville tjäna pengar. Så åkte till Grästorp. Tror ni dom hade ? NEJ, och Nossebro, Lidköping ? NEJ . ÅÅÅÅÅÅh. Blev galen. Vänersborg fanns och på ÖVERBY i de andra jävla huset . .. Att jag inte gick in där då också, men så smart va ju inte min hjärna. Så iväg igen till överby & köpte dom dyra vackra tabletterna, som han äter som godis. Men allt för lilla grisvovven!
Här är hans nya kompis, som han fick för han va så duktig hos doktorn. 8 sprutstick & sövd 30 min . Han va gött tung & bära kan jag säga. ^^
Yeye. Annars då ? Fint ja ? Idag var jag i troll & träffa emely&jenny . Fikade lite & tjöta allmänt. Åkte även med Jenny hem till lextorp, kändes lite konstigt, har ju inte vart där borta på länge.
Men hennes mammas radhus var väldigt fint! Längtar tills jag kan flytta ifrån mitt utfrysta hus & slippa frysa. :> Men nu är det ju snart sommar, så då går det ju ann!
Noep nu ska jag dra mekk & äta med mormor&morfar som är här en sväng. Kanske gluttar en sväng på andra chansen. BAIII

RSS 2.0