TJENA . c(:

Då var man här igen då ? Jag undrar själv varför, men vi får se hur länge den håller denna gången! 

Tänkte börja med att skriva en ful välkomst saga till er. hahah denna är mest till Emely .




WALLANDERBARNETS ÅTERKOMST .


Klockan var 06:40 . Wallanderbarnet gäspade så stort att man såg matrester från 3 veckor tillbaka. Precis när hon skulle gå upp ur sängen, så började de dunka på taket. Wallanderbarnet blev så rädd & flög upp ur sängen. Alldeles för fort, så de slank ut en fis där bak.  Sedan undrade hon vad de kunde vara för något som dunka, så hon kikade ut genom fönstret.
Och vaaaad fick hon se. Jo det ramlade marshmallows från himlen, mitt på hennes tak. Wallanderbarnet sprang till köket och hämtade sin superduperstora stekpanna XL . Sen sprang hon ut i trädgården och klättrade upp för taket med ett leende på läpparna. - Äntligen en söt gratis frukost, tänkte hon. Sedan ställde hon sig upp på taket och väntade på att se hur stekpannan XL fylldes med marshmallows.  PAAAAAAAAAAAAAAAANG sa de, och första marshmallowsen hade trillat i stekpannan. Wallanderbarnet blev så lycklig att hon snabbt kasta den i munnen och tog en tugga. - Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj som fan!! skrek de från Wallanderbarnets mun. Men det var inte Wallanderbarnet som skrek, utan det kom inifrån munnen. Rädd som hon blev, spottade hon ut marshmallowsen i stekpannan igen. Och vad var deeeeet? Jo en liten ynklig slemmig snigel som skrek.. - Vafan håller du på med, du har förstört mitt hus!. Wallanderbarnet blev så äcklad att hon fick  kvälningar, men hon spydde inte. Hon bad istället om ursäkt för att hon tuggat sönder snigelns hus & förklarade att hon måste sett fel. Snigeln muttrade för sig själv & sträckte fram handen och sa- Goddag jag heter Stig-Olof , det är egentligen jag som ska be om ursäkt för mig och mina snigelvänner. Sen förklarade Stig Olof i 30 min varför det flög sniglar på Wallanderbarnets tak.
Ja, Stig-Olof var en aning seg i huvudet, men tillslut fick han sagt det han skulle.  Vilket var, att Stig Olof och hans vänner tränade backhoppning från en stor ek. Men alla hade flygit åt fel håll med skidorna, och därmed landat på Wallanderbarnets hustak. Ingen stor skada skedd, förutom att Stig-Olofs hus var förstört. Men då kom Wallanderbarnet på en fiffig idé. Om hon hjälpte honom att bygga ett nytt hus, så skulle han såklart ha inflyttningsfest, och på inflyttningsfester finns de marshmallows tänkte Wallanderbarnet. Så hon sprang och hämtade spik & bräder och påbörjade sitt arbete med hungrig mage.

Snipp snapp slutt så va fula sagan slutt.










Kommentarer
Postat av: Emely

HAHA!! Muuuums

2010-02-02 @ 23:50:36
URL: http://paraiiso.blogg.se/
Postat av: bea

ofc ;D

2010-02-03 @ 00:26:47
Postat av: Emely

Änglabarnet och Wallanderbarnet :) we are nothing.

2010-02-03 @ 00:45:00
URL: http://paraiiso.blogg.se/
Postat av: jenny berke

haha bea bea :) du har en humor ingen annan har, underbar!

2010-02-03 @ 01:34:24
Postat av: bea

hamen damen visst :p

2010-02-03 @ 10:54:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0