Idag flaggar vi på halv stång

Här är på min kusins bröllop i Augusti. Någon månad innan hade hon opererat bort sin onda galla hon haft ont i många år.
Nu började det bli något bättre & på bröllopet var hon väldigt glad & såg frisk ut. Hon har alltid vart liten & nätt i kroppen men ändå sett frisk ut. Sen gick det 2 månader & då var det kört igen med magen. Då fanns cancern där gömd bakom gallan, sen en tid tillbaka, utan att vi visste. Å ingenting kunde göras åt den fick vi reda på i slutet av oktober. Trots att dom sa hon hade högst 3,4 veckor kvar. Så levde hon i ca 4 månader till. Å det är vi naturligtvis glada för, den sista tiden har hon varit väldigt pigg & glad på eftermiddagarna. Så då har det varit väldigt uppskattat när vi varit där! När hon kom hem från sjukhuset, så har hon aldrig tänkt att hon ska dö. Hon har bara sett varje framsteg som hon blivit bättre. Äta,gå,resa sig, osv. Å det är starkt gjort, att behålla humöret såpass uppe, även om vi andra visste att de kommer bli ett slut en dag, så har vi aldrig tagit ifrån henne hennes tro om att allt ska bli bra. Å det var nog viktigt för henne!
Men tårarna bränns på kinden, dumma jävla cancer!! Hon hade fått många år till om den inte kommit & förstört!
Kan ingen bara förinta den jäveln!!
Värst synd är det om pappa, som alltid bott här bredvid henne & varje dag ätit middag med henne, druckit kaffe, varje dag i en evighet. Men även han tycker det var skönt för henne nu, att slippa lida mera!


Nu ligger du och sover gott här hemma, i din röda fina klänning! Igårkväll blev du en ängel, och jag förmodar att farfar tagit emot dig där upp i de blå nu. Nu slipper du all smärta & ondhet du gick igenom här hemma under en lång period! Här hemma idag är det grått regnväder med blåst, flaggan står rätt ut i bevis på det tragiska. Men uppi himlen tror jag ni har vackert solväder. Du som älskade solen, sitter antagligen & njuter i solen tillsammans med farfar. Det hoppas & tror jag verkligen! Du var känd av många många, så visst kommer du vara saknad lilla farmor!
Du var alltid pigg&glad, du var hemma & tog hand om sjuka farfar under väldigt många år. Å när han gick bort 2001 fick du ett helt annat liv, vilket var skönt för dig. Att du fick komma ut på roliga saker igen, börja dansa & resa med dina vänner! Dom kommer sakna dig mycket & vi här hemma också! Du har ju alltid bott så nära, å alltid fixat & donat med din trädgård! Det hoppas jag också, att det finns mycket blommor där uppi himlen som du kan titta på, å grönt fint gräs, som aldrig behöver klippas, en helt annan fin värld! v Vila i frid nu farmor! v


Kommentarer
Postat av: Anonym

<3<3<3

2012-03-17 @ 21:19:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0