BARN i mängder

Jag kan förstå människor som skaffar 4 barn  .  MEN 10 barn ffs !  Kollar på familjen annolunda nu. Jag blir förvirrad varje gång jag ser på det programet! Familjerna har ju fått olika grejjer nu i programet, de förstår man ju. Den ena familjen har fått en resa till turkiet?! Med 10 jävla barn . Dom säger att de inte är semester, utan upplevelse.  hahah, vafan blir det för upplevelse. En resa där man får räkna in hur många man är varje sekund ? fifan va jobbigt.
Familjen är väldigt knepig. Dom har med 'pappans bror' för att slippa ta hand om alla barn. Så dom kan få mysa till det med varandra i baren ?  Shit alltså. Man behöver ju va borta flera månader för att kunna njuta av en semester med så många barn ? Tänk när varenda unge ska upp, & sen ska alla äta, sen ska alla skita? Då är det ju nästan eftermiddag, innan alla är färdiga? haha nej jag säger då det igen. FIFAN va jobbigt!
Hur roligt kan det va, att ha så många syskon & aldrig få tillräckligt med uppmärksamhet av sin mamma & pappa.
De är väl ändå de man som föräldrer vill allra mest, att ge sina barn masssssssssssaaa uppmärksamhet & ta hand om dom. När man blir så många, så blir det ju nästan syskonen som får ta hand om sina syskon, för att mamma & pappa inte hinner med alla?..
Sjukt, endel får kämpa hur länge som helst för att få ett endaste barn, och endel dom bara går omkring tjocka gång på gång, hur enkelt som helst.
Nu kanske det inte är så här hos så många i swe. Men det finns säkert fler än dom, som dom visar i programmet som har så många barn :)
Nooooe nu ska inte tjaffsa mer om detta.
baiiis

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0